Utterable Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Selam, aldığımda 4 aylık olan sibirya kurdum şu an 5. ayına girmek üzere. Ama bir sorunum var; diyelim ki dışarı dolaşmaya çıktık. Zincirini ne kadar kısa tutarsam tutayım sürekli önden gidip tüm gücüyle çekiyor. Dili yere deyicek kadar yorulsa dahi hep var gücüyle asılıyor. E haliyle benim için de biraz zor oluyor. Ellerim su topladı, kesildi. Zincir bu sonuçta :P . İsteğim de şu; ne yapayım ki köpeğim önden gidip asılmayı kessin ? Tabi bu sorunum dışında bakımı için minik tavsiyeler de verirseniz çok iyi olur. Teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 eğitim tasması takarsan yanından ayrılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 fis hayran oldu ilk mesajla bitirmişsin olayı bence böyle sorular özelden direk sana sorulmalı sen bilmiyor isen topik acılmalı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 O tasmamı yoksa cinayet aletimi ne biçim şey o :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 o tasma ters çevrilede biliniyor ve boyun koruması gibi bişey oluyor. sivri değil ucu batmıyor zorlamassa (ki zorlamaz) yada başka bir köpek boynunu ısırmaya kalkmazsa (ki haketmiş olur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 acıtır o yaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 yok ben kendimde denedim acıtmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 ani çekersen boğazına girermiş gibime geldi o. yani ara sıra durup, kimin patron olduunu gösterircesine bekleyebilirsin bazı noktalarda. ya da sal gitsin dicem bilmiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 uçları baya küt onun göründüğü gibi değil ani çekincede zaten iğne batırır gibi olmuyor daha farklı bir his =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Sahibim bunu taksa bana, gider yastığına kakamı yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 yanlız husky diyorsun kızak köpeği asılacak tabi, bu bol olan enerjiyi paten kaymayı öğrenerek kullanmanı öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 @cons: sende varsa bigün takta görelim dsffasdas :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 ben kullanıyordum bu tasmadan köpeğime. hiç zararı olmadı köpeğe. zaten zararı olsa sattırmazlar 1 faydası olmasa adına eğitim tasması demezler 2 [ Mesaj 20 February 2007, Tuesday - 20:35 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 amıl sana takayım red DOG olan sensin eaha [ Mesaj 20 February 2007, Tuesday - 21:33 tarihinde, Cons tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 6 senedir kullanıyorum Köpeğim onu gezdirme tasması olarak bellediği için ben takmadan o boynunu sokmaya çalışıyor tasmaya=) Acısa viyaklar zaten tasmayı takınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 eğitim tasmalarının dikenli olmayanları da var. mantık şu: o seni çekerse tasma da onu sıkıyor. birkaç kullanımdan sonra yanından yürümeyi öğrenir, canı acımaz. kesin çözüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Tasmayı alıp taktım. İlk takıp dışarı çıktığımızda yine sevinçle ileri atıldı ama tasma boğazını acıtınca "hiyunk" tipi bir ses çıkarınca asılmayı bıraktı. Yavaş yavaş yanımda yürümeyi öğreniyor. Teşekkürler herkese =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 ahahaahahah "hiyunk" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 misilleme gelebilir dikkat !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Ahmet köpekmi seni gezdiriyo senmi köpegi :D bu arada burdanda izmirde sibirya kurduna eziyet ettigini belirteyim :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 dikenlerinin değişik uzunluklarda olanları da var. uygun olanını kendi köpeğine göre belirleyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 said: izmirde sibirya kurduna eziyet ettigini belirteyim hurafe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Niye fistan yazık değilmi hayvana yazın o sıcakta valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 abi bana buraya makale yazdırma şimdi :) internetten arat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar