Madcat Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 diğer topik memoyla ilgiliydi esas tüm all starla ilgili şeyleri burada konuşalım. çaylaklar maçına saatler var düşünceleri alalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 yetenek çok cılgın olucak o bellide(kobe,wade,james,paul), smaç da nate çok antipatik diğer kısalar daha şanslı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 çaylaklarda rudy gay diye bir eleman var.pek aram yoktur basketbol ile ama soyada yarıldım herifin.bir de formanın sırtında koskocaman GAY yazıyor haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 sophomores 40 fark bagladı daha maçın bitmesine 10dk var artık dayanamıycam uyku aktı gözümden =) c.paul ve felton gözüme batan isimlerdi R.gay de son bölümde hareket kazandırdı çaylaklara:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 bu akşam uyku yok abi : D kahveleri aldım.. cipsler hazır.. :D yetenek yarışamları bu akşam.. hadi bakalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 yeteneği kobe,3 lüğü gilbert arenas,smacı da green alır bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 gilbert alsın artık 124124 tane son saniye üçlüğü attı adam bu sezon (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 smaç yarışması hayal kırıklığı oldu.dwight howard'ın stiker smacı en güzeliydi.stickerdaki resim yeterdi 10 puan vermeye (=. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 öncelikle şut yarışmasından başlayalım :D Chicago tamamen hak etmesine rağmen salak bir kural hatası yüzünden elendi üzüldüm. Yetenek yarışmasında Nash olmadığı için favorim yoktu ama Wade 26 saniyeye geldiğinde kalbim kut kut attı.Nedense Nash'in rekorunun kırılmasını istemiyorum :P Üçlükte de Nowitzki hayranı olmama rağmen Kapono'yu tutuyordum ve kazandığına sevindim. Smaçta ise Green'i tutmama rağmen kazanmasına sevinemedim bile.Belki tarihin en iyi smaçcılarından oluşan jüri olabilir ama gözümde kütükten farksızdılar.Dwight Howard'a yaptıkları kabul edilebilir şeyler değil... Nate Robinson'un sadece sıçramasına o kadar puan verilirken böyle harika orjinallikteki bir smaca nasıl olurda düşük verirler anlamıyorum. Charles Barkley olayı başlattıysa da 2007'nin efsanesi,gecenin bir yarısında gülmekten öldüren olay "Shaq'in Ayakkabısı"ydı :D Bakalım seneye ayakkabı ile ne yapacak. edit:Ayrıca antremandaki Shaq dansı da efsanevi bir olaydı [ Mesaj 18 February 2007, Sunday - 06:25 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 smac yarısması beni hiç tatmin etmedi acıkcası. ama sticker lı smac baya hosuma gitti. en değişik smac oydu. miami damgasını vuruyo allstar haftasına. allstar macında da miamililer den iyi seyler bekliorm ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 rezalet bir geceydi!!!Shaq la Dwight ın dansları vede Barkley-Bavetta ıddası olmasa boşuna kalkmış olacaktık :) Rezalet dememin sebebi de slam dunk ın ıcıne ettıler (slam dunk yarısmalar arasında en cok merak edılen herkesın en cok ızlemek ıstedıgı ve en onemlı olandır)jurı uyelerı saolsunlar.hayatımda gordugum en kotu jurı topluluguydu.oyunculuklarına,smaclarına bı lafım yok ama bu kadar cıfte standart bu kadar yanlıs puanlama olmaz yanı pes dogrusu.Dwight a cok buyuk haksızlık yaptılar sankı adam ağızıyla kus tutsa yaranamayacak gıbıydı enteresan bır durum.oncekı senelerde onunla hemen hemen aynı boyda ve cussedekı amare ye puanlamada ne kadar bonkor davranıyorlardı oysakı,ee o zmn dwıght ın ne sucu var 2 sı de uzun oyuncu?nate robınson un davıd lee ıle beraber yaptıgı smacın aynısını bızım parkta yapabılecek bır cok adam tanıyorum.gıttıler 40 uzemı ne puan verdıler.en sonuncusu hele felakettı hanı sey der gıbı bugun puanlama konusunda cok kotuyduk geceyede boyle nokta koyalımda ıstıkrar bozulmasın gıbı :) gelelım yeteneğe kobeye cok guvenıyordum ama nasıl olduysa fınalde ust uste hata yaptı :) ama bu gece gecen sene yapamadıgı trıple dobble ı yapacaktır:)Hatırlatıyım yerı gelmıskene all-star macları tarıhınde bunu basaran bır tek jordan dır sanırım 1997 de yapmıstı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 maç bu gece değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Bence son smaçı oldukça zordu green'ın nedense bizim spikerler de tamamen hisleriyle yorum yapıp smaçın zorluğuna hiç bakmıyorlar.Ordaki juriden iyi kimse puan veremez sonuçta smaçlara.Mesala sırf nate kısa diye de yaptıgı smaçlara çok yüksek puan vermediler final turunda.Ama howarda ilk turda haksızlık oldu ,hem smaçı hakkettiğinden az puan aldı hem de nate'e juri bonkör davrandı biraz. [ Mesaj 18 February 2007, Sunday - 14:48 tarihinde, elm tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 hiçte zor bir smac degıldı.koydugu kutunun hıc bır onemı yoktu bana kalırsa o kutuyu koymasa bıle hemen hemen o acı ıle zıplayıp cok rahat basabılırdı zaten.nate kısa dıye kıyak gecmemısler dıyosunda davıd lee cemberın altında topu yukarı kaldırıp nate ın de gelıp o topu cembere sokması cocuk oyuncagı resmen o smacı yaapbılecek adamlar tanıyorum gerısını sen dusun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Sadece smac yarismasinin sonlarini izleyebildim. Bence cok basit seyler yaptilar. Bir tek sticker yapistirma olayi hosuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 sticker harici hepsi hikaye. o da pek bişi değil aslında.. ama bu gidişle kapatırlar bu yarışmayı baksana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 abi bu neydiya çok kötüydü slam dunk.diğerlerini izleyemedim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 yine en iyisi skills challange dı... bide kapono nun performansı iyiydi... ayrıca shaq ın dans performansına baya guldum... onun dşında kalan bolüm için yorumum Kadastrofe... all star umarım bu akşam maç kalite olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 C.Barkley'i gordum korktum abi nolmuş adam=) smaç yarışmasını geçiyorum zaten cok rütin smaçlardı piercein büyüttügü kadar güzel bi smaç goremedim green den üçlükte arenasın son şutları tek elle atmasıda ilginçti=) gecenin en malıda kuşkusuz gordon :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Tek elle atma konusunda , eskilerden bir tane oyuncu vardı faul atışlarını tek elle atıyordu yanılmıyorsam ve inanılmaz yüzdeliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 all stara yine shaq damgasını vurdu bence. bu haftasonunun sadece show amaçlı oldugunun bilincinde olan az sayıda oyuncudan biriydi ve bunların arasındaki en iyi showman di. gece yarıları ekrn karşısında kahkahalarla gülmemizi sagladı >< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 mükemmel bir geceydi.shaqın sempatik hareketleri gene sahadaydı çok güzeldi.mehmet okur dört sayı attı ama görevinin bilincinde oynadı.sayıya değil gruba yönelik başarılıydı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 nerede o eski All Starlar tekrarı bugün 10:00 ve 22:00 de NTV 'de [ Mesaj 19 February 2007, Monday - 09:07 tarihinde, paspatur tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 shaq,carter falan olmasa cekılmezdı hıc.oncekı senelerde oldugu gıbı vasatı asamadı maalsef maç.nerde o eski all-star macları dedırtıyor.jordan zamanında sova bu kadar merak yoktu ama fazlasıyla cıddıye alınan bır mactı mucadele hırs son noktadaydı herkes kazanmak ıcın takım oyunu oynuyordu.ben sahsen bırılerının mvp olmak ıcın kasacagına oyle olmasını tercıh ederım.hos sadece mac beklenenı veremese keske dıger yetenek yarısmaları falanda artık eskı tadında degıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 barkley dışında bence son 7-8 yılın en kötü all-star haftasıydı all-star maçı dahil..smaç yarışması rezaletti bana göre..bu kadar kötü smaçlar..adamlar zar zor 50 verdi mecburen son smaca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar