Solonor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 evet yorumlarınızı alıyım dedim ve tabii skor tahminleri... Ben başlatıyorum: 1-0.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Ati 29.4.2003 tarihinde saat 18.40 da demiş ki: Kirk Hammett vokalde manyak bir ton yakalamış. DiaBoLiC 4.9.2003 tarihinde saat 00.44 de Icq üzerinden demiş ki: greatsword kullanıyosun ama halberd gibi böle dannn diye kafaya çakıyosun kesme hareketi fln çok olmuyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 3-0, 4-0 (bizim de chelsea ile maçımız böyle olacak büyük ihtimalle)[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 yenecez. beş beş beş :-P[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 allah farktan korusun, galatasaray'ıma iman gücü versin amiin[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 valla ben gs nin yenebilecegine inaniom bi an o hakanin felan bomba olduguu seneler aklıma geldide :)[hline]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 2-1 oda en iyi ihtimal[hline]-Seni geçen kızın adını öğrenmek ister misin? -HEİDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 gs aslan diil mi ? alır bence :) (off nası gaz verdim hehe)[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 gs'nin avrupa maçlarında farklı oynadığı bir gerçek. 3 sonuçlu maç o yüzden. ha tabi ligdeki aynı oyunu oynarsa gs, en az 3-0 juve koyar[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 en büyük şansımız italyan takımlarının atıp skora yatması.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Ati 29.4.2003 tarihinde saat 18.40 da demiş ki: Kirk Hammett vokalde manyak bir ton yakalamış. DiaBoLiC 4.9.2003 tarihinde saat 00.44 de Icq üzerinden demiş ki: greatsword kullanıyosun ama halberd gibi böle dannn diye kafaya çakıyosun kesme hareketi fln çok olmuyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 nukem'e bak ay ay ay espri de yaparmış.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 maç başladıktan 5 dakka sonra yapacam tahminimi. yarın bizimkilerin ruh haline göre olacak.bide fatihin çıkardığı kadroya göre.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Şu 3 sonuçlu maç olayı doğru. Bakarsınız Hasan delirir melirir. Olmayacak iş değil. Ama ligdeki oyunu oynarlarsa... Bjk yapamadı bari gs yapsın.[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 varya eğer yenersek bi şekilde valla bu oyunun adaleti yok demektir. Ama yine de belli olmaz bakarsınız yeneriz. :)[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Ati 29.4.2003 tarihinde saat 18.40 da demiş ki: Kirk Hammett vokalde manyak bir ton yakalamış. DiaBoLiC 4.9.2003 tarihinde saat 00.44 de Icq üzerinden demiş ki: greatsword kullanıyosun ama halberd gibi böle dannn diye kafaya çakıyosun kesme hareketi fln çok olmuyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 oyunun adaleti yok diil. açık açık söylüyorum ligdeki gibi oynarsak 3-0'dan aşağısına dua edicem[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 galatasaray avrupadaki her büyük maç öncesinde ligde kaybetmiştir. mesela UEFA kupası finali öncesinde sanırım altaya yenilmişti. 0-2 den 3-2 aldığımız real madrid maçı öncesindede ligde kaybetmiştik. galatasaray için lig ve şampiyonlar ligi ayrıdır her zaman.eğerki karşımıda juventus olmasaydı bu maç için şanslar eşit derdim.ama juve olduğu için durum biraz karışık.yarın herşey olabilir.herşey yarın takımın yakalıyacağı havaya bağlı.bizimkilerin özellikle hasan,hakan,ergün ve sabrinin oyunları çok önemli.bu adamlar gününde olursa yarın maçı bile kazanabiliriz.ama biri bile kötü oynarsa... o yüzden yarın maçın 5'inci dakikasında yapacam tahminimi.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 fatıh terım faktoru deyıp... galatasarayın avrupa maclarında cok daha ıyı oynadıgını varsayıp ... juventus un galatasarayın su ankı halını ne derece bıldıklerı goz onune alınırsa (eskı gs yı hatırlıyorlardır buyuk ıhtımal ) ... 4-1 juve alır ... yok galatasaray konya macındakı gıbı oynar erken 1-2 gol yer atmosfer ruh dagılırsa cok ıgrenc seyler olur ... ama ınsallah hep bıze olur ya rakıp kalecı panter kesılır adamlar 1 kere gelıp atıp gıderler ... oyle olur ınsallah da mondı super oynar bulent canını koyar hakan ensesıyle kıcıyla basıyla bır gol atar da gs 1-0 alır macı ... (acıkcası bende ınanmadım yazdıgıma) ... (boyle yazdıgıma bakmayın yarın her gs lı kadar gs lıyım) ... hadı bakalım noolacak acep ...[hline]* tells "drizzt" wıth fear ... * tells "do'urden" wıth the head of man who said 'drizzt' ... *sevdaki ,onu egilmeden tasıyabilene yakısır ... *kazanmak neye yararki , kaybeden oldugunda ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 1-0 olsun bizim olsun[hline]fizban, 31 August 2003 02:26 tarihinde demiş ki: ben de olur da bir gün küçülürsem maradona olacam, elimle gol atacam Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 beraberlik yeter ama her gs linin kalbinde galibiyet yatar bakalım neler olacak[hline]"Aşk, eşeğe bile dansettirir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Umarım bizim yapamadığımızı yapıp yenerler. GSye bu akşam başarılar. Tahminim 3-1 yenilir ama belli olmaz tabi.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 "kesin" dedi herif ya. ay ne güzel. maça çıkmayalım bari olur da gol falan atarız belki, bu forumdakiler üzülmesin[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 ümit karan olsa yenilsek de gol atarız bi tane de olsa derdim. adam böyle zor maçlarda atıyo baya baya. ama tabi juve defansı boru değil buffon da boru değil. ama öyle hezimet olacaana o kadar inanmıyorum. yenilirsek adam akıllı bi skorla yeniliriz bence farka gitmez tabi süregelen lig-avrupa oyun farklılığını göz önüne alıyorum. öteki türlü baya kötü bi skor olabilir tabi. ayrıca top yuvarlak maç doksan dakka vesaire vesaire. şansımız olursa puan alabiliriz. çok zor ama imkansız değil sonuçta :)[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 2-1 yenicez[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 2 senaryo ya 11 de gol atariz 35 gibi yeriz sonra 83 de atariz yada 38 de ve 41 de yeriz ustune bide 75 de yeriz[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 said: Diablo, 17 September 2003 18:23 tarihinde demiş ki: 2-1 yenicez[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin O kadar fazla uyursan böyle rüyalar görürsün Okullar başladı oğulcan fazla uyuma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 bence ya 2-1 juve alır yada 1-1 biter ama bi gol atcaz bence[hline]Mr. Molko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar