Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 13 mükemmel olmuş ofofof adama ve saul kurtulursa gaeta yı bizzat saul vurur umarım çok doluyum şerefsize aheha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 sıtarbak bence starbuck da cylon model 0 hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 felix - baltargeçen sezon new caprica'da baltar başkan, felix yardımcısıyken geçen olaylar, cylonlara verilen liste muhabbeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 4.13 yalnız amiral cic de söyledi ya kimseye af olmayacak bir hiç gibi gebereceksiniz umarım puştların hepsini çöplerle beraber hava kilidinden dışarı atar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 MrLevie said: şu anda tekrar izliyorum da, starbuckın lee yi kurtardığı sahneyi izledim şimdi. tek şey söylüyorum starbuck ownz:D tam gaz yaa karı "beni takip edin" : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 arcane said: felix - baltargeçen sezon new caprica'da baltar başkan, felix yardımcısıyken geçen olaylar, cylonlara verilen liste muhabbeti ispikcilik yapıyordu deme felix ve baltarda bunu biliyordu sır bu olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Llama said: arcane said: felix - baltargeçen sezon new caprica'da baltar başkan, felix yardımcısıyken geçen olaylar, cylonlara verilen liste muhabbeti ispikcilik yapıyordu deme felix ve baltarda bunu biliyordu sır bu olsa gerek sır değilki. zaten biliniyor işbirlikçi olduğunu herkes. hatta idam ediceklerdi galacticaya geldiklerinde gaetayı. sonra bir şekilde, insan ırkı için ajanlık yaptığı anlaşıldı kahraman oldu. sır değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 oh be action biraz şöle :D spo starbuck da süperdi zaten dan dun diye indirdi tipleri haha, cylonlarla birleşip rövanşı alırlar herhalde geri bi soraki bölümde, nüfusda gitgide azalıyor lan dizi bitcek 10k kişi kalcak bu gidişle. öf şu başkan kadında bi ölmedi yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 BaltarBu adam bilinmeyen 5 saylonludan biri mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Letsgetthesunshine said: BaltarBu adam bilinmeyen 5 saylonludan biri mi? şu ana kadar anlatılanlara göre değil, chief tyroll, anders, başkanın yardımcısı, saul tigh ve en son açıklanan ellen tigh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Greeny said: Llama said: arcane said: felix - baltargeçen sezon new caprica'da baltar başkan, felix yardımcısıyken geçen olaylar, cylonlara verilen liste muhabbeti ispikcilik yapıyordu deme felix ve baltarda bunu biliyordu sır bu olsa gerek sır değilki. zaten biliniyor işbirlikçi olduğunu herkes. hatta idam ediceklerdi galacticaya geldiklerinde gaetayı. sonra bir şekilde, insan ırkı için ajanlık yaptığı anlaşıldı kahraman oldu. sır değil yani. işin aslı webisode da face of the enemyde vardı, new caprica da bi sharon modeli ona yardım ediyo gibi yapıp, resistance daki isimleri vermesi için kandırmış gibi bi muhabbet var sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 bir insan evladına bukadar eziyet edilmez,bir bölüm böyle bitirilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 413, trailer vs Ilk olarak bolum mukemmeldi. trailerdan da gordugumuz uzere tigh olecek, adama da yakalanacak idam karari verilecek ama gerceklesek mi bilmiyoruz. bu arada webisode lari izlemediyseniz eger, o olay su. Gaeta Athena'nin modelden bi hatuna listeler veriyo surekli, bunlari kurtar diye. Kiz da hep ver sen liste kurtaricaz ver ver falan diyo bu angut da hep liste veriyo kiza. Meger bu kiz bunlari kurtaricagina hepsini oldurtuyomus. Izleyin ayrica webisodelari yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 4x13 ve 4x14 ya saul öldürüldü diye bir dialog geçiyor evet ama saulu son kez göreceğimiz anlamına gelmez bu , ellen halen kayıp sadece aha son cylon ellendi geberttiniz karıyı ahua deyipte geçmeyeceklerdir hem kendi dediği gibi saula "tekrar buluştular" ölerek , bir yerlerde tekrardan resurrect olacaklardır kesinlikle ve ekibimiz onları o yeni yer -neresi olursa