Absolut Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Aylardır neler yaptınız, neler ettiniz, kimin videosu çok tutuldu, kim ninja ilan edildi anlatın bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Vallahi devam abi bildigin gibi =Pp Ben Metaphor vardı benim Human Mage bilirsin Burning Legion'da ondan sonra Adrian adında bir undead rogue kastım..Şuan Grim'Batol'de şimdi onu bıraktım duruyo level 66 bitane Blood elf female priest'im var Karazhan'da onunda adı Metaphor.. Tıngır mıngır takılıyoruz işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 70 hunter dwarf ve yakinda 70 druid bi ara hunter kastim arkadaslarla Burning steppeste baska bırsey olmadı bea :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Lan! Burning Steppes'te benim bir ara 36 şemmi vardı :) İşte Xaviusta huntard vardı 60 , onu BC çıkınca venture co'a transfer ettim, şimdi 70 yaptık evelallah gear up da olduk sayılır, karazhana başladı guild ben attune'ü yetiştiremediğim için yalan oldu dünkü run... ilk 3 bossu mu ne kestiler sanırım eheh [ Mesaj 16 February 2007, Friday - 08:50 tarihinde, MADBOY tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 executus ta oyunun en basından beir oynadıgım ud mage raimad'la devam ediyorum ben. tabi eskisi gibi hardcore degiliz:) yavas yavas sakin sakin oynuyorum henüz level 64üm:) vallahi casual olarak hardcore olarak oynadıgım zamanlardan daha bi zevk alıyorum bu da ayrı bir ilginç noktadır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Raimad yalancıdır yalancııı :P Aslan marka kasıyo çinli gibi mübarek :) Bizde prieste elveda dedik birde bubble boyla denıyelım Plate healer nası oluyomuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Burning Steppes de level 56 Lock ım var orc ilk karakterim zaten =) mutluyum. Öğreniyorum oyunu yavaş yavaş. BRD UBRS-LBRS zmaanları geldi End game e hazırlaniom heyecanlıyım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 yaklasik 800 mmo sonrasinda rotayi wow a cevirdik. cogu mmo daki accleri felan hepsini satip felan tasindik. executus'da undead lock ile cinli modunda farm yapiyoruz. cogul ek kullandigima da bakmayin tek kisilik bir ekip oldugum(uz)dan oyle konusuyorum eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 grim batolda scscicek nickli warlockumla zerre ingilizce bilmeyen, dukkanı butun gun sinek avlayan işletmeci imajı çiziyorum server sakinlerine.lvl kasarkende paul stanley - live to win dinliyorum ve powerade içiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 ahahah tuvalet için anneni çağırıo musun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 yurtta olduğum için delayla yetiniyoruz = ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 dela uo ya başlamış löl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 evet ts den aglıyodu surekli 15 yas altı arkadaslarına, bizde dayanamadık attık odadan ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 ahahaha of hangi SHARD da başlamış peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 pm atıyorum okumuyörsün bile ama =*( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 aahah pardon abi özel mesaj geldiinin farkında bile değildim normalde yaniodu tepede. Değiştirmişler galiba =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Burning Legionda Lianna diye pally vardi benim bc cikmadan hemen once ebayde sattim bi kadin ogluna christma hediyesi olarak aldi cok pismanim bohuhuhu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 us-warsongdayim hala, oyunun ilk gunuden beri. orc warrior 65 oldu, bi de baska serverda hunterim var 40 ama bc cikinca bosladim onu biraz, tabi bi de BE paladin var arada bir hoplayip zipliyorum. baydi ama bc, onu topla gel bunu oldur git yeter ularn. hangi serverda uo oynuyoruz, guild kuralim asdas... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 korgallda 70 mageim var, simdi de bılad efl kasicaz kismetse topluca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Scarshield Legion - 60 Shaman Full resto.. tbc beklemekteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 chromaggus'da 70 full resto shamanım var geisthorn isimli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Y'arrrrrrr! Lol paticiği özlemişim wowu bıraktım ben özel hayata daldım wowu bırakmadan önce gidilmedik yer bırakmadım o başka olay :P Edik: İnsanlar beni öldürmeye kalkışmadan söyleyeyim: oyunu bırakmamım ana sebeplerinden biri babam, diğeri annemdi, diğeri de özel hayat, biraz ani oldu tabi (babam bilgisayarı patlatınca öyle oluyor) insanlarla kontak kuramadım o kadar üzgünüm affedin pişmanım ühü [ Mesaj 17 February 2007, Saturday - 00:02 tarihinde, Hergonan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 65 orc warrior (heran 66 olabilir) scharshield legion işten vakit buldukca kasıyoruz işte heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 valla priestimi 70 ledim shadow up ile heal up toplamaya devam etmekteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 loladin duruyor burning legionda 70, shadowmoonda 60 shammy. şimdide blood elf : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar