Kharon Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 sabonis said: bi blog vardı her bölümü medikal olarak değerlendiren falan bööle işte kalbi duran hastaya elektro şok verilmez, o sadece ritm bozukluğunda verilir falan filan diyodu. neydi yav blog'un adresi, bu konunun içinde bi yerde yazıyo ilk 120 sayfa falan içinde ama üşendim, bilen vardır illa? polite dissent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 teşekkür ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Adams suspects House may be sick, Tomorrow at 9/8c... house'a lupus tanısı. net. lkasjf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Of oyle devam etmesin >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 15 gelmiş hoşgelmiş leeey leeey limilimi ley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Yine çok iyi, hep çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 ehe veledin oyuncu olduğunu anladım direk ya.. çok bariz geldi. duygu karmaşası falan. sıradan bi house bölümüydü işte. iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 s8e16 Çok barizdi wilsonun çocuğu olmadığı. Geçiş bölümleri gerçi, 1-2 bölüm sonra epic bir son için alt kurguyu kurarlar umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 sezon finali lost gibi olmasın. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Vendy said: s8e16 Çok barizdi wilsonun çocuğu olmadığı. Geçiş bölümleri gerçi, 1-2 bölüm sonra epic bir son için alt kurguyu kurarlar umarım. aynen bide elde degil bicok seyi tahmn ediyorsun artik 8. sezon olmus yani ama guzel bir final isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Wayne said: Vendy said: s8e16 Çok barizdi wilsonun çocuğu olmadığı. Geçiş bölümleri gerçi, 1-2 bölüm sonra epic bir son için alt kurguyu kurarlar umarım. aynen bide elde degil bicok seyi tahmn ediyorsun artik 8. sezon olmus yani ama guzel bir final isterim. ben de tahmin ettim de yine de bilmiyomuş gibi izlemeye devam ettim güzel bölümdü bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 8 16 Bölüm sonunda Wilson 'tuvaletten yeni çıkmış adam ' ifadesini çok iyi verdi yalnız. İzlerken üzülmüştüm bu da yapğılmaz ama yuh House demiştim ama rahatladı adam lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 dizi bitiyor. epic olaylar bekliyorum artık.. standart bi bölümdü yine bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 finalde dalga geçeyim derken öldürdüğü hastanın torunu şişleyecekmiş house u http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=28208901 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 s8 e 17 Havada aşk kokusu var. Hadi bakalım. Bu arada Houseun karısında tam penelope cruz havası var. Çok tatlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 hayda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 ne güzel bölümdü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Haydaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 ağır spo wilson reyiz =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 s8e19 promo, ağır spo http://www.spoilersguide.com/house/season-8-episode-19-the-c-word-promo/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 bölüm bayaa sıkıcıydı, neyse bundan sonra kötü bölüm olmaz heralde wilson başgan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 sp abiii bi dahaki bolum agir huzunlu gecicek gibi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Dominika , Wilson :( ekstra drama --- ekstra drama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 cameron reyiz final için geliyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar