Fistan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Antalyaspor - Fenerbahçe 25/02/2007 Saat : 19.00 Stadyum: Atatürk Antalya Hakem: Vedat Yüksel 1. Fenerbahçe 21 44 2. Galatasaray 22 38 3. Beşiktaş 22 36 ... 13. Ankaraspor 21 26 14. Antalyaspor 21 26 15. Ç.Rizespor 21 24 Antalyaspor ile Fenerbahçe arasında oynanan son 18 karşılaşmada; Antalyaspor 2, Fenerbahçe 14 galibiyet aldı, 2 karşılaşma da beraberlik ile sonuçlandı. Antalyaspor kendi evinde Fenerbahçe karşısında 2 galibiyet, 5 mağlubiyet alırken 1 karşılaşma berabere bitti. [ Mesaj 25 February 2007, Sunday - 00:57 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Bir Galatasaraylı olarak diyorum ki; "fener lütfen yenilsin. amin" :) aa arkadaşlar lütfen alınganlık göstermeyin.:) [ Mesaj 25 February 2007, Sunday - 00:58 tarihinde, MrLevie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
od3on Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 bide soyle bi istatistik var Yılmaz Vural şu ana kadar F.Bahçe ile 26 maç yapmış ve bu 26 maçta 12 galibiyet,12 mağlubiyet ve 2 beraberlik almış. Vuralın takımları iç sahada F.Bahçeye karşı 9 galibiyet ve 4 yenilgi almış ama yarin hic sansi yok yavrucagin ;) ps.ozcan gidiyomusun maca? [ Mesaj 25 February 2007, Sunday - 03:37 tarihinde, od3on tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 0-2 gibi bi tahmin ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Yılmaz Vural tehlikeli adam =) fener alırsa işi %90 bitirir artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 fener almasada bitircek işi. bari antalya alsın düşmesin. @ode; gitmiom maça, baska macım var ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Yılmaz Vural da Capello tribine girdi fenere üstünlüğüm var falan. Yarın dellenip 2 futbolcusunu sahada döver de rahatlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 hele yılmaz vuralın fenerden nefret etmek için sebebi var. alişen zamanında alişen 4mü 5 mi kez telefonla aramış yılmaz vuralı, bu takımın başında artık sen varsın demiş. her seferinde ertesi gün takımın başına bi başkası geçmiş. o yüzden intikam meselesi de var işin biraz. ya da ben öyle olduğuna inanmak istiyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Antalyaspor süpriz yapabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 antalya beklenen patlamayı yapcak bu maçta fenerbahce uefa dan elenmenin şokunu yaşıyor ve bu şok sezon sonuna kadar sürer böylece fenerbahce gene şampiyon olmaz yenilir antalya forza . 4-0 antalya diyorum !!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Antalya 0-4! fdsfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 fener alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 yahu ne şoku, esas fener uefa'da tur atlasaydı herkes şok yaşardı. fener 9 tane atar. [ Mesaj 25 February 2007, Sunday - 15:14 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 erciyes son haftalarda çıkışta denizlide ise biraz toparlanma var gibi yeni teknik direktörleriyle rize antalya biraz tedirgin bu yüzden antalya 1 puan için değil kazanmak için çıkcaktır bence ve vural ın herzaman yaptığı bir hata var fener karşısında öne geçince takımca sahalarına kapanıyorlar fener zaten boyle seyleri seviyor (az maçına dikkat fener kapanan takım karşısında rahat pozisyonlar ve gol(ler) buluyor) bence maç berabere biter ve güzel bir maç olabilir fener uefa şokunu atlattıysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Bir Antalyalı olarak ve Fenerbahçe taraftarı olarak konusmak gerekirse.. İyi oldu Antalyaspor'un kazandıgı biz zaten işi bitirdik bari şu takım kümeden düşmesin. Ps : Zico lütfen git artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Rezalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 ohh helal olsun antalya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 said: Bir Galatasaraylı olarak diyorum ki; "fener lütfen yenilsin. amin" :) oh dualarım kabul oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 ya küfür edicem ayıp olacak. kime etsem onu da şaşırdım. ulan bu maç kaçar mı ya : ( allah belanızı versin =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 hay be böyle ligin. Trabzon dışında artık Anadolu'dan bir klüp şampiyon olsun başlayacam İstanbul takımlarından. Para var imkan var her bi halt var ama adam değiller adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Maçı izledim ben fenerbahce cok dagınık antalya da aşırı istekli idi. Cok mücadele ettiler hatta cogu pozisyonda kendilerini paraladı antalyalı oyuncular. Eh okadar istek farkı olunca artık macın hakkı zaten 1-0. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 haram olsun o paralar be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Onurlu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 sasirmadim :P :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 TURKCELL ROFL LIG HIC BITMESIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baranoyak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Galatasaray yavaş yavaş gelior.şampiyon olcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar