NeroWarden Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Selamlar... Sitede bir kaç Gunz Online oynayan gördüm herhalde oynamaya meyilli bir kaç kişi daha var sanırım :) Bu oyunu seven bir kaç arkadaş toplanıp bir site yapalım burda oyunu tanıtalım birlik olalım yardımcı olalım babında açmış bulunmuşlar siteyi. Merak ettiğiniz öğrenmek istediğiniz şeyler varsa sorup cevap alabildiğiniz bir site. http://www.gunzturkiye.com Bu arada North American (Nam-ı Diğer http://www.ijji.com) serverlarında bir adet clanda mevcuttur. Clan Name [GO Turkiye.] [ Mesaj 25 February 2007, Sunday - 22:24 tarihinde, NeroWarden tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 25 February 2007, Sunday - 22:24 tarihinde, NeroWarden tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Gunz onlineda son durum nedir? Benim oynadığım zamanlarda ping sorunundan oynuyamıyorduk. en fazla 4 kişi yine laglı şekilde oynanıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 düzeldi o sorunlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 düzeldi abi en yakın zamanda dalacam gunz olayına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 north americaya başlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 eskiden kendimden yüksek lvl li adamların odasına girip ortalığı yıkıyordum :D okadar yüksek pingim vardıki adamlar beni görmüyorlardı bile (bende onları :S) botter deyip duruyorlardı şimdi yok sanırım ole lag sorunsalı felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 n. american clienti indirdim fakat oyunu çalıştırırken bi siteye yönlendiriyor fakat bende internet explorer bozuk firefox ile ancak site görüntülenebiliyor. Bu durumda napabilirim?= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 ben direk tekrar fileplanet den yükledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 abi anlatamadım, launcher açtığımda(north american için diyorum) ie'de bir siteye yönlendiriyor fakat siteyi açmıyor. adresi firefox'a kopyaladığımda normal gunz'un anasayfası açılıyor. Birşey anlamış değilim adres şu : http://gunz.ijji.com/index.nhn?from=desktop [ Mesaj 26 February 2007, Monday - 21:49 tarihinde, Masteis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Explorer ile www.ijji.com u açın. Sonra login olup Play Live a tıkalyın. Fakat farklı browserlarda çalışmıyo operada da aynı sorunsalı yaşadım çünkü. Sadece ie. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 firefox üzerinden ietab'la çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 neyse format attım dözeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar