Laraken Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 gelir misiniz? veya sabahtan buluşup,cafede takılıp akşam kalan sağlarla içsek? cumartesi veya pazar ii olur diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 olur, ama yalan olur:P ya olsa ii olur bi bakalım kimler gelebilir. bide ps2 muhabbeti vardı bi ara yatmıştı sanırsam. yatmadımı yoksa? neyse bilmiom da ps2de yapılabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 katılım olursa, cumartesi de olursa neden olmasın güzel olur:) bu arada cafe derken internet kafeyse o kısma gelmem de içme faslına gelirim :) yok normal akfeyse muhabbet vs için olur o:) [ Mesaj 19 February 2007, Monday - 23:51 tarihinde, cemad tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 yok abi kahve,kola ne bileyim türlü zımbırtı içilecek bi yeri kastettim ben internet cafe de neymiş yahu toplanıp internet cafeye gideceksek çok ayıp ama : ). kitle artarsa bir gün kararlaştırırız iyi olur.herkes içme yanlısı olursa direk içmeye gideriz tabi cafe neymiş.hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 zegna gelirse gelirim haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Bende gelirim hazır ankaradayım buradada bi buluşma yapakda geleyim takılalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 yürü be gencay bende 15 martta kadar gelicem bulusalım bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 yakın zaman olursa iyi olur bi yerden sonra vizeler başlıyo kötü oluyo haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 zegnalı olursa olur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 olabilir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 buluşma yeri olarak nedjima veya rembetiko olabilir içeceksek.hatta gelen olursa akşam keyife gideriz.yok tabi istekli biliyorum : ). veya sizin mekan öneriniz varsa ona göre kararlaştırırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 söylediğin 3 mekanı da bilmiyorum afedersin kızılayda mı bunlar ? =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 evet kızılayda.keyif sakaryada da oraya gitmeyiz korkmayın : ).rembetiko daha alternatif daha sessiz bir mekan nedjimaya nazaran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 ve daha karanlık ama yine de bence rembetikoya gidin karışan yok en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 said: ...bence rembetikoya gidin... gidin ne ya? sen gelmiomusn? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 bohuhuhu yazin yapin yaw simdi niye yapiyosunuz subat subat icki kotu olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 alkol varsa gelme oranım yükselir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 apache geliyosa ben gelmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 aquila gelmıosa dakka bası ceplerımızı kontrol etmek zorunda kalmayacagız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 nedjimada da aydınlık yerler de var.müziği biraz daha sert .arada kalkıp bilgisayardan winampa manowar döşeyince daha da bi güzel oluyor ama siz bilirsiniz yine de..ben sert müziği kaldıramam beynim başım dağılır diyorsanız rembetiko daha iyi. bira fiyatları aynı 70lik 4.5 da rembetikonun bardakları daha büyük gibi. [ Mesaj 21 February 2007, Wednesday - 12:06 tarihinde, Laraken tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 21 February 2007, Wednesday - 12:06 tarihinde, Laraken tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 gönül ister bi meyhane yapsak ama öğrenci çok şimdi masraflı olur =) rakının yanında bira kötü kalio ama nese:P nedjimaya hiç gitmedim, yerini bile bilmiyorum. rembetiko olabilir mekanı pek hoşuma gitmiyor ancak yine de sessiz sakin olması daha iyi, gürültülü yerde muhabbet olmuyor :) gerçi ne muhabbeti yapacaz onu da bilmiyorum ya nese buluruz bişiler:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 a aa alkolün olduğu yerde muhabbet biter mi hacı hiç yahu : ).artık bir zaman karar versek iyi olacak aslında sanırım herkes cumartesiyi destekliyor ama hangi cumartesi o var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 arkadaslar benım 3 4 mart sınavlar bıtıyor en gec 6 martta ankaradayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 mesela 10 mart uyar mı herkese? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 geç diilmi .p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar