Bone Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Bu Dr. Doom da kim oluyor? Eski bir Spider-Man fanı olarak ben onu robotlar konusunda uzman birisi olarak tanıdım. Kendi giysisinin teknolojik güçleri var, ayrıca hizmetinde robotlar çalışıyor. Ben böyle birisi olarak gördüm. Ancak son günlerde oynadığım Marvel: Ultimate Alliance oyununda Loki'ye emir veren ve Odin'in güçlerini çalan birisi olarak görüyoruz. Dr. Doom kim ki Odin'in güçlerini çalıp çok güçlü bir tanrı haline gelebiliyor? Daha da ilginci, birçok süper kahramanı haşamat eden Dr. Doom'u yenmeye çalışan bir süper kahraman timine Nick Fury komutanlık ediyor. Tanrıların katına bile giriş yapıyor. Dr. Doom'u geçsek bile, Nick Fury kim ki yahu? İnsanlardan oluşan SHIELD'in başındaki sıradan bir insan değil mi? Madem kendisi bu kadar üstün, SHIELD nasıl oluyor da Dr. Doom'u yenemiyor? Valla oyunu oynarken bu adamdan emir aldığım için kendimden utanıyordum. 30 yaşında askere gidip 20 yaşındaki bir veletten emir almak gibi birşeydi benim hissettiğim :) Bunun dışında THOR'a iyice hasta olmaya başladığımı belirtmek isterim. The Ultimates çizgi roman serisinde enfes bir değişime uğradı. Hele çizgi filmi Ultimate Avengers, bomba gibi bir elemandı. O dialogları, Hulk'a geçirdiği darbesi, bira kupasını yere atıp Nick Fury'e bağırması felan... "İşte THOR böyle bir şey olmalı, tanrı dediğin böyle davranmalı" diye düşündüm. Sakal-bıyık bırakması THOR'a epey bir yakışmış. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/8/8e/Ultimates04.jpg http://www.superherostuff.com/OtherItems/Statues/images/Ultimate_Thor_Bust2.gif Eskiden neydi öyle? Yok bu doktormuş da, yok değneği çekice dönüşüyormuş da, yok tüm güç aslında çekicindeymiş de... Eskiden çizgi filmi vardı bunun televizyonda. Sevmezdim ama. Çok soft bir kahraman sunuyorlardı ortaya. Sözde bu Tanrı ama 2. sınıf kahraman gibi çalışırdı. Spider-Man'i daha çok severdim ben. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/a/aa/Thor126.jpg http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/d/d4/MightyThor.png Thor'un eski çizgi filmi, Captain America'nın da vardı yanılmıyorsam. Çocukken izlemek zevkliydi onları, ama bu kahramanları bir türlü sevemedim. Hele Avengers? Oy oy oy. Her zaman en çok sevilen, her zaman lüks yaşıyan, her zaman her olayı balla kaymakla sonlandıran adamlardı. Örümcek Adamcıydım ben. Sırf bir evsiz insanı kurtarabilmek uğruna çöplerin içinde mücadele veren birisiydi. Buna rağmen Avengers'ın her başarısı sadece grup reputation'ını arttırmaya yarardı. Son zamanlarda New Avengers çıktı. Scarlet Witch vakası yüzünden ayrılan Avengers ekibi, daha hoşuma giden bir grup halinde geri döndü. İşte Wolverine, Spider-Man, Captain America, Iron Man felan var. Eski Avengers gibi burnu havalarda değil, biraz daha X-Men vari olmuşlar. Baya ilgimi çekti ve hoşuma gitti New Avengers. Ancak öğrendiğim kadarıyla New Avengers da dağılmış, Spider-Man kimliğini halka açıklamış felan. Marvel'ın iyiden iyiye suyu çıktı mı bana mı öyle geliyor? Wolverine'in eskiden belirli bir imajı vardı. Uncanny X-Men #400 sonrası, Ultimate X-Men, Saçma salak X-Men film üçlemesi derken X-Men'i lime lime ettiler, aynen Wolverine de sıradan bir serseri haline döndü. Spider-Man desek uzun bir süredir sıradan bir macera akımına girmişti sanki, o da kostüm mü değiştirsek, yeni güçler mi kazansak (Evolve or Die) ayağına çarçur edildi. Gitti tüm örümcek adam gizemi. Kahramanların güçlerini abarttıkça abarttılar. En sonunda Scarlet Witch tüm bu "buffing"ten kafayı sıyırdı ve tüm dünyayı yoketme eşiğine kadar geldi. Marvel dünyasının tam anlamıyla cılkı çıktı yani. Ancak asıl olayın The Ultimates'te biteceğini düşünüyorum. Okuması zevkli bir dergi Avengers'ın Ultimate versiyonu. Aslında Ultimate serilerinde, tüm marvel kahramanlarının şu ana kadar yaptıkları hızlı bir şekilde anlatılıyormuş gibi oluyor ama, yine de yeni bir tat yeni bir doku diye düşünüyorum. Çünkü öteki taraftan normal seri, bom bom patlıyor oradan buradan. [ Mesaj 22 February 2007, Thursday - 15:07 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Nick Fury den emir almaları normaldir adam üstün bir lider sonuçta SHIELD de boru değil bildiğim kadarıyla :) . Gel gör ki o adamların hepsi genelde tek çalışan insanlar takım oyununa pek uyumlu değiller. Hea X-Men den prof. X yapsada olurdu, daha iyi olurdu ama Nick i vermişler. Sanırım onun daha iyi bir takım kaptanı olduğunu düşünmüşler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Doom spider man in bir bölümünde farklı bir boyutta birinin güçlerini çalmıştı hatırlarsanız. Hatta bunu bir molekül aletiyle yapmıştı. Tam hatırlayamıyorum isimleri. Ama farklı boyutlardan gelen birçok spider hatırlıyorum. Biri milyonerdi hatta (. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 yenı thor2u snelerdir hayranlıkla takip ediyoruz zaten Arkadaşın hippi olması falan yükec avrupada bi sürü komun kurup tebasıyla orda yaşaması, hulk'u dovmeye gelmek icin Bush'tan dış yardım fonlarının iki katına cıakrtılamsını istemesi gibi ayrıntılar süper gercekten spoiler'a giriyodum tam girmiyi cekin ultimates emule'dan okuyun güzel bi seri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar