quixef Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 House'un ruh hali Wilson'a bölüm başındaki flashforward'da polis onu nerede bulabiliriz diye sorduğunda, Wilson; ruh halini yansıtacak bir yer, yani olabildiğince depresif ve karanlık bir köşe diyerek House'un o eve dalmakla ne kadar rahatladığını anlamadığını gösterdi, evet, House ruh haline uygun bir yerde ama orası gördüğünüz gibi süper bir plaj. O değil de, kendim de kıllandım şimdi, şu spoiler in içini birisi okuyup Türkiye'de yaşadığım halde İngilizce'den çeviri gibi cümle kurmaya mı başladım bir değerlendirebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 asdjasd hala gülüyorum bence super bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 ergen mode on çekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Adam keşke şarkı söylemeyip sadece enstürman çalsaymış melodiler falan baya güzel ama adamın sesi yordu beni nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 final olmamış. nerde önceki finaller. s6 yı saymıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 baya kötüydü be abi. hatta en kötü house bölümü olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 abi wilson un elinde ne vardı flashforwardda? kırık gibin. ama o olayda bişi olmadı bu da arada gösterilmeyen boşluklar var demek değil mi? cevapları da heralde yeni sezon başında bulcaz. çünkü geceydi ve ambulans yeni gelmiş vs. daha bi naneler yemiş house bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 yere düştü elinin üstüne sora aah diye bağırdı hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 evet öyleydi galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 o kadar şeye o kadar ambulans itaiye polis filan gelmez başka yerdi orası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Son sahnede Wilson'ın eline ayna çarptı gibi geldi bana ama uyduruyor da olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 baktım şimdi çocukları hastaneden alıcam diyor, hastaneme gelmesin bi daha diyo başka bişey bence bi de akşam olmuş, house eve girdiğinde öğlendi polis filan akşama kadar durmaz orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 geçen sezon finalinde de böyle fantazi yapıyodunuz, ne gördüyseniz o arkadaşım işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Dynun said: abi wilson un elinde ne vardı flashforwardda? kırık gibin. ama o olayda bişi olmadı bu da arada gösterilmeyen boşluklar var demek değil mi? cevapları da heralde yeni sezon başında bulcaz. çünkü geceydi ve ambulans yeni gelmiş vs. daha bi naneler yemiş house bence arabadan kaçarken yere düşüp burkuyo elini, gosterilmeyen bosluk falan yok abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 abi ama flashforward ilerde falan gözüküyo neyse bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 3 gün sonra diyo işte zaman hesabı yapın inanmadıysanız ben hastaneyi yaktı filan sandığım için normal geldi final. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Harbi ha aynen öyle sandım ben de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 ben sonunda depreşik house bölümü görcez dedim başta. mutlu house çıktı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 abi pardon da şu bölümün nesi kötüydü bi anlatsanıza ben anlamamısım. edit : kötü diyenler için diyorum.eski sezon finalleri ile kıyaslanınca da aman aman kotu değildi.sezon 5-6 finaliyle bişeyi kıyaslıyosanız o sizin ayıbınız zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 eh iyi değildi... cuddy ayrılıyor diye böyle yazmışlar bölümü sanki. hastayla yeterince diyaloğa girmedi house mesela, çok uygundu bu hasta, oturup karşılıklı felsefik konuşmalar için. sonda eve girmek bence direk zorlamaydı. daha zaten fırçayı aldığında dedim aha bi bok geliyor diye... zorlama bir bahaneydi o sırada cuddy'nin evine gitmesi için. bir house finali yerine, normal bir bölüm hissiyatı verdi. yeni sezon cuddy'siz boktan olma ihtimali var ya maaleesf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 ne iyiydi sonu ya, bi sezon da mapusta gecsin. zaaa taub. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 taubu zaten iyice boka buladılar nolacak bakalım. yeni sezon hapse girmiş başlasa. 6. sezonun ilk bölümü gibi bölüm izlesek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 aquila said: ne iyiydi sonu ya, bi sezon da mapusta gecsin. zaaa taub. 5-6 bölüm biriktirmiştim, son bölümleri millet beğenmiş mi napmış diye bi girdim şu mesaj direk bitirdi olayı, eğer doğruysa. spoiler diye bi özelliği var forumun, ara sıra kullanılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Hee hastaneyi yakti iceri aldilar houseu, seneye dr oz olucak dizinin adi, mehmet oz konuk oyncu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar