Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battlestar Galactica (2004) - Syfy

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bana bir şey olmaz :D kendimi özetlemek gerekirse dvd alıyorum gidip kontrol için taktığımda direk sonuna bakıyorum filmin :P

şimdiye kadar böyle bir şey yaptığım için sadece Se7en'de pişman oldum.Nedense böyle etkilemiyor beni anlatmalar.Ama istemiyorsan sağol yine de bekleriz.Eğer yarın akşam ki bölümse bu yaşanacak olaylar beklerim :D
Mesaj tarihi:
[spo]yok bu pegasusun bodoslama dalma olayı ileride olacak baya,galacticayı kurtarmak için pegasusu feda edecekler içindeki mürettebatı fln da galacticaya alacaklar...
yarınki bölüm de gayet güzel izle,ben pegasuslu bölümleri daha bi seviyorum bsg'da.[/spo]
Mesaj tarihi:
birde daha dördüncü bölümdeyim ama şöyle bir şey var.ışınlanmayı bulmuşlar,150 yıllık su depolamışlar,uzayda kafalarına göre ilerleyebiliyorlar,feci gelişmiş radyo dalgaları var ama kanseremi çare bulamamışlar eheh.
Mesaj tarihi:
Ne diyecegimi bilemiyorum

ben hayatimda boyle bir sezon finali izlemedim

bole birsey yok

lost most hepsi bok yemis diyorum bu dizi her zaman bir numara

boyle bir final yok ya

boyle muzikler yok

helal olsun

8 ay nasil beklenir
Mesaj tarihi:
Oha demek istiyorum ahalinin izniylen. inanılmaz inanılmaz..
bir de en son çalan şarkı kimin nesi biri söylese süper olur.
bi de tabi
[spo]final 5 beklerken 4 tane çıktı bunlar 5. kim ola?[/spo]
Mesaj tarihi:
bu arada sozler inanilmaz oturmus

kesinlikle bundan birsey cikicak

there must be some way out of here,
said the joker to the theif.
theres too much confusion
i cant get no relief

Said the joker to the thief

[ Mesaj 28 March 2007, Wednesday - 04:38 tarihinde, matama tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
[spo] final iyiydi gercekten ama su Gaius denen adamı öldürsünler de kurutulalaım yaf.daha dizinin 1. dakkasından itibaren bunun 6 ile hayali olarak yaptıgı muhhabbetler beni daraltmaya baslamıstı ki, bu gidişle kurtulayacagız bu heriften. [/spo]
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...