sabonis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 98 değil 2000 derim. kral ötesi[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 said: kermit_frog, 09 September 2003 17:12 tarihinde demiş ki: bence sen o bilgisayarı 1 ay açık tutamazsın :) *!Bağırır* Ortada bi iddia mı var??? :P[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Ati 29.4.2003 tarihinde saat 18.40 da demiş ki: Kirk Hammett vokalde manyak bir ton yakalamış. DiaBoLiC 4.9.2003 tarihinde saat 00.44 de Icq üzerinden demiş ki: greatsword kullanıyosun ama halberd gibi böle dannn diye kafaya çakıyosun kesme hareketi fln çok olmuyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 öh ya SWG yükledim arkadaştan alıp ve directx 9a yükledi. zorunlu restart atıyorum bu yüzden. "restart later" seçeneği de yok, hipna program "close all your applications before continuing" diyo[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Symoon Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Bu uyku modunda elektrik tüketimi ne seviyede? Pardon konuyu baltal1yoruz :)[hline]As long as nature glows, no life is ever truly lost! Yabancı mandası, dinci yanlısı, vatan haini dolmuş canım yurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 çok az monitörü kapat zaten hdd falan dönmeyi kesiyo. kasanın üzerindeki küçük lambalar yanıyo falan... az bişi ramleri canlı tutuyo... Ama gerçekten çok az.[hline]Kenderleme, 05 August 2003 18:15 tarihinde demiş ki: bu bard tam cem uzan olcak yannız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 zaten bilgisayar 100 w'lık bir ampül kadar elektrik harcar diye biliom[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 said: Absolut, 09 September 2003 15:34 tarihinde demiş ki: Elektrikler kesilir birazdan merak etme. Murphy kanununa göre bundan bahsettiğin an artık bir şansın kalmadı.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Abi rica etsem pm den bana murphy kanunları nedir anlatır mısın(çok merak ediyorumda uzun zamandır)[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 murphy kanununa göre ne yaparsan tersi olur. örnek: arabadasındır sol şerit ilerliyo gibi görünüyodur, sola geçersin. sol durur olduğu yerde sağ ilerlemeye başlar. kısaca ve özetle bu[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 yada kuyrukta beklemen gerekiyodur en kısa görünen kuyruğa girersin uzun olanlar senin kuyruktan önce ilerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Kanıtlanmış bişey mi bu ya? Biraz saçma geldi de. :D[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Ati 29.4.2003 tarihinde saat 18.40 da demiş ki: Kirk Hammett vokalde manyak bir ton yakalamış. DiaBoLiC 4.9.2003 tarihinde saat 00.44 de Icq üzerinden demiş ki: greatsword kullanıyosun ama halberd gibi böle dannn diye kafaya çakıyosun kesme hareketi fln çok olmuyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 said: kermit_frog, 09 September 2003 15:38 tarihinde demiş ki: bum olcak[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Kapatın şu çöp kutusunun kapağını ! bencede :D[hline]Metall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 "öh ya SWG yükledim arkadaştan alıp ve directx 9a yükledi. zorunlu restart atıyorum bu yüzden. "restart later" seçeneği de yok, hipna program "close all your applications before continuing" diyo" bu mesajımı okumadın sanırım :D eh yine unutursam reset atmayı, veya bilgisayarım kasmazsa hatırlatmazsa bana reset atmamı yine 7 güne varırım[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Hepinizin hayallerini yıkmak gibi olucak yada belki size yeni hedefler koyucak ama, Bir arkadaşım war babası'nın çalıştığı dergideki Server 92 yılından beri hiç kapanmamış. (şerefsizim sallamıyorum =) )[hline] V ò d à n Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 ozaman bu bilgisayar pentium flm bile diildir hic kapanmadıysa[hline] milletin cinsi tercihlerinin cizgiler olması bizi ilgilentirmez tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 benim bilgisayar 4 aydır açık.. e arada kapandığı oldu. ancak o da bir iki elektrik kesintisi yüzünden. ha bir de bir iki restart attım.. o da program yükledikten sonra restart gerekiyorsa..[hline]Arkadaşlar lütfen topic açarken başlığa dikkat edelim. İçeriği ve başlığı daha açıklayıcı yazalım. Ayrıca: İmza ve Quote hakkında Emaleth'in yazdıklarını iyi okuyun. Daha düzenli forumlar dileğiyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Eh geçen buradaki sistemcilerden tekinin zamanında kurduğu linux box'a remote bağlandık uptime'ına baktık rakam cidden hoştu, 4 yıl 2 ay 20 gün gibi birşeydi.. nutkum tutuldu ;) server location Avustralya[hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Love to penguin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 bazı arkadaşlar serverları yazmışlar da yani, adı üstünde server birisi, diğeri ise zevk için kullanılan pc[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 ya şu fan sesi olmasa bende gece gündüz açık bırakacamda olmuyo.fan mahvediyo adamı. hatta sırf bunun için laptop almayı düşünüyorum.veya desknode(yada note.yamuluyosam düzeltin.).[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 abi bana 92 den beri acik kalma muhabbeti biraz kesis geldi. 11 yil olmus, o zamanlar 386 lar falan vardi. yani bilmiyorum da... acik olasa bile neye kullanicaklar ki son yillarda kulustur aleti[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Hehe sabo benim sözünü ettiğim linux box server değil yani redundant bir sistem değil bildiğin desktop sistemden yapılmış üzerinde şirket için gerekli 1-2 modül'ün çalıştığı normal bir linux.. dokunmamışlar bile makinaya sistem odasında bir yerde duruyor alet rack fln da değil yani ;)[hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Love to penguin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 8 gün gecikmeli olarak mesaj atıyorum hatta 9 gün oldu şu saat itibari ile ama diğer threadi görünce hatırladım bunu O server 386 flndır doğru ama zaten server için çok fazla hız gereksinimi yokki gerektiğinde ram takviyesi yaılabilir ayrıca ne iş yapıldığını tam olarak bilmiyorum. Ayrıca novell fln kuruludur sanırım o bilgisayarda 92 de win3.1 fln wardı heralde ama Adı üstünde Windows açık pencereden etkilenen bi sistem dayanmaz okadar ;)[hline] V ò d à n ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar