LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Gittim gördüm 10/10 verip herkesede tavsiye ediyorum nickimlede çok uyumlu bir film adam tam lastsurvivor olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 kenan imirzalioğlunun en sempatik hallerindendi,şekerdi adam. rollerin şirinliği için gidilecek bir film,daha çok sevgililerinizle gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 cansu dere facia , ama öbür karakterler açığını kapatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 benim oldukça hoşuma gitti, tavsiye ederim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 harika bir film 60dk izledim şimdi devam edicem.Şarkıyı aramak için geldim bilg. başına Cansu dere nin dinlediği şarkının adı nedir bulmaya çalışıyorumda :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 bende bi iki ay önce torrent leech'te görünce şaşırıp çekmiştim. güzel filimdide vesselam. Atatürk'ü çok iyi oynatmışlar bence. bir "aferin çocuk" deyişi vardı ki bitirdi orda herşeyi. Gerçi makyaj biraz fazla kaçmış, ama olsun, şimdiye kadar daha iyisi çıkmamıştı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 şarkıyı buldum bitmeyen rüyalarımda hep sen varsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Çok güzel film'dir . Süper oturtuyo tokatları heralde Kenan İmirzalıoglu en iyi rolünü yapmıs bu film'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Bence de süper bir filmdi. Cocugu da iyi bulmuslar bayaği bayagi benziyor Atatürk'e yaw.. : ) Filmi ben de cok begendim, tavsiye de ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 filmde güro rolünü bizim sigung oynadı emin boztepe wing tsundan. öyle tokatlandığına bakmayın kendisi organizasyon kurucusu, ezer söyleyeyim:D dovus koreografilerini de bizim eğitmen yaptı, iyi film baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Son dönemlerde yapılmış iyi Türk filmlerinden biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 film iyi güzeldide, o takma bıyıklar ne dandikti ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 film çok güzeldi ya.büyük bi zevkle izlemiştim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 film cok güzeldi az önce digiturk dizimax de izledim tek kötü yanı cansu dere idi hiç anlamam bukadar kötü bir oyuncuyu neden koymuşlar böyle bir filme sıla dizi sindede 1-2 kez izlemiştim tam anlamıyla felaket bir oyuncu mümkünse bir daha hiç bir filmde oynamasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 çok güzel filmdir gerçekten.izlediğim en iyi bir kaç türk filminden biridir cansu dere nin öyle aşırı performans gerektiren bi rolu yoktu ama kenan a baya yakışan bir rol.bide o soytarı iyiydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Gene izledim bidaha izledikçe birdaha izleyesim geliyor kardeşim X( Bu arada film'in ikincisi çekiliyormuş 2008'de izliyebilicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Aa süpermiş bak ben bunu bilmiyodum.Aslında biraz daha yoğunlaşsalar şu işlere,valla tutar bence bu konular :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar