Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

C&C Tiberium Wars

Laorx

Öne çıkan mesajlar

oeah gdi larin base defense bolumunde baydim anam her yerden geliyolar, onun elektrigine kes ona ver, onunkini kes ona ver, bu arada unite bas, ayni anda harvesteri koru, ayni anda mcv yi eskort et allah allah
oyunda gordugum tek eksik bi hiz ayari koymamislar. o tiberium sun daki hizli oyun akisini ozledim ya

[ Mesaj 02 Nisan 2007, Pazartesi - 15:43 tarihinde, Disappear tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

eheh demin gectim dediin bolumu, 55dk surdu inatla predator (mammoth ftw) basip drop yapmadigim icin; o dedigin ilk kismi APC ler rahat aliyo da, adamlar gitmis cliff ustune airbase, base def ve rank3 roketli genclerden koymus :S

bina basina ortalama 8 orca kaybederek patlattim ehau
Sosyal ağlarda paylaş

kopya versyonunda lan'dan multi denedik olmadi... lobby'de birbirimizi goruyoruz ama biri server kurunca digerleri server'i goremiyo. belki halletmenin bi yolu vardir, update falan etmeyi denicez yarin.

oyun hakkaten cok guzel, westwood havasini yakalamislar. bir de benim goruntu kartim biraz daha saglam olsa da oyunun tadini tam cikarsam... neyse gene sikayet etmiyim, artik antika olan 9600XT'm hala yeni oyunlari calistiriyo ya o yeter.

yalniz nod'lar gdi ve scrin'lere gore gucsuz kalmis bence. nod'larin ciddi taktik yaparak oynamalari lazim. ozellikle avatar'lar mammoth'larin ve tripod'larin yaninda bayagi zayif kaliyolar.
Sosyal ağlarda paylaş

Multiyi Hamachi'den oynadım. Eğer açılan oyuna girerken key error veriyorsa oyunu farklı keylerle yükleyin.

Demolition Truck yok ama kendini patlatan ünite (NOD) ve binaya patlayıcı koyan ünite (GDI) var.

Mammoth şu an felaket can sıkıyor. Bence acilen fixlenmesi lazım 1.03 changelog u görmedim umarım değişmiştir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...