raider Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 ara vidyolarda cok unlu isimler var bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 hehe sawyer'da rol almış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Şimdi demosunu bitirdim, bence ea gerçektende başarmış arkadaşlar. Yani bana hissettirdi o dünyayı, oynanış menuler nerdeyse aynı, müzikler güzel, demoda gdi oynayabiliyoruz, nod binalarını görünce acaip gaza geldim ama oynayamıyoruz. Şimdi skirmish yapıcam biraz:D, raider'ın dediği gibi ara vidyolarda baya ünlü isim var. 30 martık resmen iple çekiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Buna göre demo'da Skirmish modunda "Race" kutucuğunu açıp hiçbir seçim yapmadan NOD seçeneğinin üzerine fare ile gelip "N" tuşuna aynı anda basarken tıklamak gerekiyor. Aynı şekilde düşman seçiminde de G + Sol Tıklama formülüyle düşmanı GDI yapmak mümkün. Oyunda demoda seçim imkanı yokmuş gibi gözüken birçok ayarı (örneğin AI) seçim kutusu açıkken ve imleç seçeneğin üzerindeyken baş harfi + tıklama kombinasyonuyla seçmeniz mümkün. Trgamer den alıntıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 evt, bende ilk denediğimde şok olmuştumm nod'la oynadım ühgühü:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 sizce de mammoth tank'lar sacma guclu degil mi? hele bi de railgun upgrade yapinca hic bir unit mammoth'a karsi etkili kalamiyor. iki ekstra silahli ve tam upgrade'li avatar warmech'le tam upgrade'li mammoth kapistirdim, warmech'in bu halini yapmak yaklasik 5000'e gelmesine ragmen (mammoth'un iki kati) mammoth aldi. bu arada oyun genel olarak bence cok zevkli, bekledigimden daha guzel yapmislar. oyunun eski havasini ve tarzini fazla kaybetmeden gelistirmisler, guzel olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 evt herkez hemfikir mamutun çok güçlü olduğundan, ea düşürebilir gücünü belki belli olmaz. Ara vidyolara hasta oldum ben asıl oyun ztn güzel yapmışlar. 30 martı bekliyemiyorum. Mammoth Mark II'yu gdi emekli etmiş ona üzüldüm ben tiberian sun'da aşıktım valla mamut mk2'ye. edit: Bu arada oyunun 3.ırkı Scrin hakkında şurdan bilgi edinebilirsiniz. http://en.wikipedia.org/wiki/Scrin#The_Scrin [ Mesaj 08 March 2007, Thursday - 18:11 tarihinde, Laorx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 iyi guzel hoş da duvar-kapı ikilisini yapamıyor muyuz, böyle aşağıya doğru inen bi kapı vardı tiberiun sunda, güzel gözüküyordu ^^ bir de hikayenin başında ilk dalan biziz yaa (GDI), biz mi başlatmış oluyoruz savaşı, ne oluyor bize o en başta NOD lara giriyoruz? Savaştan önceki sessizlik diyip, NODlar supriz yapmasın diyip mi giriyoruz? saçma olur böyle ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 anladigim kadariyla hikayenin basi degildi o, demo mission'di. GDI campaign secenegi baska dikkat edersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 westwood genelde orjinal bölümleri demolara koymaz, oyun'unun konusndan ufak bi mevzuyu susler ebsler demo yapar. ha yapan westwood değil ama olsun yinede bi parca ruh kaldırya Ea nın böle olmaıs muhtemeldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Kane var oyunda daha ne dıyelım...bu starcrafttaki Raynor...red alertteki tanya..cıvılısatıondaki..eeee...sey...eee sey ıste ondan gıbı bısey yani..alınası ve oynanası bı oyun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 dün gece indirdim ve neyi var neyi yok oynadım. olmuş arkadaşlar. yani demodan anlaşıldığı kadarıyla. hoş demonun bazı eksik tarafları vardı animasyonsuz hareket eden askerler falan. ama uzun zaman harcicaz eskisi gibi c&c3 ün başında. çok özlemişim be.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 You can't kill the messiah!:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Oyun çıktı arkadaşlar, boyut 7.46 GB. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 oda sıkıştırılmış hali. su aralar dual layer oyunlar cogalmaya basladi masallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 One Vision, One Purpose For the Brotherhood EA'a kafam girsin o ayri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Şunlar ttnet in 1024 adsl kampanyası bitmeden çıksaydı ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 orjinal almaya deger mi bu oyun? online oynama olanaklari nasil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Demosu baya güzeldi, oyununda güzel olucağını düşünüyorum. Ben orjinal almayı planlıyorum sırf ara vidyolar için bile orjinal alınır diyırum. cast http://www.imdb.com/title/tt0848263/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 oyun torrente çıktı.tam 7.46 gb kurulunca 5.5 gb alıo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 senditten pre-order bekliorm wallahi kane için herşeye değer :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 ahaha o nasil oluyor be oyunu kurunca mb'ı düşen oyun uzun zamandır raslamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 walla ben indirmeye heveslendim makinada 2 gb yer kalmış. dvdlere girişme vaktimiz gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Mükemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Level demosunu vermiş, bi oyniyim dedim de, hakikaten çok güzel olmuş. Almayı düşünüyorum açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar