ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 gönderilen o masaüstü pek aldatmacali geldi, sanirim baya zahmet harcanmis, yani birtek tv koymayi unutmussun masaya. Nasil bir düzendir bu, hayatin masa basinda gecse gerek ayni anda 2 pc acik olmasi psp nin orada dimdik durmasi hemen yanda extern harddisk boy göstermesi telefonlar desen öyle ya büyük bir tesadüf söz konusu yada büyük bir caba var isin icinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 tamamen katılıyorum..ben de yapcam araba anahtarı telefonlar zippo falan..şeklimiz olsun dmi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 ben de gelcek ay o masaya dansöz çıkarıp oyanatacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 evet mart ayi boyunca oynayacak dansöz araniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Zenne de olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 binboa da eksik değil yani mayhem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 işte bu da benim masaüstüm herşey öyle kalıvermiş ne yapalım işte kısmet mayheme sevgiler.. [ Mesaj 23 February 2007, Friday - 16:52 tarihinde, bizsiziarariz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 bu da bi arkadaşın böyle kullanıyormuş masaüstünü tamamen doğal [ Mesaj 23 February 2007, Friday - 17:17 tarihinde, bizsiziarariz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 seninki dogal gozukuyorda arkadaşınınki hiçte degil. Neyi varsa cıkarmış koymuş masaya masanın ustunde yer yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 şu win temasını bende istiyoyum :( [spo][/spo] Yalnız o masaüstünde tuvalet kağıdı görüyorum?? Arkadaşın baya bi doluymuş heralda [ Mesaj 23 February 2007, Friday - 21:17 tarihinde, Masteis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 silah ve rambo bıçağı oyuncak heralde. [ Mesaj 23 February 2007, Friday - 22:01 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Bak bu cidden güzel işte dasaaa. [ Mesaj 24 February 2007, Saturday - 09:47 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 silah koymak süper bir fikirmis, benim gözümde en iyi foto odur, birde kv izliyorsak tamam o masada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 dasaa kullandığın program vee theme ismi pleasssee ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 said: last survivor o karaladığın dosya ne hoca forumlarda accountlarımın filan oldugu dosya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 ion3 FTW [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 narşistim evet (= [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 narşistlik değil o artistlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 sen nasıl istersen öyle olsun hafız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 StarDock programlarını kullanıyorum, WindowBlinds desktop için.. Theme piyasadaki bi iki theme'in yandan yemişi.. değiştirdim bi sürü şeyini..ama adını ben deneme koymuşum. Kendi adları neydi bilmiyorum. Iconlar karma açıkçası.. Biraz oradan biraz buradan. Masa üstündeki büyük kitap (solda duran) Lord of the rings icon paketinden onu hatırlıyorum, diğerlerini hatırlayamadım ne yazık ki.. :( Her indirdiğim iconu bir folderda topluyorum. Nereden geldikleri belirsiz. Orta üçlünün sağda duranı -üzerinde yazandan çıkardığım, hatırladığım kadarı ile- Stanley Kubrik "2001 A space Odyysey" filminden arak (olsa gerek) Desktop image -her zamanki gibi- 2advanced studio'dan Prophecy serisinden. 1-1.5 sene önceki seri olsa gerek hatta.. işte böyle bir şeyler Ha ayrıca.. sağ üstte gördüğünüz hedeyi sormuşlar. Widget. Yahoo widget ve diğer widgetları startup'ta çalıştırıyorum. Elimin altında geniiiş bir meteoroloji istasyonu varmış gibi oluyor :) Özellikle yahoo widgetlardan 3-5 tanesi uydu görüntüleri ile (hadaki nem oranı ve bunların infrared kamera ile görüntüleri, toz partikülleri vs çok ayrıntılı yani) birlikte hava durumu analizi yapmanıza imkan tanıyor.. Hmm bulutlar batıdan geliyor o halde yarın hava açık ancak soğuk ve rüzgarlı 6'C olur falan diye yorum yapabilme ve kişisel tatmin imkanına kavuşmuş oluyorsunuz. cümleyi bitiremeyeceğim diye ödüm koptu valla [ Mesaj 24 February 2007, Saturday - 23:29 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Copycat Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Bööle bişe işte x] [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Ve işte Desktopların kralı geldi, kaykılın kenara bakayım. İşte şubat ayı desktopum: [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar