Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

C&C Tiberium Wars

Laorx

Öne çıkan mesajlar

said:
Luriel aslında çok kolay 10 dakikada bitirdim o bölümü. Yapman gereken her command centera(visitor olsun gdi olsun farketmez) ve her asker üretim merkezlerine saboteur yollaman. Merak etme sana saldırmıyorlar ama eğer ele geçirirsen direk saldırırlar. Bunun için bütün saboteurları binaların yanında konuşlandır, save et. Çünkü burada çok hızlı olmalısın ve bir hatan oyunu kaybetmene neden olur. İlk önce alttaki saboteur a drone zımbırtısına(ana binaları) girme komudunu ver sonra yukardaki basein sabotuer larını hemen binalara sok. Eğer doğru yaptıysan visitorlar senindir ve hiç bir bina ünite falan yapmana gerek yok. Ardından hemen aynı işlemi gdi ya yapıyorsun. Görevi bitirebilmen için tüm asker/tank üreten binaları yoketmen/elegeçirmen lazım. Eğer 1 tane ayakta kalırsa yolla shadow teamı uçarak veya commandoyla hallet. Ama 2 den fazla ele geçirilmemiş olursa load et. Çok hızlı davranman lazım ve visitorların binalarını ele geçirir geçirmez o binalar saldırı alıcak. Onların yokedilmemesi lazım onun için GDI üssünü de hemen elegeçir.

8.sayfadaki çözümüm :p.
Sosyal ağlarda paylaş

saol cevap için. girip araştırdım, indirdim ve oynadım bir arkadaşla. yalnız millet ne çabuk pro olmuş adam fena dağıttı beni scrinle. baya bi öğreneceğim var belliki...

Bu hamachi iyi programmış. Heores, Risk 2 gibi oyunları da LAN üzerinden oynarım deil mi bunla?
Sosyal ağlarda paylaş

bu hamachi yi kullanarak Risk 2 yi arkadaşlarla LAN dan oynamayı denedik fakat olmadı. Risk2 de arkadaşları göremedim LAN da. Bütün firewall vs. kapattık, sadece kendimize ait bi network kurduk fakat yine de olmadı. CC3 oynarken sorun yaşamadım ama risk2 de lan olayını kuramadık. Oyunların versiyonu da aynı bu arada...

Oyundan oyuna nasıl fark ediyor yani aynı mantıkla LAN dan oynamamız lazım deil mi Risk 2'de de?
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...

ya ben netten indirdim 8gb sorunsuz diyorlardı ama benim pc de bu hatayı verdi bilen duyan gören var mı?
java hatası olduğunu anladım daha doğrusu netten baktım öyle diyorlar sildim son versiyonunu yüklediğim değişen bişi olmadı
bu hata ile karşılaşıp çözebilen var mı
yardım plz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...