Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dad and me (vahşet içerir)

Mino

Öne çıkan mesajlar

Wilbur'da (hani müziğin sertleştiği andaki şişko eleman) adamı yeteri kadar hızlı dövünce mi koşarak dalıp s ye dalınca mı bazen bir bug oluşuyor. O bug sayesinde son vuruşu çok hızlı ve tekrarlı oluyor ve genelde bir komboyla çok hızlı adam dövebiliyorsunuz. Böyle olduğunda son elemanı 20 sn içersinde harcayabilirsiniz, tek fiske yemeden hem de. Az önce ninjaları tek uçan komboya harcadım :D

Yaptığım şey oyundaki çocuğu dövdüğünüzde rage i doldurmak. Ondan sonra şişkoya dalarken bir şekil hızlı hızlı vurmaya çalışmak herhalde. Kombo etkisi dehşet.

Bug dan kurtulmanın yolu da var: Son A ya bastığınız komboda kafadan sonra s ye basında önce çift vuruyor sonra sektiriyor. Bu kombodan sonra normal şekline geri dönüyorsunuz.

[ Mesaj 24 February 2007, Saturday - 22:44 tarihinde, Mino tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben anlamadım valla bi şey.

Bu arada bulduğum tuşlar / kombolar:

a/s aynı anda: aparkat. havada defalarca sektirebiliyorsunuz.

iki kere hızlı hızlı sağ/sol tuşları: Depar atma, adama koşunca yere deviriyor. Depar atarken a 'ya basınca adamın üstüne atlıyor, s'ye basınca okkalı bir yumruk atıyor. Bu yumruğu attıktan sonra devamlı s'ye basıp çekerseniz uçmaya başlıyorsunuz, uçarken de devamlı vuruyorsunuz felaket kombolar yapılıyor böyle.

a, hemen sonra s: Bıçakla vuruyor. Hemen ardından a'ya basılı tutarsanız bi de bıçakla artistik bir hareket yapıyor. Arından s'ye basılı tutarsanız da iki eliyle yere yapıştırıyor.

adamı tuttuktan sonra: yukarıya basılı tutup s'ye basarsanız yukarı fırlatıyor. yere düşerken altına geçip aparkat atmak zevkli :D tutarken depar atmaya başlayıp s'ye basarsanız ileri fırlatıyor. depar atıp a'ya basarsanız yere sektiriyor.

Onun dışında aklıma gelen bişey yok ama yanlışlıkla çelme takma gibi bir şey yaptım bir iki kere. Nasıl olduğunu bulamadım sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

Çift ok yönüne tıklamada koşuyor ya...

O hızda koşarken yakın mesafede sürekli s ye basın wilbur geldiğinde. Bu kahramanımızın havada kol darbeleri vurmasını sağlayacak. yeteri kadar hızlı basıp yapabilirseniz acaip bir hızda wilbur un enerji gücü düşecektir. bundan sonra sürekli a ya bastığınıda oluşan son kafa darbesi ardarda 7 8 kez vurduğu ve çok güçlü olduğu için herkesi çıtır çerez niyetine harcayabileceksiniz.

özellikle koşarken adamın üstüne a ile atladığınızda hissedilir bir hasar veriyor rakibe.

Easter egg olarak da boss u dövdükten sonra çocuklar ölmeden birini yaklayın, elinizden yok olunca poz verir gibi bitiyor oyun.
Sosyal ağlarda paylaş

screen aldım göstereceğim bug u eğer o zamana kadar gösterdiyse :D

edit: ahanda, bu kadar hızlı öldürebiliyor musunuz :D (1.6 mb)

http://rapidshare.com/files/18117697/dadme.mov.html

Dediğim gibi wilbur a hızlıca uçun klavyeye, wilbur'la temastan sonra bir anca acaip hızlı basın. Eğer işlemci hızından kaynaklanan bir bug değilse aynısını sizin de yaşamanız gerekiyor. Çıtır çerez oluyor bütün rakipler.

[ Mesaj 24 February 2007, Saturday - 23:59 tarihinde, Mino tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...