LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 ben Brotherhood'umuzun 4mühendisli "Operation Stiletto" yu geçemedim güçler dengesi sağlanmıyor biri birini yokediyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 said: Luriel aslında çok kolay 10 dakikada bitirdim o bölümü. Yapman gereken her command centera(visitor olsun gdi olsun farketmez) ve her asker üretim merkezlerine saboteur yollaman. Merak etme sana saldırmıyorlar ama eğer ele geçirirsen direk saldırırlar. Bunun için bütün saboteurları binaların yanında konuşlandır, save et. Çünkü burada çok hızlı olmalısın ve bir hatan oyunu kaybetmene neden olur. İlk önce alttaki saboteur a drone zımbırtısına(ana binaları) girme komudunu ver sonra yukardaki basein sabotuer larını hemen binalara sok. Eğer doğru yaptıysan visitorlar senindir ve hiç bir bina ünite falan yapmana gerek yok. Ardından hemen aynı işlemi gdi ya yapıyorsun. Görevi bitirebilmen için tüm asker/tank üreten binaları yoketmen/elegeçirmen lazım. Eğer 1 tane ayakta kalırsa yolla shadow teamı uçarak veya commandoyla hallet. Ama 2 den fazla ele geçirilmemiş olursa load et. Çok hızlı davranman lazım ve visitorların binalarını ele geçirir geçirmez o binalar saldırı alıcak. Onların yokedilmemesi lazım onun için GDI üssünü de hemen elegeçir. 8.sayfadaki çözümüm :p. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 geçtim bala oldu biraz ama neyse :D , şimdide 3 phase generatorlu yeri savunamıoyrum abi 15 mamut başmış geliyo GDI hiçbişe durduramıyorki NOD ünitesi ne la bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 burada org. online play oynamak ısteyen arkadaslara ebayda 25-30$a 0 cd-key satıolar. 5 dakkada aldım ben keyımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 online da feci zevkli olur he , nod campaingi bitmişken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 kimse alınmasın.. oyun yıllardır aynı da aynı.. Zzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 oynama ozaman lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 aynı olcak dabe, obelisk siz hand of nodsuz tiberium mu olurmuşki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 bu arada cnc3 icin bi replay manager yazdım. dl: http://tiberiumtools.mine.nu/ * net 2.0 gerektiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Arkadaşlar multiplayer da sizi nasıl bulabilirim? Türkler genellikle kaç numaralı "lobby room" da oluyorlar? Bi yardımcı olursanız sevinirim, daha çok iyi oynayamıorum GDI campaigni yeni bitirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 walla sabit bi oda gorememedım ben turklerın oldugu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 bu Hamachi olayı nedir herkez ordayız filen demiş bende daha online kısmına bakmadan oyunun bi lobby filen zannettim de lobbyler direk numaralı...anlayamadım. Türklerle nasıl oynarım ben şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 hamachi bir program. bir ağ. içinde kullanıcılar oda açar. mesela sen hamachide asdf ağına girersin. içinde bulunduğun insanlar oyunda sanki LAN'dan bağlıymışsınız gibi gözükür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 saol cevap için. girip araştırdım, indirdim ve oynadım bir arkadaşla. yalnız millet ne çabuk pro olmuş adam fena dağıttı beni scrinle. baya bi öğreneceğim var belliki... Bu hamachi iyi programmış. Heores, Risk 2 gibi oyunları da LAN üzerinden oynarım deil mi bunla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 şu anda zaten umutlar 1.05. 1.04 da onlineda strateji değil bol replay izleyip ordan taktik kapan ve hızlı klavye kullanan kazanıyor. 1.05de fix gelecek bakalım yapılan acıklamalara gore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 bu hamachi yi kullanarak Risk 2 yi arkadaşlarla LAN dan oynamayı denedik fakat olmadı. Risk2 de arkadaşları göremedim LAN da. Bütün firewall vs. kapattık, sadece kendimize ait bi network kurduk fakat yine de olmadı. CC3 oynarken sorun yaşamadım ama risk2 de lan olayını kuramadık. Oyunların versiyonu da aynı bu arada... Oyundan oyuna nasıl fark ediyor yani aynı mantıkla LAN dan oynamamız lazım deil mi Risk 2'de de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 hamachi forumlarında ara istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 yeni patch çıkmış 1.05, deneyen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 7 agustos da duyuru yapılcak dio sitede expansion çkarcaklar herlade lol ea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 millet var mı akşam multi oynayacak olan? hamachiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 expansion 2008'de, ben oyuna tabi yeni basladım :) ve 1.07 nin ardından dün de 1.08 çıktı duyurayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 oyunu kurdum, harika cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 berne görevi tıkadı beni bismillah demeden dört bir yandna geliyorlar taktik vermek isteyen var mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Generals'ın expansionı ister istemez akla geliyor, öyle bir vaka olacaksa boşuna 1 sene bekleyeceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 ya ben netten indirdim 8gb sorunsuz diyorlardı ama benim pc de bu hatayı verdi bilen duyan gören var mı? java hatası olduğunu anladım daha doğrusu netten baktım öyle diyorlar sildim son versiyonunu yüklediğim değişen bişi olmadı bu hata ile karşılaşıp çözebilen var mı yardım plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar