Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 @dasaa : hayir abi en iyi ihtimalle katil olursun :) @ ginaly: hah onu yaparsin : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 peki karı tutsak diyorum bak direk! eskort falan! onla turlasak avrupayı S40'la! hatta avrupalı kızın ayaklarını yerden kesip tee oradan istanbulu göstersek.. temsili "galata kulesini" falan çıkarsak misal..manzara seyretsin evet çozuttum artıkın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Size aslinda güzel tüyolar verirdim ama mesajlarim yüksek mevkilerden okunuyor basimi belaya sokamiyacam kih kih kih nede olsa buranin kurdu olduk =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 hey allamm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 olm zenci kiz varmi sen onu soyle :) ahh ahh ingilterede zenci kiz ugruna neleri kacirmistik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 ben bu turk gencinin zenci hevesini anlamiyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 türk gencinden ziyade beyazın siyahtan intikam alma dürtüsü olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 basket topu gibi ass var zenci hatunda bu Turk gencleri nasıl düşkün olmasun, vurunce ses getirmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 ulan farkli birsey olsun hissi irkci yapti adamlar bizi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Lanr olsun dostum! Kahrolasıca isviçre de bile deli gibi zenci kaynıyor! Çikolatalarının yanı sıra çikolata rekli dilberleri ile de gözükmek tanınmak için çalışıyor bu ülke! bkz. Miss Africa Switzerland! işte yarışmadan fotolar: zimbabwe güzeli toplu resim vs.. dostum biz de türk zenciler istiyoruz, ghettolarda falan çarpık teyzeler yerine, rap kliplerinde oynamaya müsait güzellikte bağyanlar istiyoruz.. yeah baby! erasmus rullez!! [ Mesaj 10 Nisan 2007, Salı - 09:51 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 aynen ondan olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Daesu'ya selam ederim. Uyarı: Ass içerir!!!1! [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Abi hayrola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 yapmayın etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Rep rep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 bi zenci ass dedik sapıttı millet bi anda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 erasmus topicini saçma birşeye dönüştürmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 ohoo yani burayadamı taşıcak cık cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 bu arada erasmuscularin amacini ögrenmis olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 amacini ogrendik falan degil , erasmusun oznun amaci bu. Farkli kulturlerin kaynasmasi yoksa Turkiyeden gelen ogrencinin finlandiyada 1 donemde buyuk bir sey ogrenemiyecegini biliyorlar. Ama birbirlerinin kulturunu tanimalar vs esas amac. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 yalniz erkeklerde yok bu olay sadece, ki kadinlar öyle görülsün gecen dönem 2 türk kiz gelmisti buraya (almanya), bizim yurda vermisler, o kizlarda erkeklere yaptilar ayni muameleyi hatta birisi sayamadigim hintli ve arabi götürdügüne gözlerim ile sahit oldum (aylin'e buradan selamlar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 o zaman türk kızının zenci merakı diye ayrı bir alanda incelemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 zenci sayilmiyorlar onlar böyle az kara cok tipsiz elemanlar anlam verememistim olanlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 isvece gidiyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 3 gun sonra 100.000 ogrencilik sehir festivalimiz var, Villians da geliyor, koyariz resimleri : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar