Solonor Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 ya o diil de ali sami yen in babasının spermleri Y diil X kromozomu taşısaydı, galatasaray spor klübü olmıcaktı. la havle ya.
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 aa fizboz'da burdaymış. ben de bi ara fistan diye baktım çünkü bırakmıştı. meraba kardeşim =) ha ayrıca.. hakikaten saçma sapan süreçlere dayandırabiliriz bu uefa şampiyonluğunu vesaire. ne ilgisi var şimdi o iki penaltıyla? o iki penaltı verilmese fatih terim kovulacak, gs bütün oyuncularını satacak mıydı? tabi ki hayır. eğri oturup doğru konuşalım.. [ Mesaj 27 February 2007, Tuesday - 03:45 tarihinde, Mumu tarafından güncellenmiştir ]
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 bakalım bu konu hakkında futbol adamları ne demiş: ahmet çakar: ben gs kupayı alamaz demedim. alamazsa dedim. ama kazım sana söyliyim bu takım bu kupayı alır. profesyonel diilmiyiz kardeşim, arkadaşım diilsiniz hiç biriniz. kazım kanat: doktor bak yalnış konuşuyosun. penaltılar sayesinde aldılar kupayı ersin düzen: bi reklam arası verelim hocam ali sami alkış: yahu o dönemde gs beni çıkarıp oynatsa alırdı yine kupayı turgay şeren: yor artık lebron james ginaly:auhau 2 penaltı olmasa gs uefa kupasını alamazdı ha? bence uefa kurulmasaydı gs uefa kupasını alamazdı. hatta ingilizler futbolu bulmasaydı gs uefa kupasını alamazdı. ingiltere sayesinde aldık kupayı. nıhoho..
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Ben gs açısından yazmadım bunu zaten bu rasim kara röpörtajı öncesi. benim değindiğim nokta. Rasim Kara - Fatih Terim olayı. ben inanıyorum ki o 2 penaltı olmasaydı Beşiktaş Şampiyon olucaktı ve o sene Rasim Kara yerine Fatih Terim kovulacaktı.
pipo_14 Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 abi böyle şeylere hala takılıyomusunuz ....yok öyle olsaydı yok böyle olurdu...
toggie Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 rasim kara o günlere gelene kadar bunun gibi kaç ikilemden geçmiştir acaba.
cado Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 ginaly guzel solemis :D sizce ingiltere futbolu bulmasa gs uefa yı alırmıydı?
Öne çıkan mesajlar