Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Monitör alımı, yardım!!

mexinth

Öne çıkan mesajlar

Şimdi kardeşim için yeni bir monitör gerekti eskisi 7 yıllık olduğundan gerek fosforlu olarak renkleri göstermekle beraber sararmış bir görüntü veriyordu.

Şimdi birkaç yere baktım , fuarda gördüğüm bimsanın fiyatları cazip geldi, 3 model arasında gidip geliyorum,
Hyundai 15" kdvli 116$
Philips 15" kdvli 96$
Samsung 15" kdvli 97$
Vestel 17" kdvli 110

17 inch ekran aslında gereksiz bir nevi, ama olabilir belki düşüncesindeyim.

İlk 3 ünden hangisini tercih edersiniz en cazip olarak fiyat+kalite
Vestel'i uç bir alternatif olarak düşünün..
Sosyal ağlarda paylaş

Kardeşine dandik bir monitör alcaksan seç götür ver ona birisini. (paranın yettiği kadar klasik bir laftır gene söylüyorum).

Kaliteyi düşünme, parayı düşün. Paran 100'e yetiyorsa 100 al, 90'a yetiyorsa 90 al..

Herkes Philips över ben dizaynından ve düğmelerinden hoşlanmadım.

Nec en kaliteli monitördür Tüm dergilerin övdüğü dizaynı felan da hoş.
Ben de LG'yi severim hem kaliteli ekranlar hem tuzlu fiyatı yok hem de dizaynı hoş..

not: kaliteyi düşünceksin tabii.
Ama bir fiyat çerçevesinde düşünceksin kaliteyi.
umarım ne demek istediğimi anlatabildim.. :-)

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 17 September 2003 04:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Nec bilmiyorum hic denemedim yada kötü diyen gormedim ama sunu biliyorum LG lere pek iyi demiyorlar yoksa bende LG monitoru severdim. Samsung arkadas kullanıyorum ve memnun. philips o cok ayrı bir konu onun üzerine edilen laflar bi turlu bitmedi bazıları evt servis sorunun olmas diyor ama o paraya daha kaliteli olan samsungu alırım ki zaten kolay bozuldugunu duymadım diyorlar yani henuz kimse hangisinin iyi oldugunu bilmiyor. ( SonY Haric) :)[hline]Exc/Hib
Sartre LvL 50 Eldritch
www.ukgames.com dan alabilirsiniz oyunu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...