MrLevie Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 dizi de ne sömürdü bu şarkıyı haaaa kötü mü oldu? yok canım çok iyi oldu=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Battlestar Galactica The Last Frakkin Special = diziyi şöle çektik, oyuncular ilk seçmelere girerken ne giydi, kendi karakterleri hakkında ne dediler, haydin bitirdik bye şeklinde bişi kısaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 sözlükte denk geldim, the plan isimli saylonları anlatan film sonbaharda yayınlanacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 bitiyor bugün aman :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 VAY BEEEE bitti koca BSG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 ne bitiyor be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 heyt be bitiyor. ne izlicez biz şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 nası bitiyoo la sezonmu bitiyo koplemi bitiyoo söylesenize bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 komple Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 yeni bölüm yo yani komple gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 kaç saat kaldı? off bir de torrente düşmesini bekle 700mb fln kim bilir kaç saate iner off off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 1,5 saatlik tek bölüm mü; yoksa 45X2 mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 *2 olması muhtemel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 evet şaka maka BSG bitio. bsg ile geçte olsa ilkk kez 2 sezonu oynarken tanıştım. başlarda lan hammer var aizeli telefon var nasıl scifi diodum. sonra izlye izleye hayatımda izlediğim en gzl dizi ile karşı karşıya oldupğumu anladım. geride kalan sezonlarda en çok etkileyen bölüm kesinlikle 3. Sezon finali arkasından da New Caprica dan insanların kaçışının olduğu bölümdür benim için.. bir daha BSG izleyemicek olmak beni üzüo tabiki ama yaşattıkları için teşekkür ediyorum. yarın izlicem finalide 4 gözle bekliyorum. by by Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 torrente düştümü haber verin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Ortalama saat 7 - 8 arası düşüyor sanırım rapide, ben alarm kuruyorum ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Abi ahahahaha asagidaki konusma mail araciligiyla ben ve Microsoft koordinatoru arasinda gecmistir: spoiler var da Ben: (Mail'in basi var iste neler yapcaksin bugun diye sordu onlara cevap verdim) And also, Battlestar Galactica final episode is tonight, so we may watch that as well :) Kadin: OMG! BSG tonight….I KNOW!! So exciting! They’re going to find Hera and unveil that Daniel is the cylon that is Kara’s dad…ahhh! Good job today! PS did you know that HOT DOG is Adama’s son in real life?! Ben: OMG no I didn't, wow nice :) (biliyodum da yazik sevinmis kiz diye bisi demedim sdfafdfads) And did you know that this BGS' Tom Zarek is the Apollo of 70s BSG ? Kadin: RIP TOM ZAREK :’( Hahaha. Enjoy! Tell your friend to take you to the troll tonight =D edit: iyi lan sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Abi bölüm moderatörü bunu yapıyorsa ben daha hiçbir şey demiyorum artık sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 KAÇ SAAT KALDI ORADA İLKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 saat 4:30, seattle'dayim abi GMT-7 =( Ev arkadaslarim 2.5 saat sonra izlicekler lan, 3 farkli yayini var amerika'da her ulusal kanalin, bana burda oldugumdan 3 saat gec gelcek =( zaten kacirabilirim abi son bolumu, cok bomba =/ aksam seattle'in grunge barlarina gidip alice in chains dinlicem arkadaslarla. ya yarin ucakta izlerim ya donunce aksam artik, eger bugun kacirirsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 of tv.comda ilk yoruma göre zıçmışlar... çok cevaplanmayan soru varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 sharebus'a falan düştü linkler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 lan nereyi acsam nerd rage. cevaplanmamis cok soru var diye cosmus millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 güzel bitti güzel, cevaplanmayan sorulara gelince, çok da fifi, hayal gücünü kullan biraz da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 abi ben izleyemedim simdi cekicem yarin yolda izlicem asiri merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar