Laraken Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 hayır bana bu cumartesi de uyar ama meslea hardter 4 ünde geliomuş.herkese uysun istiyorum.neyse siz de söyleyin fikirlerinizi öyle ortada buluşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 haziranda yapalim banada uysun hehehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 ben buradayım, sorun değil zaman ve tarih. [ Mesaj 23 February 2007, Friday - 08:33 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 laraken 4ü degil abi 6 sında gelicem ama sız kafanıza gore bulusun ben geldıgımde gelebilen gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 yahu o zaman 10 mart çok güzel oluyor.10 mart iyi bence.cumartesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 slayer77 (böyle miydi neydi nicki) ankara da ve yarın akşam gidicek biz de konur sokaktaki ezgi de olucaz bütün gün (sanırım ve umarım) gelmek isteyen olursa gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Bilmediğiniz adamlarla içmeyin, yok içecem diyorsanız kalabalık olun. Dağılanları toplaması kolay olur hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 icmek fikri uymadi bana, nargile olsa muhabbet olsa ben gelirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 10 mart uygun mu herkes için?yoksa gelecez diyenler kaçtı mı çoktan : ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 10 martta özdebir varmış ama ben uğrarım olursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 e iyi işte sınavdan sora kafa dağıtırsın da geliriz diyenlerden ses seda yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Ankara buluşmalarında özellikle, potansiyel bir cayma hevesi görüyorum insanlarda, yani kısacası bu buluşma yatar gibime geliyor.Alkol olmasın daha fazla insan gelcekse,kahve içelim muhabbet edelim ? hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 walla 10 martta ben kimse gelmesse nedjimada olacam.bi ginali ye sölerim o gelir heralde. gelirseniz böle siyah satanist kılıklı birini arayın görün.yanına gelin oturun konuşalım. olmadı nedjimaya girip paticik diye bağırın.gelen gelsin yani ne diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 neden alkol ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 e senin imzana sormalı onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 boşver şimdi benim imzayı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 : ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 bugün dip de metal konseri var.gelecek varsa gelsin ben 4-5 gibi orda olacam.dip in yerini bilmeyen varsa ben tarif ederim.öm atsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 olum şunu yapsak yahu. ühü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Organize etmeye gönüllüyüm. 30 Haziran Cumartesi, Nedjima Votkadan hafif içki içmek ya da ayık kalmak yasak. 4-5 kişi olsa da gideriz. Hatta yeni konu açim simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 uyar bana valla o tarih. votka pahalı ama bakarız bi çaresine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 ps2 ps6 yapalım yafs canım çekti ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar