duende Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 sizce sürdürülebilesi var mıdır şehirler arası bi ilişkinin? süren ve sürmeyen örnekleri vardır kesin sitede. aramaya inanırdım ama nasıl arıyacağımı bilemedim neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 valla ben pek anlamam bu işlerden ama, büyüklerimiz demiş "gözden ırak, gönülden ırak" diye. yürütenler de duydum aslında. biraz çiftte bitiyo bence iş. eğer gerçekten seviyosan ve geçici bi süreyse bence bi sakıncası yok. ama temelli bi uzaklık varsa o zaman zora girer diye düşünüyorum ya. kolay gelsin ne diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 çok afedersin iki taraf da hayvanlar gibi severse olabilir.ama diğer türlü çok zor.tecrübeyle sabit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Aradaki mesafe her zaman sorun yaratır. Bu bir gerçek. Fakat birbiriniz gerçekten seviyorsanız, ili$kinize gerçekten inanıyorsanız neden olmasın? Sanal ili$kilere pek iyi bakmıyordur çoğu insan. Fakat internet tanı$mak için sadece bir araçtır. Yani Sen gerçeksen ili$kiniz neden gerçek olmasın? Ama her ne kadar seviyorda olsanız özler insan.. Yanında olsun ister falan filan. Benimde suan kız arkadasım almanyada. Ne kadar sabretmeye calı$sakta bazen sorun cıkıyor biz istemesekte. Aranızda, uzak olmanızdan dolayı sorunlar yada mutsuzluklar çıkacaktır. Birbirinize her zaman destek olun yada biriniz umutsuz oldugunda diğerini moral vermeye calı$sın. Dediğim gibi uzak olmak sorun yaratır. Gerçekten seviyorsa insan her$eyin üstesinden gelir. Ama diğer türlü sadece ho$lantıdan ibaretse sonradan üzülmenin hiç bir anlamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 ülkeler arası yürümüo o kesin de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Iliskisine gore degisir. Cinsel iliski yurumez mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 ya bırak sanki tecrüben war bırak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 ayrıca sevişmeyi seviyor olabiliriz ne war bunda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Cakma Almanlarla yasaya yasaya espriden de anlamaz olmussun lan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Olmaz. Hayvan gibi sevsen de olmaz. Bir süre sürer ama illa ki biter. Denedim gördüm. Sen hayvan gibi sevebilirsin ama karşı taraf bitirir. Farklı hayatlar yaşıyorsunuzdur sonuçta. Hiç girme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 görürüm seni 2 ay sonra, en azından almanlar konuşuo olm sokakta birbirlerine denk gelip homurdanmıyolar kar fırtınasında hehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 göz görmeyince gönül katlanmaz diye bi söz var heh iste olmuo eueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 ben inanmazdım,zaten ayrı şehirlerde olmadığını gördüm ama,birbirimize güvendiğimiz şekilde hallederiz demişti birisi,o isteseydi olabilirdi belki. hey gidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 aynen öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 cok sık gidip gelirsen olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 biz villians ile istanbul-muğla yürüttük 2-3 ay..Şu an finlandiya - istanbul yürütüyoruz..Böyle an oluyor ağlayasın geliyor yanında olmadığı için ama görüştüğün gün hepsi gg oluyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medusa748 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Ben de "gözden ırak olan gönülden de ırak olur" cümlesine katılıyorum.Tabii kişiden kişiye değişir ama gerçekten çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 imkanı yok yürümez leyla mecnun da olsanız farketmez.. emin ol ben de çok eminim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 ctulhu sen yine de moralini bozma, 3-5 ay bişey değil o kadar aslında. bi de bazı ilişkiler kaldırabilir oluyo bunu, bazıları geçmişi olsa bile kaldıramıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 olmuo ya yurumuo, son şehir dışı ilşkimn uzernden 1 yıl geçti, ondan snra da karar verdm zatn olmıcaına, yanın da olması en guzeli en kötü ihtimalle haftada bir gun bile olsa görürsün. kafan rahat olur ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Çoğu arkadaşımdan biliyorum. Yürümüyor 99% Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 dynun iyi güzel demişsin de arkadaşım, bütün ilişkiler bir süre sürüp bitiyor yani. hiç bir ilişki sonsuza kadar sürmüyor hani, şimdi "her limanda bir sevgilim olsun" zihniyetiyle yapılıyorsa şehirler arası ilişki, çokta süper olur, ama öbür türlü, yok yani o işler yaş. bunun yanında şehirler arası birliktelik düşünüyorsanız, o iş yaş. ama yine de deneyin yani ne olacak ki eahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 hmmmmm her limanda sevgili... -homer simpson. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 belirtmeyi unutmuşum sanırım. o işler yaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar