circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Öyleyse başlamadan bıraktım oyunu...:(Yazık oldu..offff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 kota yok bende nihahah. Bonecrusher Hammerer yaptım. Böyle parti felan yapan olursa haber versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 US$ Spent Last 24h: $1,813,399 vay anam vay ... oyun yapmak lazım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 o değil de, brezilyaca bir yerde başladım yav. world map'e baktım hiç bişi gözükmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 ada nasıl değiştircez yav, kafa kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 ben bu oyundan hiç birşey anlamamıştım . Uzun boylu göbekli bir adam yaptım. Saga sola uçurdum 2-3 insanla chat yaptım kapattım. Bu oyun değilde Chat programı gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 oyun işte. sims'in devasa hali gibi. ev yapabiliyorsun, script yazabiliyorsun, rp yapabiliyorsun vs. her oyun illa yaratık öldürüp level atlamak zorunda olmak değil ki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Bence öyle olmak zorunda ama siz beni boşverin, ben delikanlı oyuncu olmaya çalışıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 1-2 oynadım baktım ama, tam nolifer oyunu be. normalde hayatta ezilenler toplanıp kendilerini yakışıklı güzel yapıp sosyalleşiyorlar. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 katil olunuyo mu? olunuyosa gelcem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 eet her sey olunabiliyor.ama ozel ortamlarda olabiliyor her yerde olduremıyorsun. sl nin neredeyse hepside silahlanmaya karşı,hoş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 said: 1-2 oynadım baktım ama, tam nolifer oyunu be. normalde hayatta ezilenler toplanıp kendilerini yakışıklı güzel yapıp sosyalleşiyorlar. ahahah azuahahahha.. ama haklılık payı da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Expo patlatma var mı? Eğer varsa oynicam bende.. Açarım bi char 3xP0cU_05M4N nickiyle dizerim expoları 3,2,1 BOOOM sonra uzhauhzuhauh yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 deneyesim geldi bi an kimler aktif oyuncu şu an patide.? bi kaç şeyler sorcam başlamadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 bu oyunda real para ile ada felan alanlar varmış hatta birisi kocaman bir şehirmi ne almış geçenlerde nasıl oluyor bu wow da ebayden item satışı gibi birisi toprağını felanmı satıyor yoksa oyun yapımcıları kendisimi satıyor bu alanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FatalString Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Akşam 11den sonra oyundayım. Mesaj için : [spo]Buura Runo[/spo] Vestel, Crystal ve bi kebap salonu var oralardayım. Akşama gelen olursa görüşelim. [ Mesaj 27 Temmuz 2007, Cuma - 16:47 tarihinde, FatalString tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 ben de arkadaşım oynayacak diye bakayım diyorum. avrupa-amerika farkı var mı yoksa direk secondlife.com dan indireyim mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 saatinizin ayarı yanlış falan diyor bana - ki yok öyle bir şey - , nasıl hallederim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 bende gelmeyi deneme durumundayım birileri elimden tutsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 evet bende help plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 hala oynayan var mı bu oyunu? varsa takılalım plx. epey süredir oynamıyorum, geçenlerde başladım. kostüm felan aldım ama çoğu şeyi unutmuşum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 nasil gercek para kazaniliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 benim bildiğim kadarıyla : gece klüpleri var mesela , oraya giriş gerçek para üzerinden , paypal vs. yine insanlar kendi yarattıkları itemleri satıyolar diye biliyorum , hatta bildiğin cyber-hayat kadınlığı bile mevcut. csı-ny ta second life bölümü vardı hatta , çok başarılıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 vestel adasımı ne vardı.orda çalışanlar felan aylık ücret alıyorlarmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Görüntüler pek iyi görünmüyor. Köşeli herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar