moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 2 bölüm tamamdır. birde film vardı. o ne zamn izlenecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 ne filmi -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 film birden fazla değilmiyd? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 film yokmuydu. stargate e mi gitti aklım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Battlestar Galactica Miniseries Battlestar Galactica Season 1 Battlestar Galactica Season 2 Battlestar Galactica The Resistance 10 Webisodes Battlestar Galactica Season 3 Battlestar Galactica Razor Battlestar Galactica Razor Flashback Webisodes Battlestar Galactica Season 4 EP 1 to 11 Battlestar Galactica The Face of the Enemy Webisodes Battlestar Galactica Season 4 EP 12 to 21 Battlestar Galactica The Plan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 abiii ben hiyar gibi miniseries'i ve dizileri izledim sadece! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 http://thunderpeel2001.blogspot.com/2010/02/battlestar-galactica-viewing-order.html şurda anlatmış amcanın biri bak istersen bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 eyw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 vaniLLe said: abiii ben hiyar gibi miniseries'i ve dizileri izledim sadece! lol bu arada blood&chrome ne oldu? edit: ekimde başlicakmış sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 bekliyoruz hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 ulan ne diziydi arkadşa ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Bu arada FX tv her cumartesi saat 4te 2 bolum pespese veriyor... Su an da var zira:) 3. Sezonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 miniseries 2003 bitti. sezon1 bitti. şimdi sezon 2ye geçecem. yanlız olaylar çok yavaş ilerliyor, bu adamlar dünyayı bulabilecekler mi? evet veya hayır deseniz yeterli. bu arada tl de serinin güzel bi 720p packi var. 80gb bütün bölümler vs var. hesabı olanlar çekebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 abi onu söylersek dizi piç olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 söylmeyin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Hem evet hem hayir sdf:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 tamam söylemeyin o zaman vazgeçtim asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 DeathWarrioR sakın bu spoilerı açma!!! Açma dedim açmışsın. Yaşanabilir mavi bir gezegen buluyorlar ve primitive ama insansı bir canlı çeşidiyle karşılaşıyorlar. Gemileri falan bırakıp bu mavi gezegende yaşamaya başlıyorlar. Daha sonra günümüze geliyor sahne. Bugünkü insanların ilk atasının fosillerini buluyorlar. Bir kız çocuğu. Bu kolonilerden gelen insanlarla yeryüzündeki primitive ırkın karışmasından oluşmuş günümüz insanı gibi bişi. Bundan sonra teknolojinin ne kadar gelişmiş olduğu, robot mobot yapmaya başladığımız gösteriliyor. Yani bu olay bitmez bir döngü gibi bir mesaj vermeye çalışmışlar. Yeni robotlar yeni gezegende yeni ırk tarafından falan geliştiriliyor gibisinden. Han japonlar robot mobot yapıyor ya. Öyle yani. Güzeldi ama sonu falan. İyi bağladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 komple sonu söylemişsin adam evet veya hayır istedi sadece... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 lawl ben açma dedim spoilerı. sorumluluğumu yerine getirdim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Sonunu allaha bağlayan az sayıdaki "bilim" kurgudan biri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 cok ozluyorum bu diziyi, adamaaaaaaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 deathwarrior all along the watchtower dinlemeye başla finale alış sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkimod Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 öff bee bende çok özledim bu diziyi, presidente lara nın sinir bozucu ruhsuz suratına dayanbilecek gücüm olsa bi kere daha izlerdim baştan sona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar