Natanyal Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 bana bir şey olmaz :D kendimi özetlemek gerekirse dvd alıyorum gidip kontrol için taktığımda direk sonuna bakıyorum filmin :P şimdiye kadar böyle bir şey yaptığım için sadece Se7en'de pişman oldum.Nedense böyle etkilemiyor beni anlatmalar.Ama istemiyorsan sağol yine de bekleriz.Eğer yarın akşam ki bölümse bu yaşanacak olaylar beklerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 [spo]yok bu pegasusun bodoslama dalma olayı ileride olacak baya,galacticayı kurtarmak için pegasusu feda edecekler içindeki mürettebatı fln da galacticaya alacaklar... yarınki bölüm de gayet güzel izle,ben pegasuslu bölümleri daha bi seviyorum bsg'da.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 3x18 i izledim simdi bu ara biraz yavasladi ya dizi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 [spo]işte starbuck geri geldiğinde anca hızlanır dizi tabi gelirse=)[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 2x12 idi sanırım cnbc-e de yayınlanan. geri kalan bölümlerin cd lerine ulaşma isteği uyandırdı bende ciddi ciddi, 11le birlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 [spo]haftaya final five belli oluyor gibi.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 bilgisayardan bölümlerini izlerken bardak bardak su içiyorum nası daralmışsam euhe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 birde daha dördüncü bölümdeyim ama şöyle bir şey var.ışınlanmayı bulmuşlar,150 yıllık su depolamışlar,uzayda kafalarına göre ilerleyebiliyorlar,feci gelişmiş radyo dalgaları var ama kanseremi çare bulamamışlar eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 sigara reklamı ve dini yönü ağırlıklı bir his var dizide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 [spo]gaiusun hayali cylonu rolündeki kadın mükemmel ahah.demişler arada bir iki laf et,onun dışında öpüş-seviş para verelim sana dsfg[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Ne diyecegimi bilemiyorum ben hayatimda boyle bir sezon finali izlemedim bole birsey yok lost most hepsi bok yemis diyorum bu dizi her zaman bir numara boyle bir final yok ya boyle muzikler yok helal olsun 8 ay nasil beklenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Oha demek istiyorum ahalinin izniylen. inanılmaz inanılmaz.. bir de en son çalan şarkı kimin nesi biri söylese süper olur. bi de tabi [spo]final 5 beklerken 4 tane çıktı bunlar 5. kim ola?[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 all along the watchtower galiba ama kimin coverı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 son 5-6 bölümünü izlemedim ben hala. anlaşılan baya iyi. en yakın zamanda izleyim bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 BT4 un coveri :) ben indirdim dinliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Bu 1. sezon oncesi 2 kisa film gibi bisey varmis, onlarin adlari neydi? 1. sezon var cunku de filmler yok, cekip izleyeyim oyle baslayayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Cnbce de pazar günü yayınlanan bölüm muhteşemdi. CGI a mı dalıp gitsem, olaylara mı oyunculuğa mı.. dört dörtlük bölümdü valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Pent cok gerekli degil direk dal izlemeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Sly al bakalim bu gece melek gibiyim Bt4 coverli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 bu arada sozler inanilmaz oturmus kesinlikle bundan birsey cikicak there must be some way out of here, said the joker to the theif. theres too much confusion i cant get no relief Said the joker to the thief [ Mesaj 28 March 2007, Wednesday - 04:38 tarihinde, matama tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 pent; http://www.findhash.com/tv/series.php?id=battlestargalactica&season=1 linkten bulabilirsin s1e00 seklinde hatta bütün bölümlerin emule linklerini de bulabilirsin, bence miniseries önemli ayrıca episode 1 e bodoslama dalınca bi garip oluyo tabi miniler biraz sıkıcı gelebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 [spo]oha final five!!!! 2 sini tahmin ettim ama[/spo] [ Mesaj 28 March 2007, Wednesday - 13:52 tarihinde, Theghosthand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 pazarki bölüm gerçekten çok iyiydi.cgi ler falan kaliteliydi ama bide wireless a geçseler headfone falm daha bi ii olcak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 [spo] final iyiydi gercekten ama su Gaius denen adamı öldürsünler de kurutulalaım yaf.daha dizinin 1. dakkasından itibaren bunun 6 ile hayali olarak yaptıgı muhhabbetler beni daraltmaya baslamıstı ki, bu gidişle kurtulayacagız bu heriften. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 eheh bosuna topigini acmadik dimi, HASTASIYIZ DIYORUM KARDESIIIIIM! :) penth diziye baslamadan filmini izle mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar