ad3m Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 said: lvl 70 Mage char sahibi baukis oyunda mage olmak zordur ozellikle dungeonlarda herkes sizden yuksek dps bekler ama oncelikle 70 olana kadar ice talentlerine vermelisiniz cunku buzcu mage mobu tutabildigi için cok rahat lvl kasar + summonu bazzen cok hayat kurtarır gelelim asıl mageye namı diger duel mageye oyunun en guclu duelcisidir cunku vurdugunuz damage 1500 ile 12000 arası degişebilir bizzat sorulmus bi sorudur herkesin kafasındaki soru işaretini kaldırıyım tier 5 bi mage 12 k vurabilir bu nedenleki duelde koyun yaptıkdan sonra karsınızdakine tek atabilme imkanınız yuksekdir rogue gorunmez geliyo diyenleri duyar gibiyim ona ice shield acın ve teleport olun size sab vurdugunda siz 10 yarda one gecersiniz ayılana kadar o buz kalır baska duel numaraları mesela ustunuze bi warior char ile geldiginde one teleport olun charji bosa gitsin yani %75 fair %25 ice olucaksınız işte bu mage turu DUEL MAGEDİR Abi yazamadan edemedim.Sinirlerinizi alır en azından okurken sandalyeden düşüyordum azdaha... Yurdumun progamerları işte /ROFL [ Mesaj 22 February 2007, Thursday - 11:58 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 ya var böyle salak tipler.bitane de ben tanıyorum. tek atıyorum tek atıyorum felan diyo dedim ne diyo bu salak acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Bu mage değilki dostum bu meyç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 abi çocuğu da tanıyorum ama koptum ya asdfasdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 LVL 70 high warlord -WARLOCK- CHAR sahibi sukru edirne elite internet cafe Guild Ronin characterlerle ilgili dusunceleri summoncu olmanızı tavsiyemdir damage metrelere aldanmayın summonunuzun vurdugu damageyi onlar gostermez kalan skilleride dotculuga vermenizi tavsiye ederim ama eger ben bi defada yuksek damage vurucam yani mage gibi olucam derseniz dest olun ornegin en buyuk ozelligi melee bi damage yediginizde shodow boltu instant atabilirsiniz ki bu inanılmaz bi yetenektir cunku 70 lvl bi lock 1,2 ila 3 k arası bolt atabilir + dotlarınız var // Valla bunun da seninkinden aşağı kalır yanı yok :) aynı forumdan buldum yine :) seçmece mi bunlar? asdfasdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 utandım valla reroll mage(yazıldıgı gibi okunandan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 en ii mage 30 portal 21 conjure talentli magedir... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 hangi forum bu punkçu üstte yazan mage grim batol damı bide :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 abi frmtr.com galiba google'a yazdım /"Baukis" mage/ die direk ilk başlıkta çıktı :D Evet Grim Batol'de abi adam :) Hatta dün beraber shattered halls yaptık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 /duel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 harikaymış bu be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Evet evet forum tr reklam olmasın die şeyetmedim en alttada yorumum vardı benim txt ile ;) Bir hışımla yazılmış nacizane yorumum : said: Efenim ne sallamışız be =) Tier 5 a.k.a Tirisfal Regalia dmg bonus toplamı 188'dir.5. set bonusu crit spellde +70 spdmgdir. 12k dmg vurmayı oturup tier5 e endexlemek komedi hatta komedyenliktir. 12k dmg vurabilmek için zerker stance de recklessness ve deatwish açmış bir warrior'a (%35 extra dmg alır) sizi mage olarak var sayıyorum,alıyorsunuz bg den zerker buffını açıyorsunuz arcane powerı bilimum trinketi %150 crit dmg bonus olması lazım (arc/frost) ayrıca insane spelldmg barındırmanız lazım ha belki bu dmge yakın bişiler vuruyorsunuz ki zor... Lütfen yanlış bilgilendirmeyin insanları ayrıca yazılarınız hep yanlış terimlerle dolu...Örneğin Restoration yerine resturection gibi... PS : Şu magelere verdiğiniz rogue taktiğini okuyunca sandalyeden düşüyordum.Efenim yazınızdan anladığım kadarı ile siz internet cafelerde "Spectator" denilen izleyici kesimini oluşturuyorsunuz sanırım :S Ağır kaçtıysa affola ama ÇOK SAÇMA KONUŞUYORSUNUZ... [ Mesaj 22 February 2007, Thursday - 13:23 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 knight online'dan transfer. ben hangi oyunu oynamışım yahu %75 fair nedir? %75 çok namuslu, lafının eri bir insan olacaksın, %25 buz gibi olacaksın.. kuul. Birde sumocu olun, damage meter'da göstermez ama, Japon'yada acaip saygı duyarlar. [ Mesaj 22 February 2007, Thursday - 13:28 tarihinde, dominic tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 İşin garibi wow oynayan yada oynadığını zanneden insanlarda bu eşsiz bilgiler için teşekkür etmiş - garip... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 çok feciymiş yav. cevap veren arkadaş çok güzel demiş, herhalde internet kafelerde arkada toplanan izleyici arkadaşlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 abi kınayt onlayn ın yenisimi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Ko kitlesinin, wow'u görüp "O ne lan kaç düğme var orda hadi beyler wow oynayak" cümlesi ile birlikte oyuna başlayıp daha sonra sağdan soldan 3 - 5 bişey duyarak forumlarda "AGA yım BEYN!" diye gezen tiplerden sadece bi tanesinin yazdığı bir yazı. Bu yazıdaki tavrını karşımda sergilese gülmekten yerlere yatardım ama bi forumda bilgilendirme olarak bunu anlatınca sinirlendim açıkcası. Sammıncı dediğinde bi an sadece Ritual of Summoning ile insanları summonlayan bi char falan bekliyodum ben... Ama Demonology lock çıktı.. Süprizlerle dolular canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 abi aslında ordaki summoncu mantigini anlamamışın. Adamın mantığı şu : "Abi rogue mage ne varsa summonliyom ama dmg meter'da benim dmg'a eklenmiyo şerefsizlerin dmg'ı ...Halbuki ben olmasam orda olmayacaklar o an.. :) Summoncu ne ya asdfasdfasddf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Ben tanrı olsam sırf böyle insanlar yüzünden erken apocalypse yollarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 O summoncunun çıkarttığı rogue sana bi SAB atarsa görürsün =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 ben olsam döverim =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 kendime güvenim yerine geldi, gittim tier 5 warrior'ımla baktım manam bitmiş ictim bi potin gittim mortal strike'la tek attım rouge leri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Bu oyun insanı agresif yapıyor. General chatte böyle noob damgası basmak için bahane arıyorlar.Ezmeyin yahu ben acıdım adamın haline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 bana 12k vursada olmem banane banane :P abim KO dan cikma galiba bide duelde feci if ye teleport olurum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 ad3m sonra sana cevap verdimi adam bize hikayenin gerisini anlatsana çok güldüm ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar