arcane Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Oyunun başından kalkamıyorum. Sanki Westwood yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 O ara videoları izleyince dibim vurdu resmen. DVD falan yalan, ben öyle görüntü kalitesi görmedim. Nası olmuş ki o? Acaba sıkıştırma falan yapmadılar mı diycem de, o da olmaz. Hmm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 sıkıstma yapılamıs bir aviyi izlemek için BAAYAAA ciddi bi sistem lazım snamıyorum, basmıslardır dvd yi, hoş divx teknolojiside ilerledi baya yapılır cok zor değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 http://imdb.com/title/tt0848263/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 ahah Lando var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 oha landoyu gordumde sawyermi? sawyer varmis lan oyunda !!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 lando , sawyer, number six, sharon valerii, cameron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 inanılmaz olmus zaten gamespottan 9.0 aldı ve övgüler yagdı.. gdi campaign bitti scrim e hastayım bu arada nod a baslıcam bi süpriz yapıp acaba ikisini de bitirince scrim acılırmı, gerci starcraft olur o zman da ama neyse süper oyun lazımdı zaten artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 ya vermeyin gazı gidip alacam sizin yüzünüzden böhü:( oynamak istiyorum lan... ÖSS'nin ................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 ya asıl şeyi merak ediyorum. hala çok birim basan az birim basanı mı yeniyor yoksa taktik falan girmiş mi işin içine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 taktik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Valla sanırım taktik önem kazanmış. Demo bölümünde 6 tane mammothla bütün oyunu alıyosun nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Şu son oynadığımız oyundan örnek vereyim 75 unit vs 25 unit 25 unit kazandı. Nerf mammoth! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 oeah gdi larin base defense bolumunde baydim anam her yerden geliyolar, onun elektrigine kes ona ver, onunkini kes ona ver, bu arada unite bas, ayni anda harvesteri koru, ayni anda mcv yi eskort et allah allah oyunda gordugum tek eksik bi hiz ayari koymamislar. o tiberium sun daki hizli oyun akisini ozledim ya [ Mesaj 02 Nisan 2007, Pazartesi - 15:43 tarihinde, Disappear tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 eheh demin gectim dediin bolumu, 55dk surdu inatla predator (mammoth ftw) basip drop yapmadigim icin; o dedigin ilk kismi APC ler rahat aliyo da, adamlar gitmis cliff ustune airbase, base def ve rank3 roketli genclerden koymus :S bina basina ortalama 8 orca kaybederek patlattim ehau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 said: Nerf mammoth! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 multisi ne alemde? sc vari kapışmalara tanık olabilir miyiz? olabilirsek alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 ankarada nerden alabilirim? RA2 de her turlu ladder vs kapisirdim hey gidi gunler, bunada alisalim sunucu bile acariz patiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 sendit kadar "it" bi site yok pre-order verdik OUT OF STOCK dio lavuklar göndermediler cancel edicem bugün siparişi nedir lan bu götleklik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Kopyasını arıyorsanız Ankara'da, Zafer Çarşısı'ndan 1-2 mağaza var hala inatla oyun satmaya devam eden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 kopya versyonunda lan'dan multi denedik olmadi... lobby'de birbirimizi goruyoruz ama biri server kurunca digerleri server'i goremiyo. belki halletmenin bi yolu vardir, update falan etmeyi denicez yarin. oyun hakkaten cok guzel, westwood havasini yakalamislar. bir de benim goruntu kartim biraz daha saglam olsa da oyunun tadini tam cikarsam... neyse gene sikayet etmiyim, artik antika olan 9600XT'm hala yeni oyunlari calistiriyo ya o yeter. yalniz nod'lar gdi ve scrin'lere gore gucsuz kalmis bence. nod'larin ciddi taktik yaparak oynamalari lazim. ozellikle avatar'lar mammoth'larin ve tripod'larin yaninda bayagi zayif kaliyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 yamada hallederler garanti. ben demolotion truck gibilerinden bişi var mı onu merak ediom çok. tam alcaktım az önce, dükkanı kapatmış salak bilgisayarcı. acaba birileri bana git soru çöz mü demeye çalışıyor? yok artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Multiyi Hamachi'den oynadım. Eğer açılan oyuna girerken key error veriyorsa oyunu farklı keylerle yükleyin. Demolition Truck yok ama kendini patlatan ünite (NOD) ve binaya patlayıcı koyan ünite (GDI) var. Mammoth şu an felaket can sıkıyor. Bence acilen fixlenmesi lazım 1.03 changelog u görmedim umarım değişmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 3 mammoth, 3 tane sniperli apc 3 tanede missile launcherli apc 1 tanede granade squad olumcul kombo olusturuyo. bu arada 1.03te mammoth larla ilgili bisi yok bildigim kadariyla. multiplayer agirlikli bi patch. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Biraz önce bi oyniyim dedim. Yine demoda tabii. Skirmish'te öylesine takılırken juggernaut'ları keşfettim. 3 Sniper+2 juggernaut+5 mammoth=easy enemy mefta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar