Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

seat leon

Dela

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
audici paramecium ve blackrose, opel tayfasi, pejocular arasinda domine edilmis patinaj bolumunde kimlerde var seat leon?

onceki basliklar kasa degisiminden de once, azinlikta miyiz nedir?
Mesaj tarihi:
kasasi fazla yuvarlakimsi o yuzden sevmiyorum ancak arka kapi kolunun yandan olup coupe gorunumu verilmesi hos bi durum. acaba alsam mi diyene ayni fiyata git astra al derim :p
Mesaj tarihi:
dizel veya 1.4 dusunmuyosa alan ki opel astranin inanilmaz kampanyasi sayesinde pek de opsiyon olmuyor genelde kapanin elinde kalan araba, seat her turlu daha iyi.

bir kere audi ile ortak calisilmis bir proje yeni leon, tasarimcisi da alfa romeodan transfer edilmis. arabanin parca parca apartma olmasi ondan, yanini 147den 156dan cakmislar kanka muhabbetlerine cevap budur.

opel astra ve sinifindaki diger arabalardan en buyuk ustunlugu ise, jantlarin hepsinin celik olmasiyla baslayabilir bile. 40 milyarlik arabaya jant kapagi =/

neyse tek tabancayiz o zaman, cogalmak dilegiyle. ama kicinin rahatini sevenler sport up almasin fazla sarsiyor.
Mesaj tarihi:
Selam,

Astra ile asla kıyas kabul edeceğini sanmıyorum :) Leon'un duruşuna hastayım ama yan cepheden görünüşte kapı çıtasının olmaması (Yok değil mi? Hafızam yok olarak hatırlıyor da) biraz boşluk yaratıyor gibi. Bir çizgi ekleyip bunu giderebilirdi.

Saygılar.
Mesaj tarihi:
Leon dışta gerçekten çakar bizim opellere ama arabanın içine bindiin zaman yüzünü buruşturuyor adamın. İç mekan-kalite olarak leon hiçbirtürlü astranın yanından bile geçemez. 1.6motorlarında otomatik vitesi olmamasıda cabası.
Ama namussuz çok çekici be ;) her gördüğümde gözüm kayıyor açıkçası..
Mesaj tarihi:
@dela 40 milyara jant kapagi yok astrada canim abarmayalim :) 38bin ytlye 16" jantiyla, deri koltugu ve easytronic sanzimaniyla aliniyo astra. ic mekan tasarim ve kalite acisindan seat uzer.
Mesaj tarihi:
Selam,

VW'den asla düz 1.6 motor alınmamalı :) Gerçekten yaktığının hakkını vermekten çok uzaka bir motor. Alınacaksa 1.6FSI tercih edilmeli. Neden VW bunda diretiyor bir türlü anlamıyorum.

Leon'un kalite olarak Astra'dan daha iyi olduğunu düşünüyorum. Fiyat/performans oranı düşük olabilir, bunun nedeni de talep olması nedeniyle fiyatı azıcık yukarı çekilmesidir sanırım :P

Saygılar.
Mesaj tarihi:
Düşük oktanlı yakıtla avans vuruyor. En uygunu 98 oktan kullanmak. Arkadaşımda 1.6 FSI Golf var motorla ilgili bi şikayeti yok oldukçada memnun. Orjinal seside güzel tüketimide gerçekten düşük.
Mesaj tarihi:
satici kolpasi da olabilir buyuk bi ihtimal, bu arada seat leonun da 1.4'u gelecek bu sene sonuna dogru ve 1.6 otomatigi de yolda sanirim 2008 basi gibi.
Mesaj tarihi:
Evt tam da onu düşünüyordum bende. Nerden ve kaç oktan almalı? benim 1999 model 406 sv var. Hangi oktanda nerden alsam bilemiyorum. ankarada oturuyorm ayrıca. Bana da yakın gelen opet ve shell oluyo. Oyuncak için shellden aldım 2 dir. Bir de ara ara 95-98 değiştirmek bir zarar gösterir mi motora? Yoksa sürekli aynı oktanı mı almak lazım? Kaç alayım bu araba için yardımcı olun :)?
  • Yeni Oluştur...