2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 arkadaşlar bu videoyu ben yaptım askere gitmeden mandaya acmıştım izlemeyenler için burayada açıyorum ... http://www.youtube.com/watch?v=TiwhOqtZNj0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 güzel olmus ama hoparlörüm ü bozduğum icin sessiz dinledim sesleride iyi yapmissindir heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Hımmm çok iyi.. Tarkan - Fındıkkıran movie'nin sarkısı ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 ırkçı yorumlara kıl oldum videoda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Aynen her ne olursa olsun,beğenmessen bile ne bileyim oyun ile yada video ile alakalı bir mesaj yaz.Yani bilmiyorsun,müzik seçimin kötü,zamanlamaların kötü gibisinden araya ırkçılık sokacaklar yaa. Sırf bu yüzden bizim Excal (Jaedenar EU) şu ana kadar gördüğüm videolarda dahil olmak üzere en imba rogue idi.Bi video çekeydide susturaydı şunları TBC ile beraber sattı karakteri ve bıraktı =( Imba bi videoyu sırf susturmak için Ankaralı TURGUT/NAMIK Soundtrackli atacan =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar