Laorx Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 ahua baya sıkılmışsın anlaşılan 1milyon fıstık, insan pati kardeşlerim açbilaç batıyolar hergün dağıtmak lzm diye düşünür yaw>:) bu gece 3'te turnuva var burdan meydan okuyorum dünya sıralamasında chuck norris'ten sonra 2.'yim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 abe fıstık be :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 kingpin sana cok uzuldum, bi kilo fistik alicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 royal flush gelsin bırakıcam pokeri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 zegna orti fıstık at bana biraz 0 a dayandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 sıraya gir, khala... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 üye olalım biraz bilgilendirirsen sevinrm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 ya fıstık atmayın herkes birbirine action (bu neyse artık) yollasın level kasalım :D ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 helal olsun bana bi 20 k yollasana :) ben habire batıyorum . ajdhadkjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 devrim erdöl bulun ekşın yollayın. ben de size yollıcam söz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 seni rahatsız eden şeylerde elvyn demi yer alıyor audhdfas iyiymiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 adeks'e gittiğimde bunu oynayan tipler görüyorum üst katta, binlerce hesap açıp fıstık topluyorlar. yanyana oturup aynı masada ellerinde ne olduklarını söyleyip ona göre oynuyorlar falan. asıl amaç manitacılık bu sitede. fıstığına pokerli yonja diyorlar kendi aralarında. [ Mesaj 07 Nisan 2007, Cumartesi - 12:43 tarihinde, geffen tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Fıstığım bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 xuqada oynanan pokerle dier paralı poker sitelerinde oynanan poker isim ve tür olarak aynı ama afallıyosunuz gerçek para karşılığı oynamaya başlayınca bi an. ha okey oynamışın ha xuqada poker oynmışın pek farkı yok gibi geliyo bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 ilk açıldığı zamanlar güzeldi.şimdi yonja gibi oldu.fake resimler deigşik degişik yüzsüz adamlar fln. bütün peanutlarım gitti aç gözlülükten. kazanırken güzel ama gaza gelip all in all in nereye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 bir poker nasilmis bakayim dedim sarmadi da, kasar doluymus orasi yoldan cikmis igrenc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 sulandırdılar oyunu 2-3 ay oldu oynamayalı adamlar masadaki kızlara asılınca zevkı kactı oyunun birde 100 fıstık bulup masaya gelır gelmez all in yapanlar var ki onlar daha beter sunun strip poker'lisini yapsalar aslında fena olmaz yeniden baslarım o zaman [ Mesaj 23 Mayıs 2007, Çarşamba - 19:23 tarihinde, Masakari tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 bide xuqada yerdeki kartlar açılmadan arttırım yapanlara laf edenler,yasaklayanlar varki oda ilginç. oyunun bi parçası bu. elimde 2 aceveya 2 kızla falan başlamışsam ortadaki kartlar açılmadan arttırım yaparsın yada elinde bu tarz bişey var izlenimi yaratmak istersin. oyunun o aşamasıda önemli bi aşamadır ama gel görki bunu yapınca laf yersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 öyle sacmalik mi olur, elinde saglam bir el olduguna inaniyorsan istedigini yaparsin =) Allah bilir kartlar acilmadan fold demekte yasaktir haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 hehe sarmıştım bi aralar sonra fıstıklarım bitti. hotornottan bi hatun resmi araklayıp, fake account açarak sakal yapmayı planlıyorum:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Pokeride olmasa iğrenç bir muhabbetin döndüğü çöpçatan sitesi. 2 kere account aldım. İkisinide silmem 10 dakikamı aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 elinde istediğin kadar sağlam kart olsun 2 kartla neyin kombinasyonunu yapıcaksın ki diğer 3 kart çok büyük fonksiyon taşıyor o yüzden daha masadaki kartlar açılmadan all in yapmanın yasak olduğu odalar var ki bence gayet mantıklı görmediğim bişeye neden all in diyim ? ayrıca hakkaten rezalet bir site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Elimde çift as yada çift papaz varsa all in derim ben :D ne kaybedecem ki 3 - 5 tane fıstık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 said: elinde istediğin kadar sağlam kart olsun 2 kartla neyin kombinasyonunu yapıcaksın ki diğer 3 kart çok büyük fonksiyon taşıyor o yüzden daha masadaki kartlar açılmadan all in yapmanın yasak olduğu odalar var ki bence gayet mantıklı görmediğim bişeye neden all in diyim ? ayrıca hakkaten rezalet bir site. e sana zorla all-in de diyenmi var? elimde 2 as var ve ben daha ilk turdan eline iyi kart gelebilceği halde belli olmaz diyenleri fold ettirmek istiyorum. veya sağlam bölf yapcam diyelim o el,elimde çok iyi 2 kart varmış izlenimi yaratmak istiyorum... yerdede yüksek kartlar varsa yedirilebilir bi blöf olur bu. ama yerde çok düşük kartlar varsa yutulmayabilir. oyunun sistematiği içinde olan bişeyi kafana göre yasaklamak yanlış. kumar sonuçta bu tabiki bazı şeyler şansa kalcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar