Norak Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 space işe yarar, bide gameplay options da bi yerde benden başka ırkların harita yürüme kısmını gösterme diye bişi olması lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 bence tamamen kaldırma sana yaklaşan orduyu felan görebilirsin iç değilse ona göre önlem alırsın space hızlandırır işine yarar baya bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Yardımınız lazım arkadaşlar.Kingdomsu yüklicem 1.2 yamasını istiyor ama yüklemiyor yamayı.Çünkü voice3.dat dosyası bozuk.Bu dosyayı nerden bulabilirim.bütün neti aradım bu sorunu olan çık kişi var ama dosyanın sağlamı yok hiçbiryerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 375MB'lık bir dosyaymış baktım da şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Tıkladım dosyaya sesler gerçektende bozuk.Konuşmalar falan birbirine geçmiş hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Arkadaşlar voice3.dat dosyası sağlam olan birisi upload edebilir mi acaba?Çok makbule geçer vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 375 mbmış. küçük bişey olsa yapacaktım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 aksi gibi nette linkte bulamıyorum.halbuse bu sorunu yaşayan çok kişi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Arkadaslar ben oyunu ve kingdoms ek paketini steamden aldim fakat update etmiyor sanirim, normal mtw2 yi acinca verisyon 1.03 diyor tam bilmiyorum. battle editor varmis ama sanirim bi dosyaya girip bi satiri degistirmek gerekiyormus bunu steam oyununda yapabilir miyiz? edit: baktim da crusades acinca versiyon 1.5 gozukuyor son versiyon sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 oyunda spear militadan sonrasını yapamıyorum kafayı yicem. sene 1250 oldu. spearmanlar açılmıyo. stainless 6.1 var. trebuchette filan da 2 turn sonra available olacak diyor ama olmuyo. tüm binaları da yaptım. nası olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Ya beyler MTW2 1.0 var. 1.3ü direk yüklesem patch olarak çalışır mı ek şeylere ihtiyaç var mı nasıl yapabilirim? Bir yardım lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 kingdoms ı yüklerken kendi yükseltiyor zaten. senin sorduğun kingdomsı yüklemeden oluyo mu? ise onu bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 http://www.totalwar-turkiye.com/twforum/index.php?board=47.0 şöle biyer buldum baya mod filan var. denemek isteyen olursa diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 editor acamadim steamden indirdigimde. nasil oluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 stainless steel modu oyunu yavaşlatıyor diyolar doğru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 doğru. end turn diyince baya yavaşlıyo. 1 dakika filan bekliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 aboooo 1 dakika çokmuş ehehe ehe ehhe eheh şaka yapma eheheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 kingdomsu yükleyince grand campain gibi birşey oynanmıyor mu?illa o yeni gelen amerika,britanya filan onları mı oynıcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 yok şaka filan yapmıyorum. 1 dakikayı geçiyor hatta oyun ilerleyince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 1 dakika birşey mi? Empire Total War dene, 60. turnden sonra tuşa basıp gidp çay koyup iki üç satır gazete okuyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 bişey sorcam bu oyunun AIsini arttıracak bir mod mevcut mu biliyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Modlarla falan kurcalarken oyunu bozdum galiba tüm ünitler 150 tane atlılar 60 tane falan oldu eski halina nasıl çevirebilirim? kaldırıp kurmaktan başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 yok o bi ayarla oluo. ünitelerin boyutunu ayarlayabliodun. options filan bi karıstır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Kenjuro said: Modlarla falan kurcalarken oyunu bozdum galiba tüm ünitler 150 tane atlılar 60 tane falan oldu eski halina nasıl çevirebilirim? kaldırıp kurmaktan başka? optionsda olacak unit scale diyebişi oradan ayarliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 evet optionstanmış tşk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar