Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Nejat İşler bahane Doğu Alpan şahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Yok olay tamamen gerçek. Hatta ve hatta gerçek olan hadisenin daha acı olan tarafları var, örneğin Nail karakterinin tekabül ettiği kişinin de tecavüze uğraması gibi falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 gerçegi daha piskopat..görenler duyanlar var yardım eden yok ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 olayi arastirdim ufaktan Ankarada Sapka Bar da olmus 1997 yilinda ustelik barin cevresinde Mesut Yilmaz gibi siyasilerde varmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 said: Hatta ve hatta gerçek olan hadisenin daha acı olan tarafları var, örneğin Nail karakterinin tekabül ettiği kişinin de tecavüze uğraması gibi falan.ahahahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 gençler rolündeki tüm oyuncular kötü,aksine psikopat rolündekiler rollerinde tavan yapmışlar resmen,ayrıca nejat işler sen naptın yaaa,harbi cadde'de görsem artık korkarım ben bundan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 filmin ens evdiğim kısmı barmenin ayağına vurduğu adamın öldürcen mi lan beni? diyerek ağlamasıydı. bence TGG ve futbol sahneleri bayık ve oturmamıştı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 tgg başlı başına gereksiz bi olaydı neydi acaba öle bi felsefe aşılama çabası? film dede tgg ye bağlanan bi sahne görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Ne barı abi olayın kaynağı yine o yıllarda bir grup genç evde eğlenirken evi heriflerin basması ve erkeklerden biri dahil hemen hemen herkese tecavüz etmesi, onları dövmesi falan. Çoğu şu anda adam gibi yaşayamıyorlar. Bir iki tanesi akıl hastanesindeydi sanırım. Hürriyet'te yayınlanmıştı hikayeleri film çıkarken.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Ya bu filmde bi nokta var bi aciklarmisiniz [spo] Guven ve arkadaslarinin bi sahnesi var.Savci ve hakim bahcede konustuktan sonra.Guven ve arkadaslari duruyor.Ordaki topcu cocuk nail miydi neydi bakiyorlar birbirlerine ama hepsinin gozler mor berbat durumdalar olayin etkisindeler herhalde.Sonra Nail Konusmamiz gerek diyor. Ama Filmin sonunda Selim Guven i olduruyor ? Bu feedback degilmi? feedbackse guven niye ya$iyor.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 gereksiz uzantıları olan bir film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 tgg suxc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 blackchaos flashback demek istedin ehralde feedback derken. sorunun cevabına gelince. demek ki ölmemiş. öldüğüne dair de kesin bir şey yoktu filmde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 futbol sahnesine gelince başlı başına top geçer adam geçmez zırvası için filme katılmış. yönetmenler filmlerinin kahramanlarının esaslı laflar etmesini istiyor tabi. llama nın dediğine katılıyorum çok gereksiz şeyler var. olayların gerçek olmasına ve rahşan affı falan canımı çok sıktı. ecevit ' edua yerine başka şeyler edesim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Bu olayın (gerçek olan) mağdurlarını 97 yılında televizyon bir programda izlediğimi hatırlıyorum. Arena'ydı sanırım. Çocuk "sonra bana sarıldı" deyip gözyaşlarına boğuluyordu. Bunlara bu işkenceleri yapan sapıklar nerede acaba şimdi... Gidip bi dövsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Şamil Kafkas'ın oyunculuğunu beğendiniz mi arkadaşlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Pek birşey anlamadım,çok silik bir roldü. Sadece 1 kez filmin biryerinde bir çıkışı vardı ama ondan da birşey anlaşılmaz [ Mesaj 24 March 2007, Saturday - 00:10 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 şamil kafkas hangisi oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Samil Kafkas ali$ miste kim o onu kestiremedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar