Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 çıkmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Bu geliyo ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 abi çok iyi bölümdü.. ben baya sevdim. karanlık falan. tam bir sherlock olmuş aksjf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 bölüm iyiydi hakkaten. ama çok daraldım izlerken. sonunu zor getirdim. eğlenceli bölümleri daha güzel oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Sonunda adam gibi bir bolum geldi ya. Cok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 yenı sacı ilginc olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 abi çok çok iyiydi lan son bölüm. baya gerildim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 bolumde hiç wilson yoktu. 1 kere bile gormedik adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 wilson bölüme göre çok şeker gibi kalıyodu çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 smarthan said: bölüm iyiydi hakkaten. ama çok daraldım izlerken. sonunu zor getirdim. eğlenceli bölümleri daha güzel oluyorhakkaten ha bölüm çok iyidi ama sonunu zor getirdim.insan hep eğlenceli bölümler olsun istiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 bence bu masters gitsin artık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 area masters are.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Ekşi'de filan abartıldığı kadar beğenmesem de güzel bölümdü, keyifle izledim. House'a mutlu aile babası tipini yakıştıramadığımdan mıdır nedir, Cuddy'li sahnelerde feci sıkılıyorum, üzülünce devamlı aynı bakışlar, haksız olacağını bile bile mal mal House'a laf sokmalar filan, 6 senedir değişmedi gitti kadın. En beğendiğim sahneler Masters - House kapışmasının olduğu yerlerdi. Foreman ve Chase'in de test yapmaktan fazla fonksiyonları olsa iyi olur aslında, iyice figüran durumuna düştüler. Testosteron meselesi de ciddi anlamda sıkıntı oluşturuyor. Hadi 13, Cameron'ın yanında çıtır çerez kalıyordu da en azından gözümüz gönlümüz açılıyordu bakarken. Şimdi bayan bulamadıklarından paso Cuddy'nin memelerini gözümüze sokuyor senaristler, yandan çekim, eğilirken çekim, kıyafet değiştirirken sütyen çekim vs. Wilson'ın olmaması ayrı bir hayalkırıklığı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 -Aww, who wouldn’t want a cat that croaks if you aren’t home twice a day to shoot it up. It’s like having your own button on Lost. ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 bende yeni başladım. 2 sezona geldim 2 günde. yeni bi diziye başlayınca bitiremeden bırakamıyorum :( 7 sezon = 1 hafta uykusuzluk :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Bu hafta kararında Wilson'lı bölüm izledik. Haftaya bol Wilson'lısı olsun. O kediyi de bir daha görmeyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 - CHAMPAIGN FOR EVERYONE *bardan çıkar gider* ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 bi ara denemek lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 sonu biraz sönük olsada yine çok iyi bi bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 ahuh eahueah abi daha bölümün başında yarıldım ya ; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 güzel bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 -Do you want to have an affair? -Do you want to have a 3some? -I'm telling Cuddy! ahahahaha baya iyi bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 değişik bi bölümdü. ama ne zmaan böyle bi bölüm olsa (house ders alcak falan olsa) ille çok zeki bi tiple karşılaşıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 BaaL said: ahuh eahueah abi daha bölümün başında yarıldım ya ; bunu arıyodum saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar