Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battlestar Galactica (2004) - Syfy

Zegna

Öne çıkan mesajlar

cd1

ed2k://|file|Battlestar.Galactica.2003.AC3.CD1.PROMiSE.www.divxplanet.net.avi|734015488|7883BD7686DE5C976BF0CD6FF0AFD4FA|/

cd2

ed2k://|file|Battlestar.Galactica.2003.AC3.CD2.PROMiSE.www.divxplanet.net.avi|734570496|EDE892B83B4186BCF39E39422E7AE74A|/

ac3 versiyonu.
Sosyal ağlarda paylaş

[spo]My name is Saul Tigh.
I am an officer in the Colonial Fleet.
Whatever else i am...
whatever else it means,
thast the man i wont be.
And if i die today,thats the man i ll be..

zaten new capricada hastasi olmustum XO nun, simdi gene yiktirdi ortaligi bu laflarla. superdi.[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

[spo]O adam o gözün hesabını sorar.Öldürdüğü karısının hesabınıda sorar o cylonlardan.Ayyaş hallerini sevmem ,karısının oyuncağı olmasını sevmem.Ama şu new capricadaki olaylar.Son söylediği laf beni benden aldı.Görünen 4 cylonda insanların tarafında... ve sharon gibi kontrol mekanizması yoksa ki onunda olmadığı gözüküyor.Cylonların çekeceği var demektir.
Bu arada tahminlerim sam ve başkanın asistanıydı.Tuttu ama diğerleri aklımın ucuna gelmedi.[/spo]

[ Mesaj 02 Nisan 2007, Pazartesi - 17:46 tarihinde, Theghosthand tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

www.teevee.com da gördüğüme göre 33 isimli ilk bölümden önce pilot bölümler var, Zegna verdiğin linkler bu bölümlere mi ait yoksa bu bölümleri de bulma şansımız var mı?teevee.com dan izleyebiliyorum ama kalitesi çok düşük.Zaten 33 ü ilk bölüm diye çektim ama ondan daha öncesi de olduğu belli.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...