Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

arcane?

Alexi_Septimus

Öne çıkan mesajlar

Biraz konu dışı olacak ama sorulmuş, ben de biliyorum birşeyler, bildiklerimi aktarayım:

bonepart: bilmiyorum
griz: okul ile boğuşuyor zaten mesaj atmayıp lurker takılan bir şahsiyet kendisi
esh: ne yapıyor bilmiyorum görüştüm ama sormadım lol
berk: okul kasıyor, empire at war'ımı hacıladı
volfied: bu amerika'da
wastisaks: hiçbir fikrim yok bence nasa ya falan girmiştir
dark: wow
popeye: çin'e taşındı, wow sweatshop da farmer lol
fedaykin: en son düğününde görüşmüştüm bayadır haber alamadım ben de merak ediyorum
ema apla: worksux diyorlar onların yalancısıyım

said:
ve aklima gelmeyen onlarca insan nerde, nerdesiniz? aloo...

Başka yerlere merak salanlar, geri dönmemek için nedeni olanlar ve ben bir kere bırakttım mı tam bırakırımcılar olmak üzere üçe ayrılmaları dışında bilemicem. :P
Sosyal ağlarda paylaş

Hayırlı olsun Arcane, bir yastıkta kocayın

bu başlık tam bir nostalji oldu ya, KAL lafı falan da geçmiş arada daha da bir "geeeel ey seheeer" diye şarkı söyleyesim geldi.

tunca ve yeşil saçları, diablesse ve vendigo (vendigoydu değil mi?) fizban, babacum..ohooo nostaljide nostalji.

mesajımı tekrar hayırlı olsun diyerek bitiriyor, evli çifti ilk dansı yapmaları için piste davet ediyorum

* I will always love you tarzı bir şarkı koyar cd playera*

[ Mesaj 22 March 2007, Thursday - 12:41 tarihinde, Aket-Atum tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

tunca lafı geçmiş bir ses edeyim dedim benim össm var össden sonra yapıyorum saçları yeşil =p özlemişim patiyi. gecevardiyamız olsun yine, radyomuz olsun yepisyeni arşivimi paylaşiyim, uo oynayalım rp yaparken disappear yaklaşınca "disap alarm!!" diyip kaçışalım, buluşalım kaynaşalım, griz herkesi kessin, anarchy online bilene oynayalım pepelek guildi kuralım, blackrose bana implant yapsın, athe guildchatte beyler diye konuşmaya başlayanları azarlasın, ema karşıcinsle yakınlaşma taktikleri konulu yazılarını koysun, sam minigun fantazileri kursun, bonepart typo yapsın, drumnbassboy ve adını hatırlamadığım dişi karakter paticik aracılıgıyla buluşsun evlensin(=p), half bisiklete binsin, buluşalım nargile içelim ve ben yarın sabah dershanem olması sebebiyle bir kaç sayfa daha sürecek olan isteklerimi sonlandırmak zorunda kalayım. öss sux. alexi geliorum bak yine içelim takılalım bu sefer ben de sana anılarımı anlatayım;p
Sosyal ağlarda paylaş

"drumnbassboy ve adını hatırlamadığım dişi karakter paticik aracılıgıyla buluşsun evlensin(=p)"

hmmm....supergirldü sanırım :) ha bide disapa rp konusunda laf etmişsin ama sende az değildin... "aerius ve abazaları" diyim sen anlarsın hehe (dua et ssler var onları koymuyorum)

başarılar össde, ama diyorum sana sen kolay kazanırsın :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...