St_Dreamer Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 hastalarda eskisi gibi ilginç hikayeler çıkmıyor artık.evet sönük bi bölümdü ama bütün bölümler mükemmel olmuyordu ki zaten daha önceden de.bundan önceki üç bölüm çok iyiydi bence. yeni gelen doktora da pek kanım ısınmadı.çok sıradan bi tipi var başka bi yerde görsem bu o kadındı demem.13 le cameron gibi değil hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 s06e4 Yeni sezonun pembe dizi vari gidişatına en son house un çocuk sevgisi de eklenecek gibi. Korkuyorum sezon sonuna kadar house u baş göz edip evlendirecek bu senarist. Hatta motorunu sattırıp 4 kapı aile arabası falanda aldırırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 dandikti bu bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 şu dedektife bir spin-off gelse artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 house ta merak edilecek birşey olmadı bacağını geri kazanıp kaybettikten sonra. bi akıl hastanesi ıvır zıvırıyla enteresanlık kattılar sonrasında sadece hastalar ve arada gelen espriler dışında bir nanesi kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 henüz 4. bölümü izlemedim ama sezon öncesi posterlerinden anlaşılıyor ki, chase ile 13 işi pişiriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 yok be abi büyük drama olur dizi o zaman hiç gerek yok böyle hareketlere:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Kadın başarısız ya, lütfen kovulsun =( Bölüm fena değildi ama sönük kalmış gibi, normal gerçi her bölüm süper olacak diye bi kural yok sonuçta, ölüsünü de izlerim bu dizinin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 e almadı zaten işe ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Ha doğru ya :D ahaha. çok ilaç içtim bugün, beyin yavaşladı baya. Hasatlık çok reröre bişey :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 gossip girl'den bile daha az merak ediyorum bu diziyi artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 sonunu tekrar izlettin bana. ben mi yanlış anladım acaba diye sdasgfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 chase de ne kazma bi adamdır ya. aksanına koyayım senin arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 aussie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 goturuyor mu ? goturuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 götürmesi dert değil ki. çözemedim bir türlü ne ayak bu adam diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 ahahah ulan chase. houseun oynadigi oyun da gecen sezondan, yapan adam hastalanmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 chase süper adam abi. mantıklı, makul. dikkatli izlenirse görülecektir ki teşhis koyma aşamalarında en başarılı olan da o. foreman'ın aksine tam bir underrated, hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 aquila said: ahahah ulan chase. houseun oynadigi oyun da gecen sezondan, yapan adam hastalanmisti. torrent linki var mi bap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 foreman kadar uyuz oldugum bi karakter yok benim butun izledigim diziler icinde. chase konusunda da moncici +1 hastasiyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 foreman kendi ekibi varken çok iyi bi insandı nası böyle oldu bi anda ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Chase dizideki en normal adam ondan goturuyo hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 normal ama adam oldurebilen evet cok normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 abi o da normalliği sonucu. insan yani sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar