GEd Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 valla 5 senedir ulkelerarasi yuruten biliyorum. gerci arkadas araad gidip 2-3 ay kaliooda senede bir kere trde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Bir süre sonra paranoyalar ba$lar onada kendinede zehir edersin en son artık nefret ederek ayrılırsın... genelde böyle oluyor bencede iş ya$. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Taşınırsan sorun yok.. Ama iki yıldan fazla yürümüyo.. O da ite kaka böle ... Baya acı çekersin o da çeker ama .. Zorlarsan olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Kesinlikle olmaz.Yürümez bi kere.Gözden ırak gönülden ırak lafı o kadar doğruki.Hem karşı taraf bu "ırak"lıktan yararlanıp her istediğini yapabilir.Sırf bunu düşünüp paranayok olmaman için hiçbir neden yok.Kısacası şehirler arası ilişki insana anlık heyecan , hayalkırıklığı ve acıdan başka pek bişey getirceğine inanmıyorum.Uzak durulması gereken.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Bilmiyorum olur bence... Bende oluyo en azından çok acılı bi biçimde olsa bile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 bende şahidim izmir-istanbul arası güzel bir ilişkiye demekki isteyince oluyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 ben yürütemiyorum :( kişiye bağlı... çok sabır gerekli,ilgi gerekli... uğraşamadım,bazen kasıtlı kastım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 paranoyaklık olmaz belki onad olur ama ben güvenirim o yönden sorun yok ama göz gönül ilişkisi doğru sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 bir de bir laf vardır: gözlerden ırak olan gönüllerden de ırak olur diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 eksisözlük'de bir baslik vardi semtler arasi bile olmuyormus hele istanbul'da simdi bulamadim =) yalniz tecrübeyle söyliyim eger seviyorsaniz kiskanirsinizda azcikda olsa buda kavgalara ve sonu görmeye sebep olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 4 tane çok yakın arkadaşımdan aldığım deneyimle söylüyorum imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 zor ama imkansız değil. Çok yorulursun çok sıkılırsın ama istedikten sonra herşey olur. Dipnot: ben 3 ay devam ettirebildim, deli gibi bir aşk ve sabır bende yoktu ;) said: eksisözlük'de bir baslik vardi semtler arasi bile olmuyormus hele istanbul'da simdi bulamadim =) yalniz tecrübeyle söyliyim eger seviyorsaniz kiskanirsinizda azcikda olsa buda kavgalara ve sonu görmeye sebep olur abi istanbulda tabi olmaz bir semtten diğerine 3 saat yol gidiyorsun yahu :) [ Mesaj 19 February 2007, Monday - 22:01 tarihinde, robinson tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Cthulun dediklerine ek olarak ben kesi sizin dediğiniz gibi hayır olamaz biter şudur budr demiycem..gerçketen karşınızdaki kişiye çoook bağlı buna emin olun hem ben gerçekten seviyorsam ve hayatımı onunla geçirmek istiyorsam e tamam başka bir ülkedeyim neden yürütmeyeyim ki ilişki aynı şehirde olunca insanlar mükemmel mi yürütüyolar yooo herşey olabiliryor... ve beklenen günü bekelendin günü biliosun o zaman çek gününü ve bitir mantığla geçmesini diliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Askere bile gidip aldatilan erkeklerin sayisi hic azinsanacak kadar degil, yani konuyu acanin icine kurt düsürmek istemem ama uzakta olunca pek sakinca be [ Mesaj 20 February 2007, Tuesday - 01:10 tarihinde, ultrAslan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Ama başka arkadaşların şehirdışı veya yurtdışında olmana trip atabilir =P (Bkz.: Silm -> Vill =P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 isteyince ok de, 2 tarafın da istemesi lazım. 1 taraf bile yeterince güvenli bir karaktere sahip değilse yalan o ilişki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 @silm....evet bu trip durumunu pek anlayamadım ben ama yoktu öle bişi yaf...geçici görev benimkisi:=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Bir arkadaşım istanbul - virginia götürüyor ama çekilecek dert değil yani . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 ya neden olmasın olabiliyor valla yani çok da umutsuz olmak neden yani...kendi kafamızda büyütürsek daha da büyür bence asıl kendimize o zaman işkence ediyoruz bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 İki taraf Ayna dinlerse sorun olmaz=D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Dynun özetlemiş işte; Olmaz. Hayvan gibi sevsen de olmaz. Bir süre sürer ama illa ki biter. Denedim gördüm. Sen hayvan gibi sevebilirsin ama karşı taraf bitirir. Farklı hayatlar yaşıyorsunuzdur sonuçta. Hiç girme. bende dahil yaşayan çokmuş =) Birde idare edilse bile, insana acı vermekten başka bi b.ka yaramıyor. Sonunda bi taraf g.t gibi kalıyor. [ Mesaj 22 February 2007, Thursday - 14:38 tarihinde, Slider tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Sevdiğim kızın sevgilisi var .Kendisi İstanbul'da sevgilisi Bursa'da ve hemen hemen her saat başı mesajlaşıyorlar , bir senedir de beraberler kız o kadar güzel olmasına rağmen burda resmen rahibe hayatı yaşıyor . Çocuk büyü mü yapmış bilmiyorum ama demek ki oluyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Düzeltiyorum. İki taraf hayvan gibi sevse de bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 benimde varddı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 arkadaşım mekan ayrı olursa geçirilen zamanlarda ayrı olur zaman ve mekan ayrı olursada aşk olmaz özlem olur özlemin oldugu yerde unutkanlık ve alışkanlıklar başlar buda tutkuyu öldürü ve böyle yavaşca ayrılık başlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar