Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Erasmus

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
peki karı tutsak diyorum bak direk! eskort falan! onla turlasak avrupayı S40'la! hatta avrupalı kızın ayaklarını yerden kesip tee oradan istanbulu göstersek.. temsili "galata kulesini" falan çıkarsak misal..manzara seyretsin

evet çozuttum artıkın
Mesaj tarihi:

Lanr olsun dostum! Kahrolasıca isviçre de bile deli gibi zenci kaynıyor! Çikolatalarının yanı sıra çikolata rekli dilberleri ile de gözükmek tanınmak için çalışıyor bu ülke! bkz. Miss Africa Switzerland!

işte yarışmadan fotolar:

zimbabwe güzeli

toplu resim vs..

dostum biz de türk zenciler istiyoruz, ghettolarda falan çarpık teyzeler yerine, rap kliplerinde oynamaya müsait güzellikte bağyanlar istiyoruz..

yeah baby! erasmus rullez!!

[ Mesaj 10 Nisan 2007, Salı - 09:51 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ]

Mesaj tarihi:
amacini ogrendik falan degil , erasmusun oznun amaci bu. Farkli kulturlerin kaynasmasi yoksa Turkiyeden gelen ogrencinin finlandiyada 1 donemde buyuk bir sey ogrenemiyecegini biliyorlar. Ama birbirlerinin kulturunu tanimalar vs esas amac.
Mesaj tarihi:
yalniz erkeklerde yok bu olay sadece, ki kadinlar öyle görülsün

gecen dönem 2 türk kiz gelmisti buraya (almanya), bizim yurda vermisler, o kizlarda erkeklere yaptilar ayni muameleyi

hatta birisi sayamadigim hintli ve arabi götürdügüne gözlerim ile sahit oldum (aylin'e buradan selamlar)
  • Yeni Oluştur...