Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şubat ayı Masaüstü :)

Hardter

Öne çıkan mesajlar

gönderilen o masaüstü pek aldatmacali geldi, sanirim baya zahmet harcanmis, yani birtek tv koymayi unutmussun masaya.

Nasil bir düzendir bu, hayatin masa basinda gecse gerek ayni anda 2 pc acik olmasi psp nin orada dimdik durmasi hemen yanda extern harddisk boy göstermesi telefonlar desen öyle ya büyük bir tesadüf söz konusu yada büyük bir caba var isin icinde
Sosyal ağlarda paylaş

işte bu da benim masaüstüm herşey öyle kalıvermiş ne yapalım işte kısmet mayheme sevgiler..

[ Mesaj 23 February 2007, Friday - 16:52 tarihinde, bizsiziarariz tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

bu da bi arkadaşın böyle kullanıyormuş masaüstünü tamamen doğal

[ Mesaj 23 February 2007, Friday - 17:17 tarihinde, bizsiziarariz tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

StarDock programlarını kullanıyorum, WindowBlinds desktop için.. Theme piyasadaki bi iki theme'in yandan yemişi.. değiştirdim bi sürü şeyini..ama adını ben deneme koymuşum. Kendi adları neydi bilmiyorum. Iconlar karma açıkçası.. Biraz oradan biraz buradan. Masa üstündeki büyük kitap (solda duran) Lord of the rings icon paketinden onu hatırlıyorum, diğerlerini hatırlayamadım ne yazık ki.. :( Her indirdiğim iconu bir folderda topluyorum. Nereden geldikleri belirsiz. Orta üçlünün sağda duranı -üzerinde yazandan çıkardığım, hatırladığım kadarı ile- Stanley Kubrik "2001 A space Odyysey" filminden arak (olsa gerek)
Desktop image -her zamanki gibi- 2advanced studio'dan Prophecy serisinden. 1-1.5 sene önceki seri olsa gerek hatta.. işte böyle bir şeyler

Ha ayrıca.. sağ üstte gördüğünüz hedeyi sormuşlar. Widget. Yahoo widget ve diğer widgetları startup'ta çalıştırıyorum. Elimin altında geniiiş bir meteoroloji istasyonu varmış gibi oluyor :) Özellikle yahoo widgetlardan 3-5 tanesi uydu görüntüleri ile (hadaki nem oranı ve bunların infrared kamera ile görüntüleri, toz partikülleri vs çok ayrıntılı yani) birlikte hava durumu analizi yapmanıza imkan tanıyor.. Hmm bulutlar batıdan geliyor o halde yarın hava açık ancak soğuk ve rüzgarlı 6'C olur falan diye yorum yapabilme ve kişisel tatmin imkanına kavuşmuş oluyorsunuz. cümleyi bitiremeyeceğim diye ödüm koptu valla

[ Mesaj 24 February 2007, Saturday - 23:29 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...