Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

en cok beklediğiniz oyunlar?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ewet bu sene icinde en cok beklediğiniz oyunlar hangisi

ben hl2 nin 3 yeni oyununu ve c&c nin yeni oyununu (ozellikle yuri nin geri gelceğini duyunca) bekliyorum peki sizin yeni beklediğiniz oyunlar hangileri?

crysis guzele benzio ama o oyunun sistem gereksimleri nedeniyle (gerci ne istio bilmiyorum ama oyun ici videolar resmen gerceği andırıyor) oyunu ancak 3 sene sonra oynuyabilceğim gibi
Mesaj tarihi:
pirates of the burning sea
...
..
.

sanırım bu kadar ya eskiden ne güzeldi hep yenı fikriler uratmeye calışırd firmalar artık öle değil ne yazıkki var olan fikirleri cok tutan ortamlara oynuyolar yenı bişey yapma isteğpi yok hiç ne kadar acıklı
Mesaj tarihi:
TF2
Fallout 3 (heycanımdan 1 ve 2 yi tekrar oynuyorum şu aralar :D)
HL: episode 2

Ha birde tabi Monkey Island 5 (yukarıda biri demiş de ordan aklıma geldi)

Tabi MI5 şu 10 sene içersinde bi zaman çıkmıycak o da başka bi konu ama yinede beklemekden başka yapacak bişey yok :( çıksa ne güzel olur ama...
Mesaj tarihi:
öyle de sağolsun lucas amca bütün adventure yapan takımı dağıttı attı dolayısıyla guybrushın 5 oyunluk sözleşmesi tek taraflı olarak fes edildi. dolayısıyla bi daha oyunun çıkması zor. ama guybrush bi video çıkarsın üç boyutlu boyutlu "I wanna be a pirate!" desin, oyun çıkana kadar hiç bi oyun oynamam o derece yani. Hatta patideki LeChuck accountu da benim üzerimedir:)
  • Yeni Oluştur...