Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eskizlerim, çalışmalarım vs.

ucanadam

Öne çıkan mesajlar

çizimlerin gayet iyi fakat rakursi problemin var.Sandalyede oturan figürler tam olarak oturmamış, neredeyse kalkmaya hazırlanıyormuş gibi bir durumu var.Ayrıca kalçadan aşağıya indikçe küçülüyor çizimlerin,ona da dikkat et.

Çizgilerin ve lekeyle form yakalama olayın gayet güzel,rakursi olayını da halledersen çok daha iyi olcaktır.Bir de bol bol ayak eskizi çalış anatomiyi kavrama açısından.

Mimar Sinan'da hangi bölümü istiyorsun?Resim mi?Yoksa farklı düşüncelerin var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

tedicit teşekkürler, ben eskiden illüstratör olmak için grafik okumak gerektiğini düşünüyordum ve grafik istiyordum, ama sonra grafiker olmak istemediğime, illüstrasyon da yapan bir ressam olmak istediğime karar verdim, illüstrasyon için de resimde kendimi daha iyi geliştirebilieceğimi düşünüyorum, grafik bölümünde illüstrasyon dışındaki reklamla ilgili dersler ilgimi çekmiyor, bu yüzden resimde karar kıldım...

arkadaşlarım stüdyoda çalarken onları çizdim

fotoğraf makinasını şarj ettikten sonra, daha önceden yaptığım birkaç resmi daha koyacağım

[spo][/spo]

[spo][/spo]

[spo][/spo]

[spo][/spo]

[spo][/spo]

[spo][/spo]

[spo][/spo]

[spo][/spo]

[spo][/spo]

Sosyal ağlarda paylaş

olacak olacak gerçekten çizgi kalitende gözle görülür bi gelişme var. hiç yorum yapmamışım sana =/
illüstrasyon istiyorsan grafik seçme, resim daha isabetli bi karar olur, doğru bir seçim yapmışsın bu yolda ilerlemeye devam.

ben grafik son sınıfa geçtim şimdi dediğin gibi tamamen eline kağıt kalem alarak daha fazla çalışırsın resim bölümünde. illa bilgisayarda da bişeyler yapayım diyorsan programları öğrenmek çok zor değil ztn, artık herkes herşeyi az da olsa biliyor.

ben resimlerde pek göremedim, materyal çizimlerin ne durumda? cam, tahta, metal vs? hep figür var da ^^ onlardan da örnek koyarsan yardımcı oluruz

çizime devam, olacak olacak..

edit: he bir de kompozisyon oluşturarak yaptığın resimleri de koy (hani bi cocuk 2 sevgilinin arkasından koşturuo ya onun gibi)

tek tek tipler durmasın sayfada, birkaç figür aynı kare içinde, değişik mekanlarda çizdiğin resimleri de koy, sınavda öyle isteyecekler malum

aklına konu gelmiyorsa konu da verelim sana^^

[ Mesaj 18 Haziran 2007, Pazartesi - 19:44 tarihinde, MadOrca tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

yorumun için teşekkürler madorca, birkaç obje resmimi koyayım, eski bunlar biraz, bu sene pek obje çalışmadımi mimar sinan kompozisyonlarına yönelik çalışıyorum, o yüzden bu resimler geçen seneden

[spo][/spo]

[spo][/spo]

[spo][/spo]

[spo][/spo]

imgesel kompozisyonlarımdan da fotoğrafını çektiğimde koyarım. Çalışmam için konu söylersen iyi olur tabi ^^

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...