Apache Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 tayyip erdoğan'in, 1980'li yillarda arşivlenen , kuran kursunda ettiği bilinen ve trabzon tire askeri arşivinde mevcut bulunan atatürk aleyhindeki ünlü yemini tüm sitelerde yer almaktadır : işte recep tayyip erdoğan'ın ettiği söylenen o yemin; "ben muhammed müslüman ümmetindenim. türkiye dinsiz, laik bir memleket haline gelmiştir. hayatımı mustafa kemal dinsizliği ile savaşa adayacağıma. türkiye'yi bir din ve şeriat devleti haline getirmek için mücadele edeceğime. kemal paşa zamanında çıkarılan dinsiz kanunların tatbikini önleyeceğime, kısa zamanda ümmet esasına dayanan. şeriat devletinin kurulması için çalışacağıma , dinim. allahım ve bütün mukaddesatım üzerine yemin ve kasem ederim." http://www.kemalist.org/showthread.php?t=1645 http://www.kanalturk.com.tr/program.php?kelime=&pos_siralama=50&sonucsayisi_siralama=3745&haber_id=&yazarlar_id=&programlar_id=35 http://www.bydigi.com/ilginc-konular/70222-tayyip-erdogandan-secmeler.html http://www.kuvvaimilliye.net/news_detail.php?id=8969 [ Mesaj 21 February 2007, Wednesday - 17:40 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Not:burda bişeyler yazıyodu. şimdi birilerine batar bu. o yüzden burada yazan mesajımı sildim. [ Mesaj 21 February 2007, Wednesday - 17:39 tarihinde, MrLevie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Perhiz-lahana tursusu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 bir zamanlar kuran kurslarında ettirilen bir antmış sanırım bu. yani kursa giren herkes ediyormuş. ne kadar doğrudur bilemem tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Belgesi görülene kadar tartışılmaması gereken bi konu bence. [ Mesaj 21 February 2007, Wednesday - 17:34 tarihinde, elaidi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 belgesı yok kıcımızdan uyduruyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 "Anıtkabir de ayakta dikilmenin anlamı ne?" diyen birinden beklerim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 o zmn kesinliği olmadığına göre boş yere siyasi tartışmaya da gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 bu askeri arşivlerde olacak ve bir allahın kulu(askeriyeden) bunu arşivden çıkarıp kamuoyunun önüne çıkarmıycak.üstelik askeriyenin tayyip için ölmediğini biliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Değişmedim geliştim,gelişerek değiştim,değiştim geliştim,mutasyon geçirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Dediğini okuduktan sonra.. (Kuvai milliye haber sitesi) http://www.kemalist.org/showthread.php?t=1645 buranın paticikten farkı yok. http://www.bydigi.com/ilginc-konular/70222-tayyip-erdogandan-secmeler.html Burda da diğerlerinin tarihi falan verilmiş kanıtlarla fakat bununki verilmemiş. Yani tekrar belge yok senin yazdığından farksız. Kanaltürk'ü de açamadım da farklıysa söleyin. Tayyibi savunucak birisi değilim, ama zaten siyasi tartışmanın yasak olduğu sadece tolere edildiği biyerde yazıyoruz. O yüzden tabanı sağlam şeyler üstüne tartışalım tartışıcaksak da. Kanıtı olan bişey sunsaydın da tayyibe ilk giydiren ben olurdum muhtemelen. anlatabildim mi kendimi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Kanıtlı olanlar da var: "Camiler kışlamız, minareler süngümüz, müninler erlerimiz fln fln, bıdı bıdı.. " gibi mesela. Bunu söyleyen bir adamın nasıl o koltukta oturduğunu anlayamıyorum O_o Ayrıca youtube'de tarih de verilerek söylediği sözlerden oluşturulmuş 8 dakkalık harika bir video var. Adam o kadar laiklik karşıtı konuşmuş ki sekiz dakkaya anca sığdırmışlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 aman dikkat!!! Tayyip efendi izimizi bulup savcılığa suç duyurusunda bulunabilir. kfm grsn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 evet oylarımızı chp'ye vermeliyiz? ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Ya armageddon görücez zaten ne uğraşcam allahın dincisiyle ben yaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 @giovanni evet akp ye vereceğimize chp ye vermeliyiz tabi senin gibi yobazlar akp ye vermeli hatta sen direk tayyibe ver garanti olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Adamın yobaz olduğu ne malum? Bi sakin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 sakinim de forgiver bir bu iki..Atatürk karşıtı düşüncelerinden ve bu tür şeyleri savunmalarından gına geldi bana eski forumdan tanıyorum ikisini de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 valla ne forgiver'ın ne de gio'nun öyle yorumlarını hatırlamıyorum eskiden, ama uzun zaman oldu unutmuşumdur :) Eğer öyleyse de sana katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 bu gerçek olmasa bile bu adamın böyle olduğunu bilmiyor muyuz zaten?ha bu adam ne zaman alkolü yasaklar o zaman terkederim türkiye yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Eskiden forumu okumakta sarıyodu. Şimdi o da sarmıyor. Yorum yapacağım ona bile korkar hale geldim. Alttan birisi yobaz der falan. Neyime lazım. Millet ayar vermek için doğmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 e bu adam aslında melek gibi adam, böyle şeyler düşünmüyor dersen yobazdan ziyade çüş derim. ha sanmıyorum da laikliğe laf atarsan o zaman bilemem ne diyeceğimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 said: Giovanni demiş ki; evet oylarımızı chp'ye vermeliyiz? ok. Melek gibi adam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 oylarımızı chp ye vermeliyiz her ne kadar deniz baykalı sevmesek de.Mustafa Kemal'in partisi olduğu için.ortada adam gibi sol parti olmadığı için.chp ye vermeliyiz. aslında niye diyorum ki chp ye oy vermeliyiz diye. insanların kafalarından örümcekleri temizlemek bir mesaj da olacak bir şey değil.takılın siz demek en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 adam 54 doğumlu,1980 yılında 26 yaşında filan olur kuran kursuna gider tabi o yaşta sonra adam rizeli, ama ikisi de karadeniz bölgesinde ne de olsa istanbul da doğuyor, istanbul da okuyor, o taraflarda kaydı tutuluyor o da tamam fazla yobaz! olmaya gerek yok iyi kötü kuran kursuna giden vardır; bu tarz bir yeminin y siyle alakalı bişey duyan oldu mu metin zaten tam komedi değinmeye bile gerk yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar