Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

alkollü ankara zirvesi yapsak

Laraken

Öne çıkan mesajlar

katılım olursa, cumartesi de olursa neden olmasın güzel olur:)

bu arada cafe derken internet kafeyse o kısma gelmem de içme faslına gelirim :) yok normal akfeyse muhabbet vs için olur o:)

[ Mesaj 19 February 2007, Monday - 23:51 tarihinde, cemad tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

yok abi kahve,kola ne bileyim türlü zımbırtı içilecek bi yeri kastettim ben internet cafe de neymiş yahu toplanıp internet cafeye gideceksek çok ayıp ama : ).

kitle artarsa bir gün kararlaştırırız iyi olur.herkes içme yanlısı olursa direk içmeye gideriz tabi cafe neymiş.hehe.
Sosyal ağlarda paylaş

nedjimada da aydınlık yerler de var.müziği biraz daha sert .arada kalkıp bilgisayardan winampa manowar döşeyince daha da bi güzel oluyor ama siz bilirsiniz yine de..ben sert müziği kaldıramam beynim başım dağılır diyorsanız rembetiko daha iyi.

bira fiyatları aynı 70lik 4.5 da rembetikonun bardakları daha büyük gibi.

[ Mesaj 21 February 2007, Wednesday - 12:06 tarihinde, Laraken tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 21 February 2007, Wednesday - 12:06 tarihinde, Laraken tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

gönül ister bi meyhane yapsak ama öğrenci çok şimdi masraflı olur =) rakının yanında bira kötü kalio ama nese:P

nedjimaya hiç gitmedim, yerini bile bilmiyorum. rembetiko olabilir mekanı pek hoşuma gitmiyor ancak yine de sessiz sakin olması daha iyi, gürültülü yerde muhabbet olmuyor :) gerçi ne muhabbeti yapacaz onu da bilmiyorum ya nese buluruz bişiler:P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...