Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şehirler arası ilişki

duende

Öne çıkan mesajlar

valla ben pek anlamam bu işlerden ama, büyüklerimiz demiş "gözden ırak, gönülden ırak" diye. yürütenler de duydum aslında. biraz çiftte bitiyo bence iş. eğer gerçekten seviyosan ve geçici bi süreyse bence bi sakıncası yok. ama temelli bi uzaklık varsa o zaman zora girer diye düşünüyorum ya.

kolay gelsin ne diyim.
Sosyal ağlarda paylaş

Aradaki mesafe her zaman sorun yaratır.
Bu bir gerçek.
Fakat birbiriniz gerçekten seviyorsanız, ili$kinize gerçekten inanıyorsanız neden olmasın?
Sanal ili$kilere pek iyi bakmıyordur çoğu insan. Fakat internet tanı$mak için sadece bir araçtır.
Yani Sen gerçeksen ili$kiniz neden gerçek olmasın?
Ama her ne kadar seviyorda olsanız özler insan.. Yanında olsun ister falan filan.
Benimde suan kız arkadasım almanyada. Ne kadar sabretmeye calı$sakta bazen sorun cıkıyor biz istemesekte.
Aranızda, uzak olmanızdan dolayı sorunlar yada mutsuzluklar çıkacaktır.
Birbirinize her zaman destek olun yada biriniz umutsuz oldugunda diğerini moral vermeye calı$sın.
Dediğim gibi uzak olmak sorun yaratır. Gerçekten seviyorsa insan her$eyin üstesinden gelir. Ama diğer türlü sadece ho$lantıdan ibaretse sonradan üzülmenin hiç bir anlamı yok.
Sosyal ağlarda paylaş

dynun iyi güzel demişsin de arkadaşım, bütün ilişkiler bir süre sürüp bitiyor yani.

hiç bir ilişki sonsuza kadar sürmüyor hani, şimdi "her limanda bir sevgilim olsun" zihniyetiyle yapılıyorsa şehirler arası ilişki, çokta süper olur, ama öbür türlü, yok yani o işler yaş.

bunun yanında şehirler arası birliktelik düşünüyorsanız, o iş yaş.
ama yine de deneyin yani ne olacak ki eahha
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...