artik- bulacaklardır bence. kişisel fikrim , Galactica ekibi , cylonlarla beraber duruma hakim olduklarında yolculuklarına devam edecek ve ileriki bölümlerde saul ve ellen i tekrar bulacaklar , belkide yep yeni bir gezegende sonrasında bu gezegen e yerleşilecek , cylonlar insanlar birbirine karışacak 13 kabile haline dönüşülecek , izole yaşayan cylon halkı gezegeni terk edecek (kovulacak?) arkasından kalan 12 kabile evrene yayılacak vs... geri hikayeyi biliyorsunuz zaten "all this happened before and will happen again." böyle bi teori benimkide ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Penthesilea said: 413, trailer vs Ilk olarak bolum mukemmeldi. trailerdan da gordugumuz uzere tigh olecek, adama da yakalanacak idam karari verilecek ama gerceklesek mi bilmiyoruz. bu arada webisode lari izlemediyseniz eger, o olay su. Gaeta Athena'nin modelden bi hatuna listeler veriyo surekli, bunlari kurtar diye. Kiz da hep ver sen liste kurtaricaz ver ver falan diyo bu angut da hep liste veriyo kiza. Meger bu kiz bunlari kurtaricagina hepsini oldurtuyomus. Izleyin ayrica webisodelari yani. blöf olabilir yavru, o kadar kolay harcancağına inanmıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Yok bence olecek abi, scorch'un dedigi senaryo gibi bisey dusunmustum ben de. Adama olmez ama sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Aegean said: Greeny said: Llama said: arcane said: felix - baltargeçen sezon new caprica'da baltar başkan, felix yardımcısıyken geçen olaylar, cylonlara verilen liste muhabbeti ispikcilik yapıyordu deme felix ve baltarda bunu biliyordu sır bu olsa gerek sır değilki. zaten biliniyor işbirlikçi olduğunu herkes. hatta idam ediceklerdi galacticaya geldiklerinde gaetayı. sonra bir şekilde, insan ırkı için ajanlık yaptığı anlaşıldı kahraman oldu. sır değil yani. işin aslı webisode da face of the enemyde vardı, new caprica da bi sharon modeli ona yardım ediyo gibi yapıp, resistance daki isimleri vermesi için kandırmış gibi bi muhabbet var sanırım. yanlışWebisode'dan değil Baltar'ın cylonlara verdiği listeden, kurşuna dizilen insanlardan bahsediyorlar. Gaeta'nın webisode'daki muhabbetinden Baltar'ın haberi yok. Gaeta bile işin aslını, o insanların öldürüldüğünü webisode sırasında, Raptor'dayken öğrendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Propoganda posterlerim geldi sonunda eheh, cillop oldu. Bunlar haricinde bi tane de ofiste var Mechanics Needed! diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 @penth posterler cillopmuş abi, nerden acep? abi bide köşedeki beyazlarını kessene ya direk 12 colonies tarzına gecersin 4 köşe yerine 8 köşeyle :) @arcane yok abi bence biliyodu face of the enemy 9/10u izle, orda hatta baltarın bildiini göstermek üzere direk önceki bölümlerden birine flashback koymuşlar. ha gaeta yeni öğrendi cünkü kabullenmek istemiyodu, zaten sharon ın da dediği gibi inandırıcı olsun die bi kaçınıda gördüğü için. ha yorum farkı olabilir yok baltar orda kendi imzaladığını kastediyodu filan die ama sanmıyorum acıkcası. zaten ortaya cıkar büyük ihtimalle, gaeta yı indirirken halkın desteğini kazanmak üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Amazon araciligiyla aldim ben de uretici firma baska ufak bisey. Thinkgeek'te falan da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 abi, kapidaki apple ve goole stickerlari beni benden aldi. Penth, bizim ofiste gursel diye bir tip var, ona cok benziyorsun hehe. Kuruluma gidince herif o gun sun makinalari montaj edecez diye SUN t-shirtiyle falan geliyor... ayni oylesin.... you fail! c.tesi olsun bir an once, heycandan altima edecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 of evet son bölümün üstünden yıllar geçmiş gibi hadi bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Penthesilea şu afişleri scanlede bizde bastırtalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Battlestar.Galactica.S04E14.HDTV.XviD-0TV up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 yine mükemmeldi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar