Cuce Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 g,ml, sanırım naskalngıctı arama cizgilerinde doru oturtulmuş objeler perspektifler doru ayarlanmış ama sornasında, cizgi kalınlıkları ve taralarmalr yüzünden bozulmuş formlar var. "fanset" te bi gariplik var ama bundan biraz daha fazla göze batan. ama dokular güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 eline sağlık uçanadam, çizgilerin ve taramaların gerçekden güzel konu açmak istemedim bu başlıkda bahsi geçti, güzel sanatlarda okuyan arkadaşlar varsa, anlatabilirlermi, grafik ve resim bölümünün illustrsayon yönünden artı ve eksilerini? veya 4 senelik eğitim sürecinin özetle nelere çalışarak neleri öğrenerek geçtiğini? teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 yen ı konu acsan daha guzel olur cunki kaybolur ider o konu bur abslık altında kilerde isnanlar bulup yararlanamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 haklısın da üşendik işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 son resimde yansımayla fırçalar okadar uyumlu değil gibi sanki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Merhaba, uzun zamandır yeni birşey koymuyordum, biriktirdim bayağı, buyrun; Bunların dışında kompozisyonlar da var tabi bayağı onlardan da koyarım sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 bi de bu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 selam yeni birkaç model ve bir obje; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 artık kendisi bir msü resim bölümü öğrencisidir. ilk tebrik benden:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 vuuuuuuu hll olsun o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 olm lan bu benim amcam ?! [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 çok beğendim resimlerini. umarım bende bigün böyle çizebilirim:) resim kursuna yazıldımda:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 @ucanadam son attığın mesaja kadar robotsuluk olduğunu düşünüyordum resimlerinde. fakat son attıklarında robotsuluktan da kurtulduğun görünmekte. Çok güzel çiziyorsun bence. Mimar sinan ne oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Masteis, oha ciddi misin, viski içiyodu amcan vapurda darkness87, teşekkürler Ferrero, teşekkürler, mimar sinan resimi kazandım işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 aslında eniştem, teyzemin kocası hatta ismi kemal. de abi olcak gibi değil şansa bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 ali kırca o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 obje çizimlerini çok beğendim ayrıca şuna çok güldüm niye bilmiyorum :) said: Hakkaten güzelmi çiimlerin ama illa bi yorum yapıcaksam memeler genelde birbirinden çok farklı olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 selam yeni okuldan yeni resimlerim; heykel çalışması: model: bunlar da eskiz defterimden kısa süreli model çalışmaları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 emeğine sağlık, çizgi değerlerin gayet güzel. ama desenini biraz daha geliştirmen lazım (gördüklerim üzerinden konuşuyorum tabi). ilerde çok daha iyi işler çıkaracağına inanıyorum. kompozisyon çalışmaları da yapıyorsundur herhalde. başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 kardeşim resimler harika ellerine sağlık harikaaa =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 ben beğendim açıkçası. olcak olcak :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 ben de iyi çizerim sanarım bi de adfs. böyle çizebilsem direk mezun ederler be. helal ne diyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Hiç anlamam cizimden ama nedense karın ve belden sonra kalça ile birleşmeler hep bende bir uyumsuzluk hissi yarattı. Tebrikler izlemesi çok zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 teşekkürler arkadaşlar, yeni çizimlerimi de koyayım bari; bu photobucket tan silinmiş, ayıp bi resim olduğu için, buraya yükledim bunlar da yeni bunlar 50x70 kağıda model çalışmalarım bunlar da eskiz defterimden bunlar da tarama ucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 üstteki mesajda silinmiş olan resimlerden biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar