Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şehirler arası ilişki

duende

Öne çıkan mesajlar

Kesinlikle olmaz.Yürümez bi kere.Gözden ırak gönülden ırak lafı o kadar doğruki.Hem karşı taraf bu "ırak"lıktan yararlanıp her istediğini yapabilir.Sırf bunu düşünüp paranayok olmaman için hiçbir neden yok.Kısacası şehirler arası ilişki insana anlık heyecan , hayalkırıklığı ve acıdan başka pek bişey getirceğine inanmıyorum.Uzak durulması gereken..
Sosyal ağlarda paylaş

zor ama imkansız değil. Çok yorulursun çok sıkılırsın ama istedikten sonra herşey olur.

Dipnot: ben 3 ay devam ettirebildim, deli gibi bir aşk ve sabır bende yoktu ;)

said:
eksisözlük'de bir baslik vardi semtler arasi bile olmuyormus hele istanbul'da simdi bulamadim =)

yalniz tecrübeyle söyliyim eger seviyorsaniz kiskanirsinizda azcikda olsa buda kavgalara ve sonu görmeye sebep olur

abi istanbulda tabi olmaz bir semtten diğerine 3 saat yol gidiyorsun yahu :)

[ Mesaj 19 February 2007, Monday - 22:01 tarihinde, robinson tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Cthulun dediklerine ek olarak ben kesi sizin dediğiniz gibi hayır olamaz biter şudur budr demiycem..gerçketen karşınızdaki kişiye çoook bağlı buna emin olun hem ben gerçekten seviyorsam ve hayatımı onunla geçirmek istiyorsam e tamam başka bir ülkedeyim neden yürütmeyeyim ki ilişki aynı şehirde olunca insanlar mükemmel mi yürütüyolar yooo herşey olabiliryor...
ve beklenen günü bekelendin günü biliosun o zaman çek gününü ve bitir mantığla geçmesini diliyosun
Sosyal ağlarda paylaş

Dynun özetlemiş işte;

Olmaz. Hayvan gibi sevsen de olmaz. Bir süre sürer ama illa ki biter. Denedim gördüm. Sen hayvan gibi sevebilirsin ama karşı taraf bitirir.
Farklı hayatlar yaşıyorsunuzdur sonuçta.
Hiç girme.

bende dahil yaşayan çokmuş =)

Birde idare edilse bile, insana acı vermekten başka bi b.ka yaramıyor. Sonunda bi taraf g.t gibi kalıyor.

[ Mesaj 22 February 2007, Thursday - 14:38 tarihinde, Slider tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Sevdiğim kızın sevgilisi var .Kendisi İstanbul'da sevgilisi Bursa'da ve hemen hemen her saat başı mesajlaşıyorlar , bir senedir de beraberler kız o kadar güzel olmasına rağmen burda resmen rahibe hayatı yaşıyor . Çocuk büyü mü yapmış bilmiyorum ama demek ki oluyormuş
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...