Laorx Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 En severek oynadığım strateji tiberian sun'ın devamını canavar şirket ea yapıyor, inşalla batırmaz. http://www.ea.com/commandandconquer/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 son izlediğim videoyu açıklayarak yapıyorum yorumumu. hiç iyi bir izlenim bırakmadı bende. warcraft3 grafiklerinin adam olmuş versionu gibi in-game görüntüleri var. w3teki gibi çoklu ortamlarda karmaşa yaratan grafikler var. oynanış açıksından da warhammera benzemiş sanki... umarım yalan çıkarırlar beni. ama malum yapan ea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 c&c serisini herzaman sevmişimdir bunuda severim umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 ea yapıyorsa süper grafik boktan icerik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 kane bab yıllardır ölmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 cok umutusum bu oyundan ea dan iyi oyun cıkmaz cıkarsa projenın %90 bittiğinde diğer firmayı satın almıştır oyunu yarım cıkartmıştır canım oyunu ancak fena değil seviyesine kadar rezil etmeyi başarmıştır edit: demin izledim vidyoyu "abov uzaydan saldıran dev böcekler!!!" dedi sonra umudumu iyice kestim... [ Mesaj 18 February 2007, Sunday - 20:24 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 C&C oyununda uzaylılar pek yakışmaz heralde :( ama genede umutluyum (quake 4 dede ole demiştim gerci :S) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Her yerde Ea bu ne lem böyle iyice sinir bozuyolar. C&C3 geliyo çok güzel heyecanımızda varda. Şunu da biliyorumki bir kere oynayıp bir kenera atacağım bir oyun olacak. Kurtarırsa sinematiklerden kurtarır. MrLevie'nin de dediği gibi umarım yanılırız güzel bir oyun gelir. Önceki C&C ler gibi aşık oluruz. ne olursa olsun ben ben westwood u istiyorum böle yazsın istiyorum oyun açılırken ekranda Westwood diye. Öle aptalca iiieee Desin istemiyorum herif =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 He who controls the past commands the future. He who commands the future conquers the past. derdi installda. Hey be. Kane varsa oynanma mı bu oyun. One Vision, One Purpose! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 bugün oynanabilir demosu cıkacakmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Kane hastasıyımdır ben de. UO'daki ve WoW'daki charlarım da ismini ondan almıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Evet fileplanet birkaç gündür reserve ediyordu , ben kontrol edeceğim bakalım çıksın demosu hemen indiririm wow mow yalan 1 gün oynamasam ne olur :P Edit : gerçi westwood yapsa çok daha iyi olurdu ama adamlar dağıldı başka firma kurdular petroglyph miydi neydi adı sanırım , hey gidi günler hey... red alert oynardım 7-8 yaşındayken deli gibi PC başında... [ Mesaj 20 February 2007, Tuesday - 10:29 tarihinde, MADBOY tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 preorderdan aldiim kutusu felan elimde simdi kutunun icindekiler kaldi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 off aslında Renegade 2 çıkarsalar ama nerdeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 yuri de ra evreninden c&c'ye transfer olacak ve kane abisi ile co-op oynayacaklar diye duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 keltoş united!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Yuri insanları kele çevirmeye çalışcakmış, Kane'de yeni saç çıkaran bi yöntem bulmuş Yuri'yi engellemeye çalışcakmış hehehehhehe. Bald rules. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 ilk defa demosu ertelenen bir oyun görüyorum. Ne bu yaa ikidir erteleniyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 yarın çıkıo demosu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 DEMO (1206.81 mb) [ Mesaj 27 February 2007, Tuesday - 17:39 tarihinde, odchu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Oynadım, öyle ahım şahım bişey değil ama kötüde değil. Bölüm aralarında ki videolar harika olmuş, eski tadı yakaladım orda işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 generals la karşılaştırsak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 generals c&c'un yüzkarası bence. c&c değil yani başka bişe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 yüz karası o kadarının farkındayım da Tiberium Wars la karşılaştırsak nasıl olur onu soruyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar