Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

www.hoplayanmanda.com

nuki

Öne çıkan mesajlar

Eh nankörlüğün bu kadarı diyeceğim o halde sly.

Haketmediğin birşey değildi son yediğin laflar.

Kafana uymayan hemen her konuda oldukça ağır şekilde konuşup üstüne sana özel yapılan açıklamaları şöyle olmuş böyle olmuş şeklinde posta koymak için kullanıyorsun. Açıkça küfür ve hakaret ettiğinde atılman gerekirken yöneticiler sana yapma etme sly diyerek sadece uyarıda bulunduğunda bunun adı ciddiyetsizlik oluyor öyle mi ... daha çok nankörlük yapıyorsun gibi duruyor.

Dinan'ın sana seni ben mi çağırdım dediği yer artık zıvanadan çıkıp posta koymaktan ileri gitmeye başladığın yerdi.

İğneyi başkasına çuvaldızı kendine demişler değil mi? Biraz yapsan hoş olacak.

[ Mesaj 16 February 2007, Friday - 20:37 tarihinde, Zopik tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

alakası yok, küfür denilen de "dangalak" dedim saçma sapan konuşup herkesi zıvanadan çıkaran ve sonra ban yiyen user a. ki başka bi arkadaş "mal" dedi. bariz yönetemediler olayı zıvanadan çıktı. suçsuzum demiyorum, ama olay sonrasında bi de üstüme geldi direk ilk eleştirimde. çuvalladığını kabul etmeyen tek kişi ben değilim en azından sen haklı bile olsan benle ilgili. :)
+ olarak konuyu burada uzatmak manasız.
ve ben orada da dedim, küfürse o dediğim icabında uyarı alırım ban yerim 1 hafta ws. değerdi o savunduğum şey uğruna, ama olay o değil, olay beni o dangalak kızın sevgilisinin acc. bularak banlaması. yönetim hatası, ki özür dilendi benden. ayrıntı bilmiosun canım arkadaşım.

[ Mesaj 16 February 2007, Friday - 20:42 tarihinde, Sly-One tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Özür dilendiyse ve olay kapandıysa -ki sana attığım özel mesaj hala duruyor- burada gelip devam ettirme işte. Buraya yazdığın şey pek hoş değil. Hele ki tabirlerin hiç değil. Genelde olmayan fakat senin başına gelen birşeyi bu kadar genelleme en azından.

Msn'den hoplayanmanda diye reklam yapanlar sanmıorum ki Dinan ya da yönetim kadrosundan bir başkası olsun. Mümkünse yapmasın arkadaşlar. Zaten bilen biliyor her iki forumu da. Reklamı yapılıyor diye mandacılar tutuştu şeklinde algılanmasın kısaca.

Bu paticik mi manda mı tartışması çok yersiz ve saçma gerçekten. Yönetim bazında Dinan'ın "paticik tekrar açıldı acaba siteyi kapatır mıyız?" şeklinde bir endişesi vardı fakat bu bundan öte değildi. Hala da değil. Bu yazdığım bu rekabet ve seçim konusuna bir son nokta koyarsa sevinirim.

Sağlıcakla ...

[ Mesaj 16 February 2007, Friday - 21:26 tarihinde, Zopik tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ben burayı ya da orayı seçiyorum demedim, herkes hem burda hem orda olursa bence hiç bir problem olmaz. sadece herkesin manda manda diye bağırdığı bi ortamda kötü bi anımı da aktarıp objektiflik sağlansın istedim. dinan ı sewerdim eskiden. hala iyi çocuk olduğuna inanıyorum ama bana yanlış yaptı bu kadar basit. yoksa çok emeği vardır, birlikteliği devam ettirmede katkısı büyüktür falan doğrudur.
Sosyal ağlarda paylaş

vikide de yazmistim da, yeniden bi kaç bişey soylemek istiyorum bu konuda izin verirseniz :)
arkadaslar mandayi biz blog olarak baslattik, yaptigimiz ufak capli bi anket sonucunda da forum acmaya karar verdik, forum actigimiz anda da bi anda patiuserlarinin baya bi kismi akin etti.
sonra tecrubesizligimizden en baslarda istedigimiz seviyeyi tutturamadik(kimine gore hala seviye yok, orasi kisisel dusunce, saygi duyuyoruz) sonra sonra, tam anlami ile istedigimiz olmasa da belli bi yere geldi bizim icin.
Baslarken de suanda da asla amacimiz paticik imitasyonu olmak değildi, belki yanlis anlasildi bilemiyorum, neden insanlar bu kadar tepkili onu da anlamıyorum, asagilamak cok kolaydir biseyleri, zor olan yapici olmaktir.
kimseyi zorla uye yapmadik, kimseyi kafamiza gore banlemedik, zaten cogu uye arkadasimiz, tanidigimiz insanlardi ama kimseye de ayricalik vermemeye calistik.
Hatta komtanim dyna bile ugrardi ara sira, oyle bi durum olsa ilk kulagimizi o cekerdi sanirim :)

cok uzadi biliyorum ama sahsim olarak ben aliniyorum bazi tepkilere, ayrica bu topic keske acilmamis olsaydi diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...