Werewolf Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Rewendor said: Eski modlar bile bilinçsiz troll'lüğe başlamışsa forum elden gitmiş zaten. bir daha mod olursa diye kendisine avatar buldum :) http://img217.imageshack.us/img217/3632/1235914580028.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Ehahha. Yediğin lafı kaldıramadın günlerdir sataşıyorsun ciddi yazdığım yazılara bile. Seni adam yerine koymam için en ufak bir sebebim yok ki artık. OMG I HATE YOU :(:(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 nerde sataştım? ne lafı yedim? tartışma normal giderken trolliycem burayı diyen sensin...hayır trolliycem deyince bende espri filan yapcan, bsg meme leri koyacaksın sandım. çocuk gibi ciddiye alıp "hadi len" ler filan... of yani... ciddi yazdığın hangi yazıya sataştım ki? adam kızmış, trollüğü beceremeyince cidden kızdı :P kaldı ki sen hakkaten kavga havasına girmişsin be... yuh yani aklıma bile gelmedi dizi yüzünden gerçek hayatta tanıştığım insanla kavga etmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?11,1899787,page=99#msg-3894627 http://forum.paticik.com/read.php?11,1899787,page=99#msg-3894660 GENÇLER DAĞILIN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 e link verdiğinin bi üst mesajına baksana. o mu ciddi mesajın? yani trolliycem dediğini mi ciddiye almadım? :P ben hala bu kadar kızıp, kavga moduna girmene şaşırmış durumdayım. ki tartışmayı bırakıp trollüycem diyen sensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 dizidekinden daha fazla drama dönmüş burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 kesmedi dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Kalan episodelara baktımda bir kaç bölüm sonra bitiyor değil mi dizi? Bu sezon final seasondı? Onu bekliyorumda bitsin en baştan oturup seyretmek istiyorum :D Biri bana nasıl sıra ile syeretmem gerektiini yaza bilir mi? Film vardı galiba bir kaç tane webisode lar vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Başta 2 tane 1.5 saatlik film gibi bölüm var onları izleyecen. Sonra sezon 1 ve 2. 2 den sonra Resistance webisode'lar var tam sayısını hatırlamıyorum, 2-3 dk lık 10-15 bölüm Sonra sezon 3. Sezon 3'ten sonra (tam hikayeyi sürdürmüyor ama paralel bir hikaye anlatıyor dizi karakterleriyle de iç içe, daha önce de izleyebilirsin ama standart sırası bu) "Battlestar Galactica:Razor" isimli film. Daha sonra sezon 4'ün 1-10 bölümlerini. 10. bölümden sonra yine birkaç tane küçük webisode var, onları izleyebilirsin, ya da atlayabilirsins seçim senin. daha sonra da sezon 4'ün kalanını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 o sondaki webisode lar yine önemli sayılır izle bence. ufacık şeyler zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 rewendor yazmış, ben de üstüne ekleyeyim, razor tv filmi döneminde bir de razor flashbacks diye webisodelar var adlarıyla şöyle bir sıra var yanılmıyorsam said: 1-) 2 bölümlük bsg mini series (tv filmi) 2-) 1 ve 2. sezonlar 3-) 2. sezonun ardından "webisodes: the resistance" 4-) 3. sezon 5-) 3. sezonun ardından Razor Flashbacks 6-) The Razor Movie (tv filmi) 7-) Sezon 4 - ilk 12 bölüm 8- ) Webisodes: The Face of the enemy (12 ile 13. bölüm arasında geçiyor bu webisodelar) 9-) Sezon 4 - 13 - 20. bölümler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 4.12 den sonra mı? 4.10 daki uzun arada çıkmadı mı son webisode'lar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 412 ye kadar referans yok diye demis olabilir hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Yanlız arda cod4 dışında hiçbirşeyi beceremiyormuş bunu öğrenmiş olduk ps: moar drama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Penthesilea said: 412 ye kadar referans yok diye demis olabilir hehe Ha tamam o zaman. Bu arada razor flashbacks'i izlememişim ben onları bulim biyerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 The Face of the enemy 410'dan sonraki arada çıktı doğru; ama "blue post" kıvamında olmasa da resmi forumlarda okuduğum yorumlarda webisodedaki hikayenin 412 - 413 arasında geçtiği söyleniyordu. %100 güvenilir kaynak değil elbette ama Penth'in de dediği gibi o bölümlere denk geliyor hikaye sırası olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dronevil Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 güzel bölümdü yaa en azından 4x16 dan çok daha iyiydi. adamlar arada derede yedi numarayı da açıkladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Yanlız, jös vi sharon un number 8 olduğunu biliyoduk, bunlar dışında 5 model daha olduğunu da biliyoduk final five diye. Eh, 8+5=13, arada bi tane daha model olduğunu nasıl atladık da 12 tane diye anında inandık hep. Ya da ben nasıl atladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 ZaugnaKhaldun said: rewendor yazmış, ben de üstüne ekleyeyim, razor tv filmi döneminde bir de razor flashbacks diye webisodelar var adlarıyla şöyle bir sıra var yanılmıyorsam said: 1-) 2 bölümlük bsg mini series (tv filmi) 2-) 1 ve 2. sezonlar 3-) 2. sezonun ardından "webisodes: the resistance" 4-) 3. sezon 5-) 3. sezonun ardından Razor Flashbacks 6-) The Razor Movie (tv filmi) 7-) Sezon 4 - ilk 12 bölüm 8- ) Webisodes: The Face of the enemy (12 ile 13. bölüm arasında geçiyor bu webisodelar) 9-) Sezon 4 - 13 - 20. bölümler modlar, bunu konunun ilk mesajına eklese güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 iyi fikir valla ekledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dronevil Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 aklıma takıldı 4x17 şimdi kara'nın babası saylonsa bu durumda kara ilk insan-saylon melezi çocuk mu oluyor yoksa evlatlık falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 evlatlık falan olacağını sanmıyorum. bu ilk melez olayı da starbuck'ın garipliklerini de açıklar zaten, hera'da da var böyle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 bence ... belki karanin babasi Leoben Conoy olabilir gibi geliyor. aralarindaki bag, bu cylon tipinin kara hakkinda hissettikleri ve piyanistin goz yapisindaki benzerlik falan. baska bir yerde yazildiysa kacirmis olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar