Pasha Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 aramaya inandim fakat daha once konu acilmamis. jennifer love hewittin hastasiyim ne oynasa yakisiyo, dizide cok basarili bence etkisinde birakmayi biliyo. var mi benden baska izleyen? :) [ Mesaj 01 March 2007, Thursday - 05:30 tarihinde, Pasha tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 kardeşim takip ediyordu da ilk sezonu bitti, ara verdi sanırım. arada denk geldiğimde bakıyordum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 ya ben bu diziyi izlemeye başlamıştım. Fakat baktım böyle bi her bölümde genel olarak aynı şeyler. Hanım kızımız bu sefer hangi ruhu ebedi huzura ulaştırıcak hadi bakalım tarzı falan. Ölmüş kişinin akrabalarıyla yada yakınlarıyla kurduğu temaslarda böyle bi göz sulanması. basit geldi biraz ama izliyodum sonra unuttum ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 pazar günü 8 de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 çok yavan bi konu ama herşey bırakılıp jennifer için izlenir yani. ohş benine kurban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 evet o konuda katılıyorum zira kanal d kısa bi süre öncesine kadar sos mi vida'yı yayından kaldırana dek bende natalia oreiro için o pembe diziyi izliyodum yani. oluyo böyle şeyler hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar