Zegna Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 cd1 ed2k://|file|Battlestar.Galactica.2003.AC3.CD1.PROMiSE.www.divxplanet.net.avi|734015488|7883BD7686DE5C976BF0CD6FF0AFD4FA|/ cd2 ed2k://|file|Battlestar.Galactica.2003.AC3.CD2.PROMiSE.www.divxplanet.net.avi|734570496|EDE892B83B4186BCF39E39422E7AE74A|/ ac3 versiyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 [spo]My name is Saul Tigh. I am an officer in the Colonial Fleet. Whatever else i am... whatever else it means, thast the man i wont be. And if i die today,thats the man i ll be.. zaten new capricada hastasi olmustum XO nun, simdi gene yiktirdi ortaligi bu laflarla. superdi.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 [spo]O adam o gözün hesabını sorar.Öldürdüğü karısının hesabınıda sorar o cylonlardan.Ayyaş hallerini sevmem ,karısının oyuncağı olmasını sevmem.Ama şu new capricadaki olaylar.Son söylediği laf beni benden aldı.Görünen 4 cylonda insanların tarafında... ve sharon gibi kontrol mekanizması yoksa ki onunda olmadığı gözüküyor.Cylonların çekeceği var demektir. Bu arada tahminlerim sam ve başkanın asistanıydı.Tuttu ama diğerleri aklımın ucuna gelmedi.[/spo] [ Mesaj 02 Nisan 2007, Pazartesi - 17:46 tarihinde, Theghosthand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 [spo]ilk başta şef boomer ile yiyiştiğinden ben şüpheleniyodum aslında şeften. ama müthiş bi final oldu bence,4. sezonu sabırsızlıkla bekliyorum[/spo] [ Mesaj 02 Nisan 2007, Pazartesi - 20:57 tarihinde, cavanagh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 [spo]Ben cylon muyum diye bunalıma girince bende şüphelendim ondan ama çocuğu olunca yok dedim olmaz heralde bu.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 [spo]ben şef tyroll icin kesin diyordum birde boomerin kocasi icin, eski bolumlerde hastalikli cylonlarin resurrection ship e transfer olmalarini engellemisti biliyosunuz. baskaninin yardimcisini beklemiyordum hic.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 [spo]Helo'nun mal olması tamamen o olay. karısı saylon yaranacak diye mutlak galibiyeti elinin tersiyle itiyor insanlar adına. Helodan hiç şüphelenmedim yoksa half cylon nasıl doğacak. Cylonlar üremek için insanlara ihtiyaç duyuyor.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 [spo]Helo Cylon mu çıktı ? [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 [spo]yok Helo insan şimdilik:)[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Dün filmini izledim Arkadaştan Sezon cd lerini aldım başlıyorum. Mükemmel bir şey yaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilkan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Filmini mi izledin, nasıl yani BSG nin filmi mi var.Benim niye haberim yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 bu season 1 öncesi 2 tane pilot bölüm vardı onlar mı acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 arkadaslar BSG nin filmi var, daha sonra dizi olarak devam etti filmden 1 sene sonra. emule linkini verdim onceki mesajlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Ya şöyle.. Bir film üç sezon çekildi... 4. Sezon 20 5. Sezon da 22 bölüm olucak sanırım ama atıyo da olabilirim + 3 tane de film çekilecek diye biliyorum ama 2 de olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilkan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 www.teevee.com da gördüğüme göre 33 isimli ilk bölümden önce pilot bölümler var, Zegna verdiğin linkler bu bölümlere mi ait yoksa bu bölümleri de bulma şansımız var mı?teevee.com dan izleyebiliyorum ama kalitesi çok düşük.Zaten 33 ü ilk bölüm diye çektim ama ondan daha öncesi de olduğu belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 emule linkleri; http://www.findhash.com/tv/series.php?id=battlestargalactica&season=1 1x00 pilot(miniseries) da film iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 bilkan verdigim emule linkleri battlestar galacticanin filmi. filmden sonra 3 sezon da dizi var, dizileri izlemeden filmi izlemenizi tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 bişey sorucam bsg ne zaman biticek bilgi varmı ? komple dizi sona erince cekip izlemek istiyorumda zaten heroes ve lost bekliyoruz sürekli bide bunu bekle bekle kriz gecirmek istemiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 3.sezon bitti bsg de, komple ne zaman biter bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 said: 3.sezon bitti bsg de, komple ne zaman biter bilemiyorum. yukarda kocaman kocaman yazdım 2008de çekilmeye başlanıcak yeniden diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Öyle bir şey yazmamışsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 benim yazimi bununla quote almanin mantigini anliyamadim bu arada, adam ne zaman komple biter yazmis yeniden ne zmn cekilicek diye sormamiski. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 tenkyuu [ Mesaj 09 Nisan 2007, Pazartesi - 22:43 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 sende yanlış anlamışsın zegna arkadaş yukarda kaç sezon kaldığı sezonlar bittikten sonra film çekilceğini fln da yazmış ama kaynağı neresi bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilkan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Ne oldu? Neden bu dizi hakkında konuşmayı bıraktık.Gerçi ben de tvdekileri bıraktım, en başından indirdiklerimi izliyorum ama sizler yeni bölümlerden bahsederken de ilgiyle tgakip ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar