Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Ruh [spo][/spo]Akşamüstü [spo][/spo]Gök [spo][/spo]Terkedilmek [spo][/spo] Babacım [spo][/spo] Argentininho [spo][/spo]Meleğin Düşüşü(melek dünyaya düşüyor:) [spo][/spo]Güneşin Son Demleri [spo][/spo] Yorumlarınız eleştirileriniz beğenileriniz için şimdiden teşekkürler :) Paylaşayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 en beğendiğim "terkedilmek" oldu. fotoğrafçılıktan pek anlamam ama güzel resimler, devamı olursa beklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Terkedilmek güzelmiş evet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 çok teşekkürler arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 fotorafdan hiç tad alamam ama ruh ile meleğin düşüşü güzel. hatta ruh baya baya güzel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 güzel fotoğraflar gerçekten de. nasıl çekilir bilmem pek am çok güzel görünüyo bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medusa748 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 hem hukukçu hem de fotoğrafçı :P güzelmiş fotoğraflar valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 çok güzeller yaw ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Ruh'u çok beğendim ben wallpaper olucak kalitede :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 teşekürler hepinize :) zeynep sana da teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar