MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 bu arada nod skirmish oynarken bazı şeyler farkettim bugün. nodlar çok seri hareket ediyor. hem üretimleri çok hızlı (fiyatlar düşük çünkü), hem de stealth özellikleri var. adamların base inin dibine giriyorum ruhları bile duymuyor. mesela scorpion tankın tanesi 1000$ mammoth la karşılaştırdığınızda mammoth 2500$ yani bir mammoth üreteceğiniz zamana kadar 2,5 tane scorpion basabiliyorsunuz. zaten nodların tankları hep 1000$ avatar haricinde. onu da geçersek mammoth tüm haritayı yaklaşık 5dk gibi bir sürede turlayabiliyorken, nod scorpionu 1,5dk da tüm harityayı turlayabiliyor ki bu süper birşey. yani nodlarla başarılı olacaksanız rakibin her hamlesini izlemeniz gerek. baktınız rakip mammoth basıyor, onu yarı yolda karşılayın. çünkü sizin atağınızda uçaklar haricinde sizi yarı yolda karşılayabilecek bir gücü yok GDI'ın. bir de yanlış anlamadıysam nod tanklarının etrafında ekstra bir armor var. bir de fanatics olayı var. yanlarına iki tane tank diktiğiniz anda çok tehlikeli hale gelebiliyorlar. ucuzlar, büyük bir ordusu çok iş yapabiliyor. ama güvenliklerini tehlikeye atmamanız laızm.diğer türlü onlara saldıranlara saldırmaya başlıyorlar ki batır kütür iniyorlar aşağı. anladığım kadarıyla EA GDI'ı hantal ama koydumu oturtan, NOD'u hızlı ama az vuran adamlarla desteklemiş. Scrine bakıcam ama korkuyorum ya. tonla anlamadığım olayları var tiplerin. tank diye basıcam engineer türevi birşey çıkacak rezil olacam:) ama şöyle bir baktığımda Scrin süper güç olmuş gibi. easy GDI a tek 9 scorpion 6 flame le girdim girdiğim gibi diğer taraftan çıktım. aynı anda aynı sayı tankla Scrine girdim, 3 tane falan belki defence tower indirmişimdir o kadar. ama anladığım kadarıyla Scrin i çözmek biraz zaman istiyor. oynaması da pek kolay gözükmedi dışardan. taktik konusunda sanırım kendi kendimi döt ettim eheh. [ Mesaj 13 Nisan 2007, Cuma - 22:12 tarihinde, MrLevie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Scrinin uçakları baya güzel gözüküyor, ayrıca storm trooperları. Çok canımı yaktı campaignde :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 EA nin world lader inin ilk "20" si NOD oyuncuları kısacası NOD multiplayerde gücsüz degil aksine çok çok güclü , ha ben beceremiyorum nodla oynamayı ama mükemmel güclüler stealth tank & venom avatar & venom kombinesini iyi kontrol ettiginizde tahmin edilemeyecek bir tahrip gücüne ulasıyor NOD mammoth oyunun dengesini değiştiren bir birim eet ama GDI vs GDI da üs savunması dışında çok etkisiz (EMP cannon&firehawklar canına okuyor saldırırsanız) scryin kolay ölen birimleri mevcut ama çok müthiş yok edici güce sahipler en büyük zayıflıkları GDI vs scryin oldugunda GDI n power-plant & EMP cannon spamı ile yok ediliyor (power plant + 2EMP dikerek adamın üssüne kadar gidiyorlar bu spam ile üssün icine 3-4 EMP diktiginizde scyrin 15-30 saniye icerisinde yok oluyor kesinlikle sportmentlik dışı bir rush taktigi ama 2v2 de çok işe yarıyor =P) warmı EA serverlarında oynayan başkaları benim nick Saliano friend list e fln ekleşelim warsa ögrenelim su lanet oyunu rank 18lerden dayak yemekten daraldım =( bu arada battlecast mükkemmel bir olay EA bize çeşitli rank maçlarını izlememize (canlı) olanak sagliyor ve sanırım 2007-2008 WCG turnuvalarınıda canlı yayından verecek ben bayıldım bu özelligine oyunun spiker vs de oluyor kimi maçlarda :D c&c 3 ... bence olmuş bi oyun SC:BW den sonra ilk kez bir rts den bu kadar keyif alıyorum. [ Mesaj 14 Nisan 2007, Cumartesi - 11:05 tarihinde, scorch tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 scrin'in hastasi oldum ben. genelde scrin'le oynuyorum. scrin'i o kadar sevmemin en onemli ozelliklerinden biri, GDI'daki gibi sirf mammoth yapip hulean diye dalmaktansa biraz daha taktik kullanmak gerekiyo, ama kullaninca da cok guclu oluyo scrin. mesela asagidan tripod'lari (kalkanlanmis halleriyle tabiki) gonderirken, etraflarina ucuz ve hizli olup stealth detect ozelligi olan seeker'lardan biraz koyduktan sonra, yukaridan devestator warship ve assault carrier gonderiyorum. sonra assault carrier'larla ion storm baslatinca zaten gelen giden ne kadar venom falan varsa teker teker patliyolar. mammoth ordusu falan gelirse devestator'lar kisa zamanda bi kac tane mammoth birden aliyolar, cunku bi kere ates ettiklerinde genis bi alana zarar veriyolar ve menzilleri bayagi uzun. bi de ustune ustluk bu ucaklarin da kalkanlari var. tum bunlar olurken bi de savas alanina repair drone gonderince bu uniteler bi yandan tamir oluyolar. mis. sonra ikinci bayildigim olay scrin'in base defence'i. storm column'lar hem havaya hem yere saldiriyolar ve cok gucluler. rift generator yapip base'in her tarafina onlardan koyduktan sonra ucaklarla rift generator'u da patlatamiyolar. (gerci arkadaslarimdan biri delirip 15 firehawk'la falan gelip patlatmisti hehe) butun bunlari yapabilmek icin cok para lazim tabi. scrin icin o da kolay, cunku growth accelerator'la base'in yakinlarindaki tiberium'un cok daha uzun dayanmasini saglayabilirsiniz. veya her tarafa rafineri koyarsaniz, fazla hizli para kazanmaya baslarsaniz da silo ile ugrasmaniz gerekmez, cunku para olayi sinirsiz scrin'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Kuzen bizde, şöyle bi 1 saatlik falan anca giriyorum oyuna. Bugün GDI'ın Hırvatistan görevini yapiym dedim, çok kasış geldi. Önce kendini savunuyosun (enerji sorunu bi yana, binalar hasarlı, para ve adam da az), bonus görev olarak da hiçbi defans binan patlamiycak. Bu ikisin zor bela yapıyosun, sonra utanmaz herif diyo ki, "abey reinforsmınt geldi ama nod dövüyo onları git kurtar". Ya neremle kurtarcam afedersin? Üst savunma binalarım gitmişti, ordan gelen saldırıları engellemek için yukardaki base'e giriym dedim. 6 predator, 3 apc (içlerinde missile squadlar var), 3-4 bölük missile squad gibi bi orduyla. Bu ordu 2 scorpion tankı almakta zorlanınca bütün hepsini kaybettim. Sonra canavar gibi ordan burdan girip dağıttı beni. Var mı taktik plx? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 hehe cok zevkli bolumdu o. ben tanklarla yukari cikarken MCV'yi almak icin, yolda'ki butun bos binalari supurdum, boylece nod'un roketcileri binlara giremediler. daha kolay oldu ole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 ara vidyolar gerçekten kötü ya, nerde o eski kane nerde o eski nod. ne bi cabal konuşuyo ne bi eva, ayrıca cabalmı o belli değil, adı bile geçmiyo. Daha bi hardcore olurdu eskiden, demekki neymiş sawyer'ı veya 2 tane saylonu tutmakla olmuyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 said: Kojiroh demiş ki: Var mı taktik plx? bak şimdi üsse dört taraftan saldırıyorlar. güneyden ve batıdan sadece asker gönderiyorlar. iki tarafa da 2-3 tane askere dig in yaptır gelen askerleri indir. arada tek tük tank gelcek onlara dikkat et. doğu ve kuzeye 2şer tane apc ve bol miktarda predator koy tankların altından kalksınlar. ama oralara da birer tane dig in yapmanı öneririm. diğer reinforcement i almaya giderken de 3 apcnin içine 2 rocketeer 1 rifleman koy. reinforcement ı kurtarmaya gittiğinde defence system göreceksin. tam onların karşısına geldiğinde 2 tane boş bina göreceksin. boş binaların içine rocketeerları koy, önce binalara girmiş olan adamların binalarını yık sonra defence binalarını uçur. reinforcementı alıp dönerken de MCV'nin yanında götür diğer adamlarını yoksa fanatics gelip uçuruyor MCV'yi. yani arayı açmasınlar MCV'yle. binalarını dikip kendi offline binalarını çalışır hale getirince gerisi kolay. yalnız orada da dikkat et nod venomları geliyor harvesterın başına onun da yanına apc gönder füzeli adam taşıyan. ben de geçinceye kadar çatladım. hele hardda oynuyordum ki feciydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 İlk oyunda acaip taktik hatası yapmışım. Üste riflemen falan koymuştum djfasdfasd :P İkinci seferde üste ve sağa 5'er predator koydum. Canı azalanı direk war factory'e götürüp tamir ettirdim. Solda 2 apc (missile trooperlı) 3 riflemen 2 missile trooper koymuştum. Aşağı da bunun iki katı. Bi süre savunup adamların rütbe atlamasını bekledim. Sora abardılar iyice. En yüksek rütbeye gelince canları da dolunca çok rahatladım. Solda ve aşada bi tek apc'ler kaldı ama onlar çok kraldı zaten. Sonra 5 apc (2 missile, 3 rifle), 5 predator 2 pitbull'luk bi orduyla gidip MCV'yi aldım. Köprünün ordayken sağdaki predator alarm verdi "abi dalıyolar pls" diye. Ona bi bakiym dedim, o sırada "your mcv is slightly damaged" dedi ve çok kısa bi süre sonra patladı mcv. Fanatics yemiş abimi. Ben de bu sefer direk 10 apc (5 missile 5 rifle) 10 predator'lük bi orduyla girdim. Dümdüz oldu zaten adam. MCV'yi getirip iice geliştim. Yukarı 10 predator ve 4 apc'yle girdim. Hepsi de yüksek rütbeli olduğu için sadece 2 apc kaybettim. Sol aşaa da 12 apc 12 predator 2 pitbull'la girdim. Sağ alta da 3 predator, 2 apc, 1 commando, 5 zone trooper'la girdim. Bunlar bile anca aldı. Zone trooperları geride unutunca 1 apc ve 1 predator kaldı, bitirdim basei. İşi bilince acaip zevkli bi görev aslında. Nerdeyse bütün özellikleri kullanıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Scrin multide acı eziyo su anda, denge falan soz konus değil, gdi'ın pek bi şansı yok, nod'da defansa yatıp, acık bumak için şansını kolluyo, direk bi kapışma mumkün değil Scrinle, mamooth falan yalan yanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 olayi cozdum sanirim. bana oyle geliyo ki, nod'lar cok kisa zamanda cok tank yapip rush yapip ortaligi dagitabilirler. tanklari asiri ucuz ve hizli uretiliyo. gdi'lar ortalama zamanda cok abarti olmayan bi mammoth ordusu yapip nod'un ufak tanklarini mahvedip, scrini de ezip kazanabilirler. ama oyun biraz uzun surerse ve scrin'e gelismesi icin sure birakilirsa, digerlerinin pek sansi kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 işte mamoothu temızliyebiliyo rahat scrin, öle garip bi durum var =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 imba scrin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Tripod ve uçan birimler çok sağlam ama önce oyunun o aşamaya gelmesi lazım. Peki ya end game e kalmadan GDI'a karşı Scrin nasıl başarılı oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 mamothu o kadar da rahat temizliyemiyor aslinda, neyse temizliyor scrin. mamoth + apc ve biraz da pittbull baya guzel oluyor scrine karsi ama air unitlerin rangeinin masallahi var yani scrinin yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 ra2 de ally larin gelismesine izin verdiginiz zaman pek sansiniz kalmiyordu rusya vs olarak, simdi bu olay scrine gecmis gibi ama ben acikcasi nod larin biraz daha guclu olmasini beklerdim. early gamede dronelarimiz vardi ne guzel, hem harass hem zarar.. bu arada bi toplu oyun atalım derim, 2v2 3v3 fılan. [ Mesaj 16 Nisan 2007, Pazartesi - 21:35 tarihinde, Zegna tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 e ozm niye ilk 10 nod'lardan oluşuyormuş :S . Sadece Rush yüzündenmi İlk 10 Nod oynayanların . [ Mesaj 16 Nisan 2007, Pazartesi - 22:37 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 oyun yeni suan, mikro yaparken unitelerin hizlarini bile ogrenmek vs zaman alacak, ilk 10 nod dan olusmasi normal, bissurude yeni oyuncu var bizim gibi, iyi kotu nod oynamayi cozmus veya bi rush taktigi ogrenmis birisi ladder da kekledikce keklemistir yani milleti. 1 ay 2 ay sonra bakmak lazim ilk 10 a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Nerde benim Battlecruiserlarım...nerde benim carrierlarım....hani Raynorum hani Zeratulum...olmamıs Kane...olmamıs..otur 0... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 tripod/carrier = gg sinir oldum :) oynamicam scrin inatla ya nod ya gdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 end game de scrini alabilen varmi aranizda? gdi veya nod ile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 gdi tarafindan devasa mammoth ordusuyla aldilar bi kere beni scrin'ken.. benim malligim da olabilir tabin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 ilk 10 herzmn nod olarak kalır bence, nod fanatikleri var acaip, gdi'i ezer geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 nod un gücü , massive yok etme üzerine değil çok fonksiyonlu üniteleri ile oluyor cidden zor ama iyi bir kombine ile mükemmel iş cıkarılabiliyor venomlar bi kere rahatsız ötesi bi birim bomberları stealth binalar stealth birimler stealth hic olmadı üssünüze sokabilecekleri bir araba dolusu askerleri war planör ekibi gibi çok seri bir sekilde birim üretimi dışında çok seri hareket eden bir ordu olması nod un en büyük avantajı zaten gdi alışmış yada scrin ile high-tech build i sindirmiş kişiler nod a alışmakta zorluk çekebilir kanımca öncelikle nod kasıp sonra gdi vs dönmek en akıllıcası zira oyun mekanigine alışmak açısından. bencede Nod ilk 10 daki yerini zor kaybeder zamanla araya gdi,scrin girer ama nod zirveyi zor kaptırır. EA forumlarına bakıyorum nod vs gdi da insanlar cok sikayetci Nod un gdi karşısındaki üstünlügü ile ilgili olarak. bilmiyorum bekliyoruz halen nisan sonunda bi patch düsünüodu EA genel patch olarak feedbacklere bagli olarak. [ Mesaj 17 Nisan 2007, Salı - 10:00 tarihinde, scorch tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 oyunun bu haliyle no zirveyi kapatamaz, scrin patakcı patakcı geliyo, nod zirvede cunki insanlar hep nod oynuyo baska bı acıklaması yok bu durumun. ha gdi la pek guzel tokatlıyorum ben nod'u mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar