Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

xuqa :D

Zegna

Öne çıkan mesajlar

adeks'e gittiğimde bunu oynayan tipler görüyorum üst katta, binlerce hesap açıp fıstık topluyorlar. yanyana oturup aynı masada ellerinde ne olduklarını söyleyip ona göre oynuyorlar falan.
asıl amaç manitacılık bu sitede. fıstığına pokerli yonja diyorlar kendi aralarında.

[ Mesaj 07 Nisan 2007, Cumartesi - 12:43 tarihinde, geffen tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
sulandırdılar oyunu 2-3 ay oldu oynamayalı adamlar masadaki kızlara asılınca zevkı kactı oyunun

birde 100 fıstık bulup masaya gelır gelmez all in yapanlar var ki onlar daha beter

sunun strip poker'lisini yapsalar aslında fena olmaz yeniden baslarım o zaman

[ Mesaj 23 Mayıs 2007, Çarşamba - 19:23 tarihinde, Masakari tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

bide xuqada yerdeki kartlar açılmadan arttırım yapanlara laf edenler,yasaklayanlar varki oda ilginç. oyunun bi parçası bu. elimde 2 aceveya 2 kızla falan başlamışsam ortadaki kartlar açılmadan arttırım yaparsın yada elinde bu tarz bişey var izlenimi yaratmak istersin. oyunun o aşamasıda önemli bi aşamadır ama gel görki bunu yapınca laf yersin.
Sosyal ağlarda paylaş

elinde istediğin kadar sağlam kart olsun 2 kartla neyin kombinasyonunu yapıcaksın ki diğer 3 kart çok büyük fonksiyon taşıyor o yüzden daha masadaki kartlar açılmadan all in yapmanın yasak olduğu odalar var ki bence gayet mantıklı görmediğim bişeye neden all in diyim ? ayrıca hakkaten rezalet bir site.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elinde istediğin kadar sağlam kart olsun 2 kartla neyin kombinasyonunu yapıcaksın ki diğer 3 kart çok büyük fonksiyon taşıyor o yüzden daha masadaki kartlar açılmadan all in yapmanın yasak olduğu odalar var ki bence gayet mantıklı görmediğim bişeye neden all in diyim ? ayrıca hakkaten rezalet bir site.

e sana zorla all-in de diyenmi var? elimde 2 as var ve ben daha ilk turdan eline iyi kart gelebilceği halde belli olmaz diyenleri fold ettirmek istiyorum. veya sağlam bölf yapcam diyelim o el,elimde çok iyi 2 kart varmış izlenimi yaratmak istiyorum... yerdede yüksek kartlar varsa yedirilebilir bi blöf olur bu. ama yerde çok düşük kartlar varsa yutulmayabilir. oyunun sistematiği içinde olan bişeyi kafana göre yasaklamak yanlış. kumar sonuçta bu tabiki bazı şeyler şansa kalcak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...