Cuce Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 tebrikler abi öpüyorum gözlerinizden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Biraz konu dışı olacak ama sorulmuş, ben de biliyorum birşeyler, bildiklerimi aktarayım: bonepart: bilmiyorum griz: okul ile boğuşuyor zaten mesaj atmayıp lurker takılan bir şahsiyet kendisi esh: ne yapıyor bilmiyorum görüştüm ama sormadım lol berk: okul kasıyor, empire at war'ımı hacıladı volfied: bu amerika'da wastisaks: hiçbir fikrim yok bence nasa ya falan girmiştir dark: wow popeye: çin'e taşındı, wow sweatshop da farmer lol fedaykin: en son düğününde görüşmüştüm bayadır haber alamadım ben de merak ediyorum ema apla: worksux diyorlar onların yalancısıyım said: ve aklima gelmeyen onlarca insan nerde, nerdesiniz? aloo... Başka yerlere merak salanlar, geri dönmemek için nedeni olanlar ve ben bir kere bırakttım mı tam bırakırımcılar olmak üzere üçe ayrılmaları dışında bilemicem. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 kharon u şubatta ankarada gördüm ben keyfi yerindeydi. okuyordur büyük ihtimalle bunlarıda :) bu mutlulukar dilerim arcane , umarım oyun oynamana kızmıyordur hanımın.. yada takım elbiseler unutturdumu bu diyarları :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 bonepart msne girip çıkıyor valla yaşıyor o baya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Hayırlı olsun Arcane, bir yastıkta kocayın bu başlık tam bir nostalji oldu ya, KAL lafı falan da geçmiş arada daha da bir "geeeel ey seheeer" diye şarkı söyleyesim geldi. tunca ve yeşil saçları, diablesse ve vendigo (vendigoydu değil mi?) fizban, babacum..ohooo nostaljide nostalji. mesajımı tekrar hayırlı olsun diyerek bitiriyor, evli çifti ilk dansı yapmaları için piste davet ediyorum * I will always love you tarzı bir şarkı koyar cd playera* [ Mesaj 22 March 2007, Thursday - 12:41 tarihinde, Aket-Atum tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 vendigo değil wendigo, ama bu aralar mehmetçik dersen bakar =P diab çalışıyor, buralarda o aslında ama yoğun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 tunca lafı geçmiş bir ses edeyim dedim benim össm var össden sonra yapıyorum saçları yeşil =p özlemişim patiyi. gecevardiyamız olsun yine, radyomuz olsun yepisyeni arşivimi paylaşiyim, uo oynayalım rp yaparken disappear yaklaşınca "disap alarm!!" diyip kaçışalım, buluşalım kaynaşalım, griz herkesi kessin, anarchy online bilene oynayalım pepelek guildi kuralım, blackrose bana implant yapsın, athe guildchatte beyler diye konuşmaya başlayanları azarlasın, ema karşıcinsle yakınlaşma taktikleri konulu yazılarını koysun, sam minigun fantazileri kursun, bonepart typo yapsın, drumnbassboy ve adını hatırlamadığım dişi karakter paticik aracılıgıyla buluşsun evlensin(=p), half bisiklete binsin, buluşalım nargile içelim ve ben yarın sabah dershanem olması sebebiyle bir kaç sayfa daha sürecek olan isteklerimi sonlandırmak zorunda kalayım. öss sux. alexi geliorum bak yine içelim takılalım bu sefer ben de sana anılarımı anlatayım;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 arcane ile geçen gün yolda karşılaştım, evlendim ben haberin yok mu, yuh, paticikte bile biliyolar dedi. falan oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 ahaha hayirli olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 70 milyon öğrendi arcane hayırlı olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 röhelöv.. noolmuş ya.. iyice kopmuşuz patiden... insanlar bile gelmiş ağırdan yavaş yavaş... süper... arcane e gratz btw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 aha estel gelmiş..istanbuldysan hâlâ hadi paintball (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 "drumnbassboy ve adını hatırlamadığım dişi karakter paticik aracılıgıyla buluşsun evlensin(=p)" hmmm....supergirldü sanırım :) ha bide disapa rp konusunda laf etmişsin ama sende az değildin... "aerius ve abazaları" diyim sen anlarsın hehe (dua et ssler var onları koymuyorum) başarılar össde, ama diyorum sana sen kolay kazanırsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 hah supergirl dü evet =D o ssleri bi ara at bana msnden ya süperdi ama kaybettim bende olanları =D sağol valla az kaldı inşallah yaparız bişiler hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 inanmadım hala ben d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 / [ Mesaj 29 March 2007, Thursday - 05:59 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 tunca the minimal elf yaşıyon mı sen? Olm Kolonya döktüm gözüne Diss.lerde... Kusura bakma... İçimde kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 yaşıyom k3nk, np elfe bişi olmaz =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar