Aragorn Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 dory kusra bakma ya ağız alışkanlığı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 dory hem sen elinini hamuru ile silah falan :p git yemek yap :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 biz savasırız dori etleri pisirir.orta asya cocuguyuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 anam! daha neler! hepinizi vurdugum zaman, "etini nasil istersin dori?" diye soracaksiniz. eralp de bi yandan rakimi sogutuyo olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 8 nisan'da pentagram konseri olcakmış ankara'da. eğer o civarda paintball turnuvası yapılırsa, ben de gelirim. kıbrıs'tan uçakla varırım, bir taşla iki kuş vurmuş olurum. said: Geçen ay gittim çok zevk aldığımı söyleyebilirim (Novice kızlara rağmen). milletin sanşa bak, novice olan kızlar düşüyor paylarına. bize ise paso teamkill çeken prodigy gibi manyaklar düşüyor :P sonra bir de utanmadan karşı takımı da boya yağmuruna tutuyor, o da ayrı... said: hatta gelirken de yanımda takım başı birer tane boya bombası getirdim (evet beleş, tek ön şartı bombayı ben atacam diye birbirinize dalıp tesisi yıkmamanız). ne bombası ya. ben de minigun isterim o zaman :P said: anam! daha neler! hepinizi vurdugum zaman, "etini nasil istersin dori?" diye soracaksiniz. eralp de bi yandan rakimi sogutuyo olcak. yersen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Bendemi gelsem ne yapsam =) Şişko şov yaparım size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 ee hadi yapilsin hemen oynayalim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Bu cumartesi uygun mudur herkese? Zamanı yakın tutmassak hazirana kadar gider bu topic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 gelirim de biri beni kızılaydan almalı.yoksa kaybolurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Uygundur heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 dory geliyorsa gelicem, mümkünse karşı takımlarda olalım ölümüne dory'e dalmak istiyorum dfdsgfd rambo misali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Zaten kızılaydan gitmemiz gerekicek, biz giderken arkadaşlarla kızılaydan otobüse binmiştik, sonra yol bitiyo oradan da taksiye biniyoz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 tamam ben varım o zaman.yalnız sinir yaparım ben beni vurana, alırım intikamımı. boya biterse taş atarım, odunla kafasına vururum. [ Mesaj 29 March 2007, Thursday - 22:17 tarihinde, Laraken tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Sorun olmaz bende aynısını yapıcam, birçok kişi de =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 hacı kızılayda nerede kaçta buluşacaz peki?bugün değil mi buluşma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 yalan mı oldu nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Katılım yok yalan oldu, 3-4 kişiyle paintball olmuyo malesef, kusra bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 pff hastayısıyım ankaralı patilerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 euehe şu başlığın altına gelmeyi planlayanlar isimlerini yazabilirmi. planlı ilerleyelim mahmut gelirse osmanda gelir olmasın herkes gelsin iste :) bu ayın 15 ine kadar ben bosum bu aralarda hemen kosturalım vuralım birbirimizi rahatlayalım. liste yapalım gelecek olanlar listeye kendi isimlerinide ekleyip cogaltsınlar pls. benden baska kimse listeye eklemezse ben kendim gidip kendimi vurup eglenirim.sizde bu ayıpla yaşayın artık :P 1-) apache Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 2-) laraken bir diğer adıyla epik artemis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 1-) apache 2-) laraken bir üsttekinide ekleyerek ilerlesin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Apache organizasyonu devraldın eyvallah. 1-) apache 2-) laraken 3-) Aragorn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 öss öncesi genclere moral,ofisboylara farklılık ve diğer öğrencilerede farklılık olur. her kesim icin kacmaz bisi hadi bakalım .p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 bu hafta tam 6 tane vizem var ve ben son gece telef olan biri olarak gg oldum size iyi eğlenceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 ayin 16sina kadar 4 midtermim var, kesin saymayin beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar