nicotinee Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 merhabalar ben ankaraya yerlesiyorum kısmetse * yogun olarak ultima online oynanan bir net cafe arıyorum bıldıgınız boyle bır yer varmı ? saygılar sunuyorum[hline]Email: [email protected] | Icq: 730402 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 bulursan hacklenme rıskını goz onunde bulundurarak gıt bence[hline]icQ=150389142 | Ultima Online | Nebula | Locus | Metall & Athelas Wenszlaw | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 abi olmasa bile sen açarsın , yanlışmıyım[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 CS Net cafe diye bişi yok UO net cafe niye olsun. Doğuş var Yüksel Caddesinde Yüksel kırtasıye yanı. Bir de Eski Time Cafe, daha doğrusu olgunların sonundaki (derya sanırım) sinemasının sol tarafındaki girişten girince bir cafe var. Bu iki yerde uo oynadıklarını gördüm.[hline]oh my god! he's whacked! i vote we frag this commander. give me something to shoot. i love the smell of napalm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Batı sinemasının yanında bir cafe var orda oynanıyordu bir aralar.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 sanal[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 ben bi türlü acamadım basımda ugursuzluk var bide saflık :) ınsallah ankarada acıcagım[hline]Email: [email protected] | Icq: 730402 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar